Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakochałam się

Polecane posty

Gość gość
też myślę, że to prowo na jakiej imprezie zamkniętej byle kapelina miałaby grać? bywałam na takich impreza i grały kapeliny rzędu Perfect, a nie plumkające coś

Gość gość
I jeszcze swoje dziecko zostawi, a dla syna autorki z radością pokój szykuje :D

Gość gość
i tyle czasu nie spali ze sobą, a tu nagle się w******** w weekend po napisanym poście słabiutko od początku, ciekawiło mnie tylko czy autorka coś fajnego wymyśli, ale tu widze standard a wy jej zazdrościcie zwyczajności

Gość gość
Autorka: Ok spoko myślcie sobie co chcecie,jeżeli mi zazdrościcie i piszeice takie rzeczy że to prowo to jesteście załosne,tyle moge powiedzieć,bo ja bym sobie nie zazdrościła jeżeli wiecie w jakim miejscu jestem,nie mam zamiaru sie tłumaczyc co to za kapela,bo po co?skoro nie wierzycie,dziękuję dziewczynom tym co mnie wspierały:)a tak apropo wiecie co to jest impreza zamknięta? bo jesli nie to nie komentujcie bo to żal.

Gość gość
Ale czego ci zazdrościć? Że dałaś doopy, bo ci facet parę bzdur i frazesow powiedział? Żałosne to jest niestety

Gość gość
wiemy co to jest impreza zamknięta, nie martw się dalej wymyślaj, tylko może coś lepszego

Gość gość
Autorko, fantazje masz banalna, więc nie ma czego zazdrościć :)

Gość gość
Uwierz mi że jest czego:) nie będę się zniżać do twojego poziomu wulgaryzmów i nic nie odpowiem :)

Gość gość
To nie wulgaryzmy, to nazwanie rzeczy po imieniu

Gość gość
Ale o co ci chodzi> masz z tym problem? to i ty możesz dać komu chcesz ,ale troche mijasz się z prawdą skoro twierdzisz że to prowo,a tutaj mówisz że dałam d....,a i chyba cierpisz na rozdwojenie jazni bo sama sobie odpisujesz:)

Gość gość
Rozczaruje cię- poza mną wypowiadają się tu przynajmniej Jeszcze 2 osoby

Gość gość
dokładnie, ja jestem druga czy 3 inną osobą

Gość gość
Nie będę dyskutować z kims na twoim poziomie,nie interesuje mnie co myslisz,twoja sprawa:)

Gość gość
Ojej ja jestem 4 ha ha .

Gość gość
Boże nie dość że najlepszy temat od dawna to jeszcze jakieś zazdrosne baby muszą to zniszczyć. Autorko pisz do nas pomimo tych kretynek. Nie zwracaj po prostu uwagi na te posty

Gość gość
Ja tez myslę że to prawda ,dlaczego by ktoś miał kłamac,ludzie!!! ja byłam nie dawno w podobnej sytuacji i niestety tez zostałam zgnojona z góry na dół że jestem szmata i d******,i opusciłam forum ,przykre to:(

Gość gość
nikt nie pisze, ze jest szmatą myślę, że wszystkie z nas chciałyby przeżyć coś podobnego, to uczucie jest nieziemskie, ale mamy rozum i czasem dużo do stracenia, poza tym często kochamy też męża i nie ładujemy się w takie historie, aczkolwiek poflirtować jest milusio i mieć myśl, że ktoś się w nas podkochuje dla mnie bomba i to bezpieczna

Gość gość
Skoro nie będziesz dyskutowala, to po co dalej odpowiadasz tej osobie/osobom? Zwyczajnie zostalas rozgryziona i albo to marna prowokacja albo jesteś zwyczajnie puszczalska i w końcu to z Ciebie wyszlo- miej przynajmniej honor i przyznaj się mężowi, skoro kochas takie cukrowe życie Ci oferuje

Gość gość
Autorka: dziewczyny nie ma sensu z takim trolem dyskutować,szkoda mi czasu,gimbaza się nudzi bo po lekcjach.Ja w porównaniu do ciebie sama sobie nie odpisuje bo za stara jestem na takie głupoty.

Gość gość
Jak komuś się temat nie podoba to niech spada A ja autorko Cię proszę opisz jego wygląd choć pewnie teraz nie odpiszesz bo Cię trolle zdererwowaly

Gość marlena30
A szkoda słów ,czemu takie france się wtrącają,czy nie widzicie jakie ta dziewczyna przezywa rozterki??? chcielibyscie byc w jej sytuacji? bo ja nie.I kto by miał czas żeby wymyslac takie rzeczy?zazdrośnico ciebie to by nawet stylem od miotły nikt nie ruszył,to zazdrościsz kobiecie,idioto!!! pewnie napiszesz że to autorka napisała,ale wyobraz sobie że nie,zdziwo???

Gość gość
Zwykly k/u/r/w/i/s/z/o/n dal sie grajkowi przeleciec a wy rozkminiacie :D W dodatku zaklamany i tchorzliwy k/u/r/w/i/s/z/o/n bo "mezowi narazie nie powiem ,powiem tylko że najlepiej będzie jak się rozejdziemy i już" Jakbys miala "jaja" to bys sie meza "na wszelki wypadek" nie trzymala tylko zagralabys w otwarte karty.

Gość marlena30
Co pasztecie ty bys też chciała byc przeleciana przez grajka? ha ha pomarzyć to sobie możesz nie wiesz co to prawdziwa miłość? zabolało cię?

Gość gość
Marlena daj spokój, nie nakrecaj trola. Przez te sprzeczki autorka nam zniknie A naprawdę wkrecilam sie w tą historię.

Gość gość
Smutno że ta historia tak sie skończy przez trola:(

Gość gość
"nie wiesz co to prawdziwa miłość?" No qrva padlam :D :D :D Tak wyglada prawdziwa milosc wedlug kafeterianek :D :D :D :D :D :D No ale czego sie spodziewac po kobietach wychowanych na telnowelach :D

Gość gość
A jak wg ciebie wygląda prawdziwa miłośc ??? słucham ? wytłumacz nam bo nie kumam? co się czepiasz kobity? czy tak ci trudno zrozumieć że można pokochac innego mężczyznę? to jestes zwykłą gówniarą i tyle.Ile masz zyć 10 jak kot??? ty bys się męczyła w takim związku co facet cię olewa i się nie interesuje tobą?

Gość gość
Co zatkało kakao??? odpisz trollico

Gość gość
Jakie "olewa" idiotko ?? Autorka napisala w w jednym z pierwszysch postow "z mężem układa mi sie normalnie". Ja mam dla autorki jedna rade : niech sie porzadnie rozpedzi i p/i/e/r/d/o/l/n/i/e gowa w sciane. Zauroczenie pod wplywem kilku pieknych slowek "od polnego z/a/p/i/e/r/d/a/l/a/c/z/a" a wy juz o milosci mowicie :D :D :D :D

Gość gość
Autorka:Dziewczyny nie ma sensu dyskutowac z kims takim ,koniec tematu!