Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość909076

Do którego roku życia rosną piersi?

Polecane posty

Gość gość909076

Mam 17 lat, ważę 51-52 kg przy 168 i noszę 75B. Koleżanki o wiele szczuplejsze ode mnie mają znacznie większe i pełne biusty. Strasznie im zazdroszczę, jestem ciekawa czy mam jeszcze szanse żeby nieco mi w cyckach przybyło. Marzy mi się choćby miseczka C, bo wiem że chuda+duże cycki wygląda śmiesznie. Ale myślę, ze takie C byłoby dla mnie idealna. Jak myślicie, mam jeszcze szanse?

Gość gość
Przede wszystkim kierunek brafitterka, bo masz kompletnie źle dobrany stanik. Przy tej wadze i wzroście nie możesz mieć pod biustem 80 cm, zmierzonych bardzo ciasno. Niemożliwe. Pewnie powinnaś nosić 65 z odpowiednio wyliczoną miseczką (pewnie sporo wiekszą niż B). Tu masz adresy sklepów z brafittingiem: www.stanikomania.blox.pl/strony/spisdobrychsklepow.html Źle dobrany biustonosz rozpłaszcza biust i sprawia, że wygląda na mniejszy, niż w rzeczywistości. Tutaj możesz zobaczyć, jak zmiana rozmiaru stanika zmienia biust: www.na-ostatnia-haftke.blogspot.com/2011/02/maa-metamorfoza-czyli-jak-przesiadam.html A biust rośnie do czasu zakończenia dojrzewania, zmienia się całe życie:zmiany wagi, hormony (np. tabletki anty) - wszystko wpływa.

Gość RiseMonte
Zal mi Cie..... na Twoim miejscu martwilabym sie czy znajdziesz sobie faceta,bo kto by chcial taka umyslowa ameba ktorej zyciowa ambicja jest miec duze cyce...