Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nikogo nie pokocham

Polecane posty

Gość gość

Nie da sie po prostu. Ludzie sa zbyt rozni ode mnie i interesowni i nie widze absolutnie nikogo z kim by zadzialalo. Nie wiem dlaczego tak jest

Gość gość
To nie jest wina ludzi a twoja, gdy jest w nas miłość potrafimy ja obdarzyć innego człowieka, niemożliwe, że żaden na to nie zasługiwal. Obdarzamy miłością ludzi różnych od nas,, podobnych, skrajnych, przecietnych, wyjatkowych. Miłość wychodzi z nas, nie tworzy jej drugi człowiek.

Gość gość
Zaden. Kazdy byl do luftu. I ten ostatni to juz fiasko total. Nadaje sie tylko do umpa umpa i porzucenia

Gość gość
I dobrze. Lepsze to niz niewypal.

Gość gość
A jeśli ciebie ktoś pokocha? Nie bądź samolubem :)

Gość gość
A jesli ja jego nie? Mam sie poswiecic? Mnie tez nikt nie kocha :)

Gość gość
A jak było z miłością rodziców? Czy kochali się? Wyrażali uczucia? I czy kochali ciebie?

Gość gość
gość dziś trafisz na swojego jak każdy

Gość gość
Skoncz te wywody o rodzicach. Pomysl co to ma do rzeczy jak spotykasz maszyny?

Gość gość
Jakie maszyny?? To rodzina ma wpływ na całe życie, bo tam zaczynamy swoje życie, obserwujemy, dorastamy.

Gość gość
He he nie rozczulaj mnie tymi dziecinnymi frazesami

Gość gość
Normalna byla tata mama itd. Tez jestem normalna. Po prostu maszyny nie maja uczuc wiec jak moge kochac maszyne w postaci czlowieka ? Moze ty umiesz?

Gość gość
Nigdy nie przestane bede chodzic na spotkania jesc smacznie, pic dobre piciu a potem powiem ze nie szukam zwiazku bo sie nie nadaje i potem znowu bede podjadac i.podkadac a kolesie beda mi dawac papu. I bede w kolko.mowic ze nie jestem gotowa i jesc jak najwieceja wiecie dlaczego? Bo kazdy ale to.kazdy zmierza do tego zeby zrobic lokaja z kobiety zeby to.ona go kochala i chce z tego korzystac. I to jest ra milosc.

Gość gość
Tak mnie tym wqrwiaja ze musze potem dobrze zjesc. I wciaz mam apetyt.

Gość gość
Niech tez sie wqrwiaja wqrwiajmy sie razem. Czemu ktos ma miec dobry humor wciskajac banialuki. Bardzo chetnie wyslucham banialuk ale nie za darmo tylko za smaczne jedzonko. Moze tez byc smaczne piciu.

Gość gość
Moge w to uwierzyc tylko wtedy jak spedzi przy lozku w szpitalu caly wieczor i zaplacze. W innym przypadku nie jestem w stanie bo to fair weather friends.

Gość gość
Rozwalasz mnie autorko, mam dosc podobnie. Wole kupic za siebie, ale stawiaja to korzystam i tez najbardziej to mi sie podoba na randkach, ze moge sie dobrze najesc i napic. Mezczyzni gadaja nieraz takie bzdury. Nie wydaja mi sie autentyczni, takie maszyny, ktore chca mnie zmanipulowac i zdominowac.

Gość gość
dziś Ja mysle ze to bedzie coraz popularniejszy trend bo trzeba jakos im dokuczyc za ich machowanie. To jest chore co robia. Ogolnie to staram sie nie krzywdzic nikogo wiec najbierw badam z kim.mam do czynienia. Trafilo sie kilku spoko, nie twierdze ze kazdy byl mszyna. Tylko ze nie zaiskrzylo to takich nie objadam bo to byloby po swinsku Ale jak widze ze kolo zmierza jak taran do celu to po zlosci podjadam jeszcze wiecej, popijam piciu i tez wstawiam mu lzawe historie dokladnie takie jak on mnie i czekam kiedy dostanie szalu i zrezygnuje. A jak jest zawziety to powtarzam kurscje do skutku. Przewaznie dostaja nerwow i rezygnuja ale niektorzy sa jak kawalek qpy ktora przykleja sie do buta szorujesz szorujesz i nie chce przestac brzydko pachniec. To mi sie nie podoba.

Gość gość
Ja im nie kaze do mnie podchodzic ani nie zapraszam ani nie zaczepiam. I wykladam kawe na lawe ze nie szukam zwiazku. Szukam jedzenia. I to wybornego.

