Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki typ faceta bierze grubą kobietę za żonę?

Polecane posty

Gość gość
14:36 super, tylko ty też nie zrozumiałaś pytania, bo nie chciałam wiedzieć kogo wolą grube kobiety, tylko kto JE woli.

Gość gość
Nie tylko grube ale ogólnie brzydkie kobiety jak zauważyłem po kumplach biorą ci którzy stronili od kobiet, nie zależało im na podrywaniu, nie potrafili tego robić, wstydzili się itd. Na każdej imprezie siedzieli sami, w końcu dopadała ich jakąś nieatrakcyjna dziewczyna która też nie miała towarzystwa. I tak było co imprezę, potem coraz częściej razem i tak już zostało.

Gość gość
Gościu z 14:41 po co się podszywasz? Do tej wyżej - pieprzyk na lewym jaju nic nie mówi o typie mężczyzny. Chciałaś zabłysnąć? Pytam o cechy charakteru i o wypowiedzi osób, które mają w otoczeniu takie pary.

Gość gość
Według mnie : 1.faceci z dużą ilością testosteronu bo szukają kobiet z dużą ilością estrogenu czyli przy tuszy 2. Faceci mający złą relację z matką bo szukają takiej mamuśki, ciepłej i miękkiej 3. Hindusi To tak z obserwacji własnych :)

Gość gość
14:43 i to jest konkretna odpowiedź.

Gość gość
Ja też zauważyłam, ze tacy, którzy szukają drugiej mamy. Znam 2 takie pary i oni chcą być tacy dopieszczeni ciepłym obiadkiem podstawionym pod pysk, czystymi gaciami i w ogóle wyręczeni we wszystkim.

Gość gość
a ja lubię duże tyłki dlatego

Gość gość
Faceci którzy lubią sobie podporządkować kobietę, tacy którzy mają np jakiś fetysz czy dewiację. Nieatrakcyjna kobieta nie ma wielu adoratorów i bardziej jest skłonna zgodzić się na różne rzeczy na które nie zgadza się przeciętne kobiety, byle być w związku.

Gość gość
uwielbiam gdy puszysta sika na mnie , chciałbym też kupke ale wstydzę się powiedzieć .

Gość gość
Myrzyni.

Gość gość
gość dziś 13:38 ale piertolisz. Bierzesz wzrost danej kobiety pod uwagę, czy wg ciebie ta z 155 cm i ta z 180 cm, ma nosić rozmiar 36 lub 44? O ile 155 lub nawet 160 będzie dobrze wyglądać w rozmiarze 36, to 180 już nie. I na odwrót, 160 cm i rozmiar 44 to tragedia, ale dla 180 cm nie jest źle. xx Sam piertolosz :) Ile znasz kobiet z 180cm wzrostu ? Ja moze z jedna ? Z 155cm tez może ze 2.. Tak to szybciutko wszystkich wrzucacie do jedngo wora, a tu prosze, rozkminka , ze ludzie sa rózni :p Biore pod uwage przcietna kobiete, jakie chodzą po ulicach czyli 165-170cm. To nie ja wymysliłam, ze kobieta noszac 44 to spasla swinia :P

Gość gość
No ale nawet taka 165 cm w rozmiarze 44 to monstrum. Jesteś głupia?

Gość gość
16:34 aha, ty znasz jedną, więc to oznacza, ze tylko jedna kobieta jest na świecie o takim wzroście. No w moim otoczeniu jest ich akurat więcej, z samej podstawówki z mojej klasy 3 wysokie dziewczyny. W pracy, na treningach, 2 żony kolegów mojego męża. Nie wiem skąd wzięłaś tą teorię odnośnie rozmiarów.

Gość gość
Typ Brad Pit, cienki w pasie dobrze pcha sie.

Gość gość
Czarni to fakt. Oni lubią grube.

Gość gość
Niesmialy romantyk golod***ec z dlugimi wlosami i lekkim zarostem.

Gość gość
Teraz akurat jest moda na chude. Znalazlam kaledarz z 1957 roku, gdzie podane byly zalecane wgi - teraz uznano by je za "opasłe świnie". Zrobiono eksperyment, ubrano posąg Wenus z Milo w ubranie- lepiej nie mowic. Malo tego, sparwdzcie sobie wymiar Marylin Monroe , teraz by jej nawymyslali od grubasów. Do tenmatu - biorą faceci, ktorzy maja gdzies modę, kieruja sie tym, co im sie podoba.

Gość gość
Nie wiem jak teraz. Ale pamietam brata mojego taty, kuzyna i sasiada. Mieszkali na wsi. Wujek i sasiad w tym samym dniu poslubili 2 siostry- bardzo tegie, choc mlode byly. Kuzyn taty tez wybral sobie gruba kobiete. Wbrew pozorom one rodzily im po kilkoro dzieci. Wiec to chyba byl wyznacznik sily i plodnosci taka tega kobieta. Babcia mojego taty, tez herszt baba, gdy umarl jej pierwszy maz, wziela kolejnego- 12 dzieci urodzila.

