Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki typ faceta bierze grubą kobietę za żonę?

Polecane posty

Gość gość
no wbacz kolego ale polscy faceci tez uroda nie grzesza

Gość gość
A dlaczego myślicie że bierze grubą? Bierze za żonę normalną przeciętną kobietę która by złapać faceta dba o siebie jak tylko może. Gdy już jest żoną i urodzi dziecko przestaje dbać o siebie i nagle w ciągu roku robi się +30kg

Gość gość
Czytajcie ludzie i wierzcie swoim oczom! Oto faceci, których poziom sięga dna biorą pod uwagę TYLKO chude dziewczyny. Wyzwiska, poniżanie i sposób wyrażania się daje wiele do zrozumienia jak bardzo szybko od takich typów trzeba uciekać. Jestem gruba kobieta, mam wspaniałego inteligentnego i przystojnego faceta. Nie musi się dowartościowywać i kocha mnie taka jaka jestem. Z tego co znajome opowiadają ich związki nie wyglądają jak na początku, a mój mimo 6 lat nadal tak samo wyglada romantycznie. Szukajcie wartowsciowego faceta! Nie dajcie sobie wmówić, ze troglodyta poniżający kogoś innego jest coś wart, bo szybko wy staniecie się obiektem jego ataków.

Gość gość
. Twoja żona to zwykły upasiony kaszalot z donicami zwisającymi i wielką doopą. x A po czym sądzisz? Bo ma 10-15 kg nadwagi? To jeszcze nie jest otyłość, żebyś pisała upasiony kaszalot. Paradoksalnie może w kiecce wyglądać lepiej niż ty.

Gość gość
Koleś sam siebie oszukujesz. Ona jest niska i niewiele ją dzieli od pierwszego stopnia otyłości. Poza tym sam piszesz że ma wielką doope i uda więc trudno mi sobie wyobrazić ze dobrze wygląda w mini. No sorry ale już widzę te krótkie tłuste giry w mini

Gość gość
Faceci chca,zeby ich kobieta byla szczupła,miała duże piersi i usta,wcięcie w tali,zgrabna pupę i długie nogi.Powinna byc skromna i wierna,szalona i dzika w łóżku i powinna dobrze gotowac i sprzatac.W dodatku powinna byc niezalezna finansowo.Mam tylko małe pytanie.PO CO TAKIEJ WSPANIALEJ KOBIECIE POTRZEBNY JEST MĘŻCZYZNA??

Gość gość
gość dziś Ja będę gościa bronić. Gdzie ta kobieta jest niska? 168, to nie jest kurd**el. Przeciętny wzrost u kobiety to 160 cm wzrostu. A ile ma 155? Mnóstwo. Ja mam 165 i większość kobiet jest ode mnie niższa. Mało tego ważąc 63 kg, to ja jest dosłowny szkielet. Zero tłuszczu, a ty jedna z drugą powiedziałybyście, że mam nadwagę 8 kg. Jej BMI wynosi 24,09, czyli do otyłości jeszcze jej sporo brakuje. Prawdopodobnie ta kobieta wygląda dużo lepiej ode mnie, bo tą nadwagę ma rozłożoną na całym ciele, a mnie się zbiera w górnej części ciała. Ja przy tej wadze nie mam, ani tłustego tyłka, ani nóg, ale za to mam brzuchol i garba na karku, czego ona na pewno nie ma, a najbardziej tak naprawdę szpeci kobietę brzuch. I weźcie trochę zluzujcie se majty, bo waga do plus 20 kg tak naprawdę mało mówi o sylwetce. Trzeba taką osobę zobaczyć, żeby stwierdzić, czy wizualnie jest ona faktycznie gruba.

Gość gość
Za żadne skarby nie wziąłbym grubej baby,nie jestem upośledzonym fetyszystą. x Fetysze nie są uznawane za "chorobę" albo "upośledzenie" dopóki nie noszą znamion zboczenia krzywdzącego innych ludzi/żywe stworzenia.

Gość gość
Ja się nie przejmuje wiem jak moja żona wygląda, tym bardziej że hejt jest od koniobijcow netowych którzy widzieli kobiety tylko na ekranie, a o dotknięciu jakiejkolwiek marzą od lat :)

Gość gość
Mój mąż, ale on nie ma tak, że lubi grube. Jemu się podobają grube i chude. Ostatnio jechaliśmy samochodem i ocenialiśmy dziewczyny i chłopaków i ten na dziewczynę szczupłą blondynkę mówi, "o ta ładna", za chwilę idzie brunetka, cięższa o 20kg od poprzedniej i ten mówi "o ta też fajna". Nie ma jakiegoś takiego konkretnego typu. Poznaliśmy się jak ważyłam 86kg, potem schudłam do 60kg, też byliśmy razem, braliśmy ślub, znowu ponad 80kg, teraz mam 58kg, a mąż nigdy nie zająknął się na temat mojej wagi i wyglądu i nie zauważyłam zmian w życiu seksualnym.

Gość gość
Ej, facet, piszesz, ze z tamtą szczupłą nie miałeś o czym rozmawiać bo pustak, więc ja jestem ciekawa o czym może rozmawiać z tobą twoja świnka, skoro już drugi dzień napiertalasz w klawiaturę na forum macierzyńskim. Nie ma co, ciekawy z ciebie facet :D:D:D

Gość gość
Moja siostra wazy 130kg i ma meza wojskowego,bardzo oddanego,szczerego,w domu robi wszystko. A najlepsze jest to ze on lubi takie kobiety. Przed nia tez mial same przy kosci.Sam jest wysoki i szczuply i przystojny. Ja mam natomiast wiele nieudanych za soba zwiazkow :-( i jestem szczupla. Ona zawsze miala wieksze powodzenie.

