Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ten jeden z netu

Będe szczery, jestem żonaty i poznam przyjaciółke internetową

Polecane posty

Gość empatyczny_hedonista_
Wis dziś Mam kilka par znajomych w Twoim i moim wieku po rozwodach. Mają dzieci. Teraz czasy się zmieniły, ludzie chcą być szczęśliwi jeśli są tego pewni.

Gość Wis
Ale szczęście to tez decyzja i praca, staram się być szczęśliwa, ale tez nie skrzywdzić przy tym innych. Postaram się jeszcze wskrzesić uczucia do męża...

Gość Wis
Chociaż faktycznie, ja tez chce od życia więcej, najgorsze jest to, ze ciagle chce się więcej i więcej :)

Gość gość
Wis dziś Niesamowite, że potrafisz tak. Ja nie umiem, bardzo chciałbym z nią być, jest bardzo dobra dla mnie, dużo nas łączy, tylko jest jeden problem, chyba jej nie kocham.

Gość czas wyłączyć TV
Wis dziś to choroba czysto babska, nigdy niezadowolona

Gość Wis
Ja mojego męża już tez nie kocham, przynajmniej nie tak jak jeszcze 2 lata temu, cos sie wypaliło, ale nie przekreśle tylu lat i szczęścia dzieci dla chwili z kimś innym. Chociaż czasami żal

Gość związek uzasadniony
gość dziś nie musisz jej kochać aby z nią być

Gość gość
Wis dziś co dokładnie się dzieje? nie śpicie w tym samym łóżku?

Gość Wis
Czas wyłączyć tv- nie trafiłeś :) to wina mojego męża, bo nie ma zasad i charakteru jak ja, pisał z inna kobieta, dałam druga szanse i próbuje to jakoś poukładać, ale moja miłość do niego, uczucia.... to wszystko już przeszłość

Gość malenda
Wszędzie tak samo :) Nuda Nuda Nuda Rutyna :)

Gość gość aga
Możemy sie zaprzyjaźnić Jestem mężatką z dolnośląskiego

Gość Wis
Śpimy w jednym łóżku, on się bardzo zmienił, dużo dla mnie robi, stara się, ale we mnie cos pękło. Teraz jest zazdrosny o każde spojrzenie innego faceta, trochę za późno :)

Gość czas wyłączyć TV
Wis dziś pisał z inną bo macie braki w komunikacji, nie potraficie szczerze rozmawiać i rozwiązywać nieporozumień które tylko rosną z czasem w problemy i żale

Gość nudna ma zawsze nude
malenda dziś jesteś nudna to masz nude, nie ważne z kim będziesz, pustak ma zawsze nude, dlatego potrzebuje ciągłej rozrywki np. chlanie, ćpanie, seks itp

Gość gość
Wis wczoraj Jest za dobry, nie daje ci emocji jak badboy który by zdradzał i cie lał, więc masz nude z nim, baby są durne, stabilność to ich zguba

Gość Wis
Czas wyłączyć... zauważ, ze nie mam problemów z komunikacja i szczerością :) Nie zawsze wina jest po środku

Gość Wis
23:58- przeczytaj jeszcze raz co napisałam. Od kiedy jest taki dobry. To ja jestem za dobra, a raczej byłam ;)

Gość malenda
Nie jestem nudna. Nie palę i nie pije. Pracuje, dojrzała kobieta, która obserwuje co piszecie :) Mnie nie potrzeba używek by się znieczulić:D Uzylam pseudonimu, gdzie od40 lat mama tak na mnie mówi :)

Gość gość
Wis dziś 23:58- przeczytaj jeszcze raz co napisałam. Od kiedy jest taki dobry. To ja jestem za dobra, a raczej byłam oczko.gif > opisz bliżej problem bo nie rozumiem gdzie on tkwi, czy to problem rutyny?

Gość gość
malenda dziś nie jesteś nudna tylko "znudzona" czyli ktoś musi ci rozrywke zapewniać i cie rozbawiać, bo sama masz zero pomysłów

Gość malenda
Przy mojej pracy i ilości obowiązków brak czasu na nudę:D Nawet nie znam znaczenia tego słowa, ani w jadłospisie, ani w żadnych innych aspektach życia. Atakujesz mnie niepotrzebnie :D Dasz wiarę, ze mnie niewiele do szczęścia potrzeba? Byle zdrowie było, pasja,byle mieć dwie zdrowe nogi i sprawny umysł ;)

Gość Wis
Teraz już trudno zdiagnozować co nam dolega :) Zaczęło się od tego, ze dowiedziałam sie o innej kobiecie, pisał z nią, dałam szanse, obiecałam ze spróbuje wybaczyć i chyba nawet mi się udało, wybaczyłam, tyle ze gdzieś po drodze poprostu przestałam go kochać, za dużo stracił w moich oczach. Teraz im mniej mi zależy, tym bardziej on się stara, zrobił się zazdrosny, podejrzewa, kontroluje...

Gość Wis
Dobranoc wszystkim :*

Gość gość
malenda dziś masz schizofrenie? a kto to pisał? malenda wczoraj Wszędzie tak samo usmiech.gif Nuda Nuda Nuda Rutyna usmiech.gif

Gość gość
Wis dziś to rozstać się i tyle, po co marnujesz swoje i czyjeś życie, jesteś aż taka wredna suka?

Gość gość
A wy co wie wpieprzacie z poradami, niech kazdy robi jak uwaza a wy zajmijcie sie swoimi tylkami

Gość gość
To rozkaz byl czy polecenie ?

Gość gość
Jak dla Ciebie, może nawet rozkaz.