Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcielibyscie kobiete, ktora brala udzial w czyms takim powyzej 18

Polecane posty

Gość gość
Jestem troszkę zazdrosny więc mam jak mam dziewicę. Ona dla mnie była pierwszą. A dopiero po roku do szliśmy do wspólnego zdania by się rozwinęła w seksie i robiła to z dwójką naszych kolegów bez gumy bo oboje byli prawiczkami. Ja im pokazałem jak się dopieszcza dziewczynę by miała pełen orgazm , gdyż oni kilka razy posuneli i zalali mocno cipkę bez orgazm u mojej dziewczyny.

Gość gość
a ja lubię na zmianę pieprzyć żonę z młodszym kolegą, ona też to lubi.

Gość gość
A czy taka wyjechana po za mną nie ma luzów?

Gość gość
Wspolczesne kobiety to szmaty. Przecietna polka od 15 roku zycia robi to samo co na tym filmie

Gość gość
08.36 tak napisałam to jakiś chłopak się z tym nie zgadza może jest jeszcze prawiczkiem? Jak mają dziewczyny się nie szmacić skoro idę do ginekologa a tam obcy facet udaje że szuka jajników przy badaniu palpacyjnym i robi placówkę. Ja mam chłopaka obok siebie i to ja decyduje o jego obecności nie pedofil czy zbok ginekolog. Gdy każe wyjść to ja wychodzę z nim mówiąc kazać to pan może swojej żonie nie mojemu chłopakowi ja decyduje gdzie stoi w gabinecie bo jeden z bok chciał chować mi go za parawan. Chłopak będzie przy naszych porodach.

Gość gość
Ja mam taką dziewczynę. Razem jeździmy na takie coś. Nie narzekam. Lubimy seks i luzik. Ma dużo ładnych koleżanek, które też to lubią. Dodam, że jesteśmy w poważnym związku i mamy dzieci. Pozdrawiam piękne kobiety.

Gość gość
Ja od utraty dziewictwa z moim chłopakiem prawikiem również Lubię rozkładać nogi przed innymi i dobrze ssać. Jeden podstawowy warunek higiena higiena higiena. Mój ukochany po takiej orgii jest dużo lepszy i bardziej napalony. Nawet jest moj przy badaniu cipki też jest napalony a i nie powiem również mam potrzebę seksu po badani.

Gość gość
Chciałbym ale zawsze z moim udziałem. Teraz mamy tylko małe co nieco wymianę partnerów też jest cudownie.

Gość gość
Oczywiście, że tak, doświadczona kobieta smakuje lepiej. Im więcej miała kochanków, tym lepiej.

Gość gość
Bierzemy udziały w imprezach Gang Bang bardzo lubię patrzeć jak żona pieprzy się z kilkoma facetami jak jest taką suką .

Gość gość
Jedno nie wyklucza drugiego chodzi o udział chłopaka moim rżnieciu przez kilkoro kolegów. Zawsze chłopak jest przy takich orgiach i bierze czynny udział. Po wszystkim koledzy zazdroszczą mojemu takiej otwartej na innych dziewczyny. Każdy z nich by chciał mieć taką. Mają taki zakonnice co raz na tydzień i to wszystko jak dziadek z babcią. Dwóch z nich dawało mi podczas zbliżenia gdy byli we mnie spytał czybym z nimi nie była na stałe ale jestem wierna i nie zostawiam chłopaka.

Gość gość
A ja podczas takiej zabawy poznałam swojego chłopaka i po kilku kolejnych zabawach należeliśmy do siebie.

Gość gość
Moja dziewczyna była z nami na wynajmowanym mieszkaniu i po kilku miesiącach z kolegą sie z nią kochaliśmy w trójkącie. Kolega poznał inna dziewczynę i była orgia dwie i my dwóch. Gdy się rozdzieliliśmy to ja zostałem z tą a kolega z nową dziewczyną i tak jest do dziś.