Gość gość
Mialam kiedys kochanka. Jestem otyla,zona mojego kochanka byla szczupla.

Gość gość
Grube kobiete maja zwykle porzadni mezczyzni bo grube kobiety sa z natury delikatniejsze z charakteru i sa porzadne.

Gość gość
Tu autorka. Widzę mój topik, nawet w miarę się rozwinął, ale większość, jak zwykle udziela odpowiedzi nie w temacie. Pytanie brzmi "jaki typ mężczyzny?" i może 10 osób wypowiedziało się na temat. Mam pytanie do tego pana, który się tu udziela - dlaczego opisujesz swoją żonę, a nie siebie? Przeciez o typ faceta chodzi, a o sobie ani słowa nie napisałeś. Nie wiesz jakim jesteś typem?

Gość gość
ość dziś Mialam kiedys kochanka. Jestem otyla,zona mojego kochanka byla szczupla. xxxxxxxxxxxxxx No ale temat cię nie dotyczy, bo byłaś kochanką, anie żoną.

Gość gość
Jestem chudzielcem przed 40stką , uwielbiam takie kobitki jak Liszowska i grubsze . Zawsze się z takimi spotykałem i teraz też .Seks jest z nimi fajny i jest co przytulić .

Gość gość
Taki typ faceta, który wie , ze w kobiecie najseksowniejszy to jest mózg :d Jak dla mnie to optymalnym rozmiarem dla nastolatki i młodej kobiety to 36-38 Dla dorosłej kobiety 40-42 I dojrzałej do 44 I jeszcze figura- nie zadne tyczki ciosane identycznie z kazdej strony.. Figura klepsydr to jest to ! I zanim nakrzyczycie, ze 42 to " gruba świnia ".. M. M. nosiła rozmiar 42 ;)

Gość gość
13:33 szkoda, ze u ciebie nie ma co przytulać. U mnie nigdy chudy facet nie miał szans. Same gnoty obciągnięte bladą pryszczatą skórą, bleeeeee Facet musi być postawny i miec ciało jak należy

Gość gość
13:38 ale piertolisz. Bierzesz wzrost danej kobiety pod uwagę, czy wg ciebie ta z 155 cm i ta z 180 cm, ma nosić rozmiar 36 lub 44? O ile 155 lub nawet 160 będzie dobrze wyglądać w rozmiarze 36, to 180 już nie. I na odwrót, 160 cm i rozmiar 44 to tragedia, ale dla 180 cm nie jest źle.

Gość gość
szans nie muszę mieć bo żadnej nie szukam na stałe , samemu jest dużo lepiej .

Gość gość
13:45 nawet na jeden raz nie miałbyś szans, bo kości mnie obrzydzają

Gość gość
Wiecie jaka jest kobieta idealna? Taka ktora dobrze czuje sie w swoim ciele, bo wowczas braki w urodzie nadrobi temperamentem. Co z tego ze jakas tam Pani Kasia jest super zgrabna, jak caly czar prysnie gdy otworzy buzie. I co z tego ze jakas tam Pani Asia ma ciut wiecej wagi, skro w jej towarzystwie nie bywa nudno. Tylko tyle ze Pani Kasia znajdzie tysiac adoratorow ale na jedna noc, dla odmiany Pani Asia znajdzie ich niewielu, ale za to na dobre i na zle. Co do wygladu mezczyzn, to ja jestem zalamana, maz schudl mi 30 kg i wyglada jak wyplosz :( nie takiego go bralam ...

Gość gość
no to się nie pobzykamy niestety

Gość gość
13:55 dla mnie stety

Gość gość
gość dziś Wiecie jaka jest kobieta idealna? Taka ktora dobrze czuje sie w swoim ciele, bo wowczas braki w urodzie nadrobi temperamentem. Co z tego ze jakas tam Pani Kasia jest super zgrabna, jak caly czar prysnie gdy otworzy buzie. I co z tego ze jakas tam Pani Asia ma ciut wiecej wagi, skro w jej towarzystwie nie bywa nudno. Tylko tyle ze Pani Kasia znajdzie tysiac adoratorow ale na jedna noc, dla odmiany Pani Asia znajdzie ich niewielu, ale za to na dobre i na zle. Co do wygladu mezczyzn, to ja jestem zalamana, maz schudl mi 30 kg i wyglada jak wyplosz smutas.gif nie takiego go bralam ... xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Dlaczego nie odpowiadasz na temat? Ja nie pytałam o cechy kobiety idealnej. Ludzie, czytajcie ze zrozumieniem

Gość gość
Jaki typ faceta, jestes chyba niedorozwinięta zadając to pytanie bo każdy typ faceta może lubieć grubsze. Skoro jesteś gruba i szukasz partnera napisz jakąś odezwę do tych którzy lubią by nosili opaski na ręce lub berety z antenka byś mogła ich łatwo wyłowić z tłumu

Gość gość
Lubieć? A to z jakiego słownika? Pytanie jest proste i chciałam aby napisały osoby, które mogą coś powiedzieć z własnych obserwacji, a nie wymyślać. Gruba nie jestem, i męża już też dawno mam, więc nikogo nie szukam.

Gość gość
Jaki typ faceta? Każdy typ. W każdym typie faceta, może znalesc się taki, który woli kobiety o pelniejszych kształtach. Czy to domator, czy każdy inny. Ludzie są różni, mają różne upodobania. Nie można ot tak przyporządkowac i szufladkowac, że jakiś konkretny typ człowieka coś lubi. Każdy mijany facet może być takim, który woli takie kobiety.

Gość gość
Ona chce konkretnych odpowiedzi, grube kobiety lubią faceci z pieprzykiem na lewym jaju. I to jest jedyna w 100% prawdziwa odpowiedź, nie wierzysz to sama sprawdź