Gość gość
Przypomnial mi sie jeden koles, ktory gadal, ze ma ojca pastora i ze chcialby byc aktorem, cyrk na kolkach z nim byl, potem zaczal gadac o seksie i pod koniec probowal calowac, tzn wymuszal wrecz, chyba z godzine nade mna sterczal i namawial, siedzialam z nim na lawce w parku, a ten z godzine mnie namawial, twarz przy mojej, balam sie go, hitler jakis. Zwialam. Spotkalam sie z nim tylko po to, zeby wlasnie duzo wydal kasy na jedzenie dla mnie, obiecalam seks i urwalam kontakt.

Gość gość
Trend : bad objadaczka randkowo-ukladowa tak jak bad boye

Gość gość
To mnie dobija. Bo widzę i w rodzinie i na zewnątrz, że mężczyźni po czasie się przyzwyczajają i nie dają nic od siebie. Tylko chcą brać. Są pojedyncze przypadki fajnych facetów, ktorzy mi imponują, ale to już raczej intelektem. A ci którzy są przystojni, to tylko są żeby na nich popatrzeć, bo do związku się raczej nie nadają. Tylko przytakiwac i głaskać ego, bo czasem pan się poczuje urażony. Staraja się na początku, a potem i tak jest jak zawsze, że każdy jest z przymusu i nikt się nie szanuje. Taka jest większość. A najgorsze jest, że nigdy nie byłam z żadnym facetem, nawet na randce, bo jestem pewnie brzydka i głupia.

Gość gość
dziś Ja nie urywam kontaktu bo podobnie jak ktos kto ceni tylko jedno u kobiet ja analogicznie cenie wtedy tylko jedno u mezczyzn tzn pyszne jedzonko, tylko ze to uklad odwrocony w druga strone czyli kobieta wykorzystywana zakochana w ukladzie zmienia sie w mezczyzne plonacego z pozadania ktory daje coraz wiecej jedzonka i coraz szybciej skacze jak kukielka. I w koncu jak wykorzystywana kobieta on stwierdza ze ja nie mam zamiaru sie oswiadczyc tfu nie mam zamiaru spac z nim. Taka psota.

Gość gość
Wtedy jest bardzo zly bo: 1. Serwowal jedzonko 2. Nie wyszedl mu plan 3. Zaangazowal sie w plan i skonczyl sie fiaskiem i czuje sie wykorzystany i ze zmarnowal qpe czasu. Najsmieszniejsze jest to ze na wlasne zyczenie bo od poczatku mowie ze nie szukam nikogo ani przygod ani ukladow.

Gość gość
Nie moja wina ze mi nie wierzy i ze za wszelka cene chxe dopuac swego. Gdyby nie byl tak zachlanny to by mnie tak dobrze nie dokarmil pysznosciami.

Gość gość
tez tak mowilam nieraz, ze nie szukam nikogo,a facet do mnie, ze ja napewno zbyt niesmiala, zeby to przyznac, ze on to zmieni, ze ja zobacze hahah :d bo kazdy ma takie chyba mniemanie o sobie, ze kazda sika w gacie za tym

Gość gość
Najlepsze jest to, ze dzieki takim obiadkom/ kolacjom mozna sporo kaski zaoszczedzic z wyplaty. Niektore jelenie chca telefon doladowac :o ja nie ogarniam, jacy sa debile, wszystko zeby wlozyc haha

Gość gość
dziś Juz od 17 lat widze to co Ty teraz. I wpadlam na metode rownie paskudna i denerwujaca. Wiesz byc moze gdzies trafi sie wyjatek. Nie wszyscy byli zli. Ze mna tez ostatnio nikt sie nie chce umawiac ale to calkiem dobrze bo niech nie podchodza bez sensu i id rzeczy bo zmarnuja czas tylko. Moze Ciebie rez po takiej akcji unikaja. #D nie przejmuj sie. Jak milosc istnieje to przyjdzie. A jak nie to przynajmniej podjemy sobie do syta.

Gość gość
dziś Najmniej litosci mam dla zonatych. Oni sa bardzo chetni do serwowania przepysznego jedzonka. Mniam.

Gość gość
A nie bylas na randce? Ale nie masz czego zaliwac. W 84 % opowiadaja piardy, klamstwa, manipulacje i banialuki. A dowodem na to jest to ze po kuracji kolacjami nagle przyznaja sie i przepraszaja ze rzeczywiscie klamali i chcieli ukladu. No to mieli uklad polegajacy na dozywianiu mojego glodnego brzuszka.