Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dobre jedzenie oświęcim

Polecane posty

Gość gość

Hej, witam. Będę za niedługo służbowo w Oświęcimiu i będę chciał zjeść na mieście. Gdzie polecacie podjechać? Szukam restauracji która jest otwarta na potrzeby żołądka wegetarianina :)

Gość gość
Ostatnio podczas weekendu z żoną byliśmy w Oświęcimiu między innymi i zjedliśmy obiad w LaRossa. Duży pozytyw od nas! Przede wszystkim bardzo fajne ciepłe przyjęcie od samego wejścia ze strony obsługi, trochę ludzi już było ale szybko nam znaleziono stolik itd. Poza tym świetne jedzenie, żona wzięła kaczkę ja żeberko w coca coli i choć miałem trochę obaw to powiem że – przepyszne!

Gość gość
Ja jak jestem w Oświęcimiu to często jadam tutaj https://tawerna-oswiecim.pl. I jestem zawsze zadowolona. Dobre jedzenie ładnie podane. Wszystko świeże i przygotowywane na miejscu. Obsługa tez miła.

Gość Krzysiek

Tawerna Oświęcim jest ok. Lubie tam wpaść na obiad. Zawsze jest smacznie i miło. Obsługa sprawna. Polecam Burgery

Gość Irena

Tawerna jest ok. Kilka razy organizowałam u nich imprezy rodzinne (chrzciny, komunie i urodziny) zawsze perfekcyjnie przygotowali imprezę. Bardzo dobrze gotują, korzystają ze świeżych i dobrej jakości produktów. Mają dobra obsługę i sam lokal jest ładnie urządzony. Polecam