Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wystawic skorzana torebke na olx?

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny robie porzadki. Jak myslicie, czy jak wystawie skorzana torebke shopper podobna do tej https://www.merg.pl/product-pol-53147-Wloska-Torebka-Shopper-Skorzana-czarna-BLANCA.html?utm_source=iai_ads&;utm_medium=google_shopping z nieco uszkodzona podszewka mam szanse sprzedac? Np. za 100zl. Poza tym mam stolik z prawdziwego drewna ale do polakierowania i nowe skorzane buty. Czy ktos cos wystawia? Jest zainteresowanie?

Gość Emu chocolate
🌼 A ja mam do sprzedania buty EMU kolor chocolate z serii Platinum Stinger Hi (te z najdłuższą cholewką) rozmiar 37 (23 cm wkładka), prawie jak nowe (z certyfikatem autentyczności - bo to te produkowane w Australii). Jedyny mankament to brak małej tabliczki na jednym z butów (taka mała parę mm). Też waham się czy wystawić :P

Gość gość
Ja jeszcze nic nie wystawialam na olx i zastanawiam sie, czy jest zainteresowanie. Bo na Allegro ciuchow jest przesyt, wiec nie ma to sensu, ale moze lokalnie sie sprzeda...

Gość Emu chocolate
Ja mam do tego torebkę skórzaną w kolorze czarnym z Zary i parę innych jakościowych rzeczy. Nie chodzę w tym, są jak nowe bo użyte dosłownie kilka-kilkanaście razy i też bym chętnie odsprzedała, ale nie wiem co począć, czy warta jest fatyga. Myślę, że jakaś tam szansa zawsze jest, ale najlepiej sprzedawać tam gdzie nie ma opłat za wystawianie itd. żeby nie dopłacać do biznesu :P

Gość Emu chocolate
Na olx też nic nie wystawiałam, na Allegro to tak jak mówisz, kupującym to nawet ciężko się dogrzebać do tych ofert, a myślałaś o np. Vinted (bo ja to rozważam) nie mam tam konta, ale bym założyła :P słyszałam, że bez pozycjonowania oferty jest bez opłat.

Gość gość
No ja ogolnie mam mnostwo rzeczy i jakby nie mialo sie sprzedac to nie chce nawet fotografowac, bo to bez sensu. Tez z takich lepszych... Widze, ze meble z ikea schodza, bo sama kupowalam, ale ciuchy nie wiem...

Gość gość
Ja z kolei wystawiam dużo rzeczy na allegro i świetnie się sprzedają ostatnio poszła mi np. kurtka Wittchen po cenie zakupu.

Gość gość
Na allegro zbyt duża konkurencja, chyba że oddasz coś fajnego za grosze (a najlepiej za darmo:P

Gość gość
O Vinted myslalam, ze nie. Bo nie chce mi sie wysylac... Jest jeszcze chyba Szafa i wymianki na Wizazu. Kolezanka nr 2: gratulacje.