Gość gość
Dziwne. Moj brat mial kilka dziewczyn,bujne zycie erotyczne i teraz jest z dziewczyna przy kosci. Takze twoja teoria ze tylko niesmiali chlopacy biora grube jest do kosza. A w mojej rodzinnej miejscowosci byla para,on bardzo przystojny i ona ladna i otyla. Schudla i on ja zostawil:-/

Gość gość
Bo był fetyszystą i patrzył tylko na wygląd. Kręciły go grube i miał w doopie charakter kobiety. No bo jak inaczej wytłumaczyć, ze dopóki była gruba, to byłs ok, a gdy schudła to już be? Niech się leczy

Gość gość
Wszystko zależy od charakteru i typu faceta . Jedni wolą bardzo szczupłe inni krągłe i na to wydaje i się , nie ma reguły . O mnie można by było powiedzieć , że jestem krągła bo mam 75 kg wagi , rozm 40 -42 . Brzuszek mam ale zawsze , nawet gdy byłam chuda miałam pupę i spory biust . I mój takie lubi , jest przystojny i dobrze zbudowany . Kiedyś miał szczupłe ale żartował , że w łóżku był drętwe i same kości i skóra . Ta która jest z twarzy ładna a ma trochę ciałka będzie miała większe powodzenie niż ta z pięknym ciałem modelki ale brzydką twarzą .

Gość gość
Dziwne bo ja po 40stce i nadal sama mimo ladnej buzi ( opinia wielu kobiet i kilku mezczyzn, bo ja sama malo wierze w siebie)

Gość gość
Ta która jest z twarzy ładna a ma trochę ciałka będzie miała większe powodzenie niż ta z pięknym ciałem modelki ale brzydką twarzą xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Ładna gruba nadaje się tylko do loda, a brzydka szczupła do normalnego seksu. Opinia wielu facetów. A co do twojego faceta, to wychodzi na to, ze gdybyś ty schudła, to stałabys się kłodą.

Gość gość
Biore pod uwage przcietna kobiete, jakie chodzą po ulicach czyli 165-170cm. x Odejmij obcasy. Przeciętny wzrost kobiety to 160cm.

Gość gość
Na kafe wszystkie z nadwaga to mają krągłą pupę, duże piersi i zgrabne nogi. Jakoś w życiu takich w ogóle nie widuję, tylko grube mające zwały tłuszczu i cellulit. Podobnie z przystojnymi mężami. Na kafe każda ma przystojnego męża, a na ulicach same pasztety.

Gość gość
12:18 taka prawda. No i jeszcze każda ma piękną talię

Gość gość
Definitywnie faceci zdesperowani, z kompleksami, podporządkowani i sfrustrowani czy to swym niskim statusem społecznym czy też dotychczasowym niepowodzeniem na tzw. rynku matrymonialnym np. nie potrafiący się pogodzić z tym, że atrakcyjna dziewczyna odeszła do lepiej rokującego faceta zamiast się zmobilizować w życiu to wolą skrajnie obniżyć poprzeczkę. Nie dziwią mnie więc deklaracje, że mężczyzna, który wziął sobie za żonę pulpecika kilka lat wstecz miał kilka dziewczyn i bujne życie erotyczne. To nie świadczy o nim bowiem dobrze. Jakoś dziwnym trafem owe dziewczyny nie zostały jego żonami, bo po okresie króliczkowania i kumplowania dopadła ich świadomość, że nie mają co szukać u jego boku jako żona i będzie gehenna, słowem nie potrafił ich przy sobie zatrzymać w sformalizowanym związku. Miał za słabą kartę przetargową. Paradoksalnie uważa jednak, że niezakłócone szczęście da mu żona pulpecik. Pozory. Grube są z reguły głośne, roszczeniowe, pyskate, toksyczne maskujące swe kompleksy podniesionym tonem i festiwalem o niesprawiedliwości świata. W pakiecie również idzie lenistwo w prowadzeniu gospodarstwa domowego, bo wiadomo tłuścioszek z niczego nie odkłada fałdek z reguły jest to w ścisłej korelacji z obniżonym napędem życiowym i życiu zawodowym: po roku niby woli pielęgnować życie rodzinne a nie wrócić na rynek pracy oddając dziecko pod opiekę żłobka/niani. Ogólnie to kobiety paradoksów. Postura Anity Włodarczyk pretenduje je jako idealne kandydatki do prac fizycznych typu wnoszenie mebli, przeprowadzki, prace ogólobudowalne, ale wolą symulować malutkie dziewczynki bezsilne. Są głośne, ale głównie w 4 ścianach gdy trzeba sie drzeć na męża albo w MOPSie. Mąż bierze je mając nadzieje, że będą wierne a tymczasem są pierwsze do zdrady za przysłowiowe g...no, którym może być garść komplementów. Wynika to z faktu, że brak docenienia ze strony facetów wzrokowców przez lata utrwalany musi mieć w końcu ujście w ubogim życiu erotycznym, więc jak nadarzy sie okazja zachowują się niczym desperatki. Atrakcyjna kobieta nie zachowa się jak nimfomanka, gdyż zna swoją wartość wynikającą z faktu możliwej selekcji wśród mężczyzn i na męża wybiera świadomie a nie według klucza grubaski "byle portki były podnoszące mi samoocenę, a później sie zobaczy".

Gość gość
12.53 O masakra. Jakie głupoty.

Gość gość
12:53 idealnie. Ja też zauważyłam, że im grubsza, tym glosniejsza i bardziej drze ryja

Gość gość
Ale wy jestescie wszyscy p******i. Za robote sie wezcie nieroby a nie rozkminiacie kto z kim i czy gruby czy chudy.