Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakochałam się

Polecane posty

Gość gość
"Chyba macie problem"- dobre sobie, a co? Błogosławieństwo mąż miał jej dac?

Gość gość
Ojej to kochaś będzie miał buzkę obita hi hi !

Gość gość
A robiliscie to więcej razy???

Gość gość
Ale Ci zazdroszcze autorko.Rozmarzylam sie..

Gość gość
To jest takie piekne,ja tez tak chcę,dziewczyny żyje się raz,poco byc w związku który nie ma przyszłości,przeciez to młoda dziewczyna jest,ja juz sobie to wyobrażam ,te spotkania po koncertach,ale musi być gorąco ,to jest takie piękne i romantyczne.Zawsze chciałam mieć chłopaka z gitarą:( a na razie nie mam nikogo buuuuu.....

Gość gość
Autorko napisz coś jeszcze. Czy czujesz nadal te motyle w brzuchu czy już troszkę ochlonelas

Gość gość
Autorka: Hej dziewczyny ,co u mnie?? zakochania ciąg dalszy:):):) tzn,jak go nie widzę to wszystko ok ,ale jak go zobaczę nie potrafie powiedziec co się ze mną dzieje,bo ja sama nie wiem:) ale chcę żeby to trwało jak najdłużej,bo to jest wspaniałe:) motylki x100.To jego spojrzenie doprowadza mnie do szaleństwa,jestem pod takim wpływem jego że aż się boję. Może ja zwariowałam? nie wiem ,ale on działa na mnie jak narkotyk:)życze każdej z was takiego czegoś bo to jest cudowne!!!! i nikt mi tego nie zabroni!

Gość gość
A od kiedy zamieszkacie razem?

Gość gość
O ja ale Ty cudownie o tym piszesz,ja też bym chciała przezyć cos takiego strasznie bo to jest piekne!!!

Gość gość
Jak tam laski? która teraz wyrywa faceta zonatego?????? bo tacy sa podobno najlepsi

Gość gość
O kurde wiem co to za zespół :) no no widac chemię między wami aż iskrzy!!!!!!! przypadkiem byłam na koncercie,ale jaja!

Gość gość
no to co to za zespół, popatrzymy na kolesia czy wart

Gość gość
Autorko jestes jeszcze odpisz>>> pewnie trollice cię wkurzyły ,nie dziwię się.Ale ja chyba was widziałam,serio!!! byłam u ciotki w Zakopanem i chyba to wy,odpisz mi tylko tak czy nie,nie bój sie nie będe pisała nazwy zespołu,nie chce miec kłopotów.Ty brunetka szczupława dosyc ,długie kręcone włosy z czerwonymi pasemkami,ubrana byłaś po góralsku,w krótkiej mini,ale wyglądałaś zjawiskowo,to ci trzeba przyznać,a on wysoki,postawny facet.widac że ok 40 ,ale jakie ma oczy,bajka ,przeciez on tylko na ciebie się patrzył ze sceny,prosze odpisz mi bo mnie ciekawośc zeżre hi hi.

Gość gość
Wow ale numer!!! a jaki on był,ciacho czy maszkaron?

Gość gość
Autorka: O kurcze chyba zostałam namierzona ha ha:) ale dzięki że nie napisałas nazwy zespołu,i powiedz jak Ci sie podobało nasze granie???? a ja już we wtorek zmieniam miejsce zamieszkania:) i się bardzo cieszę tzn razem z synkiem,wytłumaczyłam mu wszystko,z mężem doszlismy do porozumienia,będzie widywał oczywiście synka,może chociaz teraz będzie z nim więcej czasu spędzał:)

Gość gość
Ale skoro autorka nie jest na scenie to jakim cudem ją widziałaś z nim... Uwielbialam ten temat ale coś tu jest nie tak Szybko się to wszystko dzieje

Gość gość
bla, bla, bla, akurat

Gość gość
A jakie to można mieć kłopoty, pisząc na koncercie jakiego zespołu się było? Nie pytam o nazwę konkretnie, tylko o te konsekwencje, bo bardzo jestem ciekawa

Gość gość
I jaki to strój- po goralsku w mini? Jak żyje, to nigdy nie widziałam żadnego stroju góralskiego, gdzie byłaby mini

Gość gość
Autorka: Ha ha kurcze padam,nie moge ile pytań,bo się zapowietrzysz kochana,dobra dziewczyny zamykamy temat,bo cóz mozna pisać na okragło i się bronic przed złosliwym trollem,życzę wam żebyście spotkały taka miłośc zycia jak ja:):):) i dziękuję że byliście w najważniejszym momencie mojego zycia ze mną,za sugestie i podpowiedzi,pozdrawiam:):):):):)

Gość gość
A utorko życzymy szczęścia i oby nowy związek był lepszy od poprzedniego!!!!!!!i napisz cos jeszcze kiedys bo czekamy:*

Gość gość
A gdzie tu teraz były złośliwości?

Gość gość
Daruj sobie kobieto,i szukaj faceta ,może jakis cię zechcę chociaż wątpię z twoim charakterkiem trudno będzie.

Gość gość
No ja nie mogę, jestem kobietą, ale czytając ten temat, jedyne co przychodzi do głowy, to stwierdzenie, że baby to jednak są głupie :( Ta cała autorka i jej popleczniczki, naprawdę żal. Czym tu się ekscytować? Paroma sekretnymi randkami? Że fajnie?! A jak ma być?! Autorka pewno już zapomniała, że kiedyś na randki z mężem, też biegała jak na skrzydłach ze stadem motyli w brzuchu. A mąż był odpowiedzialny, wrażliwy, taki ach i och, i patrzył na nią głodnym wzrokiem:) I co? I spieprzyli to, oboje, razem. Teraz też przyjdzie proza życia, piękny góral też jest tylko czlowiekiem;) I co wtedy? Autorka znowu się zakocha w innym?

Gość gość
Czemu wy jesteście takie zawistne? i od razu jakies ciemne scenariusze piszecie? może im sie uda,ciekawe czy wy jesteście takie święte i z jednym chłopem do końca się mordujecie.Wy nic nie wiecie o miłości,nie wiecie jakie to wspaniałe uczucie się zakochac i to z wzajemnością,nic inne sie nie liczy!a czemu tak jej bronie? bo sama mam 2 męża,jestesmy razem juz od 7 lat i wyobrazcie sobie że ja mam dalej te motyle w brzuchu?????pierwszy mąż tez miał mnie za g****o,nie obchodziłam go,pieniądze mi wydzielał,ciekawe co byście zrobiły na moim miejscu??? słucham.

Gość gość
Też rozbilas 2 rodziny w imię miłości?

Gość marlena30
O widzę trolle się zbudziły ze snu,ojej same spały,ale szkoda ha ha ha

Gość gość
Gośc 9:02 .Wyobraz sobie że tak i nie żałuję,jego zona złapała go tylko na dziecko,nie było między nimi uczucia,zreszta nie mam zamiaru ci sie tłumaczyc,a powiedz ty masz męża? może też cię zostawił i jestes taka wsciekła

Gość gość
Tak tak, każda poprzednia żona lapala tych waszych na dziecko, każdy był tylko z litości itd., ciekawe dlaczego nikt z was nie miał odwagi się rozstać zanim pojawiło się koło zapasowe. I tak- mam meza, szczęśliwie od 10 lat, a od 16 w związku

Gość gość
Współczuję mężowi takiej żmiji:)