Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ten jeden z netu

Będe szczery, jestem żonaty i poznam przyjaciółke internetową

Polecane posty

Gość gość
Uwaga, chińczyk na forum :)

Gość gość
Kurczę, dwa razy pytałam o maila. Nie, to nie, nie będę prosiła więcej, chociaż też szukałam przyjaciela. Dobranoc i powodzenia Autorze

Gość gość
Nigdy się nie nadawała do rozmowy :D cóż za kochający mąż, takie komplementy żonie prawi

Gość Ten jeden z netu
gość dziś Podaj maila Zgłoś tu możesz wysłać GG i sobie porozmawiamy ten1znetu@email.com

Gość gość
Autor to cham i prostak. Gdyby kochał żonę nigdy by tak o niej nie powiedział.

Gość Ten jeden z netu
gość dziś Nigdy się nie nadawała do rozmowy smiech.gif cóż za kochający mąż, takie komplementy żonie prawi > ona o tym dobrze wie, żadna tajemnica

Gość gość
On już na 30-latkach parę razy zakładał ten temat i zero...więc przeniósł się tu, albo pewnie jeszcze gdzies tam.

Gość gość
Współczuję Twojej żonie

Gość Ten jeden z netu
Wis dziś Nie szukaj na tym forum, bo nie rozumieją o co Ci chodzi. Ja rozumiem i nawet miałabym ochotę pisać z kims, wygadać się, mieć jakiś kontakt, tylko czasu brak usmiech.gif > znajdź czas, nie muszą to być nie wiadomo jak długie rozmowy, nieraz pare słówek na gadu codziennie może starczyć a jeśli jest czas to moża i w dłuższą rozmowe wejść

Gość Ten jeden z netu
gość dziś Kurczę, dwa razy pytałam o maila. Nie, to nie, nie będę prosiła więcej, chociaż też szukałam przyjaciela. Dobranoc i powodzenia Autorze > czemu taka niecierpliwa? Nie odświeżam tematu co 5 sekund, a cierpliwość to cenna zaleta

Gość Wis
Chyba już jestem za stara na Kafe, bo nic mnie nie oburza, wszystkich rozumiem :) Ja tez mam męża nie bardzo nadającego się do rozmów, myślicie ze kogoś takiego nie można pokochać? Sam o sobie mówi, ze jest od działania :)

Gość Ten jeden z netu
gość dziś Autor to cham i prostak. Gdyby kochał żonę nigdy by tak o niej nie powiedział. > bzdury i posądzanie kogoś nic nie wiedząc, hmmm

Gość gość
Biedna ta żona autora

Gość gość
Nie kochasz jej i taka jest prawda, dobrze o tym wiesz.

Gość Ten jeden z netu
gość dziś Współczuję Twojej żonie Zgłoś Współczuj raczej żonom innych lub "szczęśliwym" singielkom, gdzie są prawdziwe problemy różnego typu, a tu nie ma czego współczuć, robisz himalaje z pagórka

Gość Ten jeden z netu
gość dziś Biedna ta żona autora > no biedna, pod mostem głoduje i zimuje, może ją przygarniesz co? haha

Gość empatyczny_hedonista_
Również nawiążę taką znajomość, ale może z jakąś perspektywą spotkanie się - raz się żyję. Jestem w poważnym związku, mam 29 lat. Poukładany, 182cm, szczupły, ale wysportowany, wykształcony, elegancki, czytający książki. Z obserwacji otoczenia oczekujący od życia więcej niż 90% populacji. Jeden warunek - musisz być też w poważnym związku, małżeństwie. Inaczej to się nie uda.

Gość Ten jeden z netu
gość dziś Nie kochasz jej i taka jest prawda, dobrze o tym wiesz. > nie widze co wspólnego ma jedno z drugim, jakieś urojenia masz być może z doświadczenia lub z jego braku. Opisz swoją sytuacje jeśli masz taką potrzebe i wytłumacz skąd ta niepewność.

Gość gość
Autor jaki nerwowy :D

Gość gość
stary dupczycielu nie wstydziśz sie publicznie ujawniać ze swoim zdemoralizowaniem i zboczeniem ? Co na to włądza ? Co na to kler ? Spowiadałeś się zboczeńcu ?

Gość Ten jeden z netu
empatyczny_hedonista_ dziś polecam stworzyć osobny temat w tym celu, tu raczej nikt tego wpisu nie znajdzie, zaginie w tłumie, powodzenia

Gość Wis
Empatyczny- ja naprawdę wszystko rozumiem, wiem jakie to emocje, czego brakuje w stałym związku, ale chyba nie warto. Wyobraź sobie, ze Twoja żona? dowiaduje się o spotkaniach, telefonach, poprostu o innej kobiecie, zniesiesz jej ból?

Gość gość
A co go obchodzi ból żony, tak samo jak autora :O

Gość Wis
Będzie obchodził! Jak zobaczy na własne oczy. Autor troszkę inna sytuacja, skoro nie chce się spotykać...

Wis dziś Dlatego mam warunek - kobieta będąca w związku, wie na czym stoimy, oboje. Nie mam żony, tylko jestem w poważnym związku. Ale jeśli by się dowiedziała? Nie ma prawa, na pewno nie ode mnie.

Gość gość
empatyczny_hedonista_ dziś to kończ związek, po co ta cała szopka? szukaj kogoś kto bardziej pasuje zamiast się męczyć z tą obecną

gość dziś To nie jest takie proste, poza tym brakuje mi jakiegoś impulsu, chyba nie jestem w 100% pewny.

Gość Wis
Powinieneś to chyba skończyć, póki czas. Ja mam prawie 34 lata, pare lat pi ślubie i tez kryzys, nie tyle w związku, co mój osobisty. Sukcesy zawodowe, dom, mąż, dzieci, ale cholerny brak emocji, zakochania, pragnienia spotkania się chociaż na 5 min.... ale przetrwam to, bo cos przysięgałam :) ty uciekaj, póki czas

Gość gość
empatyczny_hedonista_ dziś jak coś brakuje to okazja jest to skończyć, nic cie nie trzyma

Gość gość
Wis dziś skąd jesteś?