Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy fakt, że jestem brzydki skazuje mnie na samotność?

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Czemu chcesz ladna skoro sam jestes brzydki?? Nie fair. Daj szanse brzydkiej Zgłoś To nie facet ma być ładny tylko kobieta, taka natura. Facet może być brzydalem i może mieć piękną księżniczke, wyglądem jednak jej nie zdobył i nie przytrzyma jej tym.

Gość gość
Gość 01:55 A gdzie ja o fotke proszę facetów? Pomyliles mnie z kimś. Nie szukam tutaj chłopaka, od tego jest real.

Gość gość
Gość 01:57 No to zdziwilbys się jak niektóre dziewczyny lecą na wygląd. Musi być ciacho. To nie dotyczy mnie.

Gość gość
Chciałbym kogoś takiego jak Amy Adams. Łagodne spojrzenie i naturalne rysy twarzy. A sam uważam się za brzydkiego bo mam niską samoocenę.

Gość gość
Człowieku, już c***isałam, że jak jesteś inteligentny, masz wysportowaną sylwetkę, fajną fryzurę, poczucie humoru to jest dobrze. Startuj do dziewczyn, nie czekaj. I jak masz kompleksy z powodu twarzy to przemysl to co ci ktoś wyżej doradził, żeby zapuścić brodę, będzie źle to zgolisz.

Gość gość
Może wcale nie jesteś brzydki tylko masz zaniżone poczucie wartości.

Gość gość
Autorze, nie trać czasu na kafe, tylko bierz się za podryw. Jak najbardziej masz szansę na fajny związek.

Gość gość
Dziękuję za miłe komentarze :-) jak podnieść sobie samoocenę i nie bać się zagadywać do kobiet?

Gość gość
Nie martw się. Masz zawsze szansę u kozy.

Gość gość
Gość 23:08 Trollom już dziękujemy. Koza lepsza od ciebie. Ma więcej człowieczeństwa.

Gość gość
Na pewno ma mniej kija w d***e niż ty 👄

Gość gość
Gość 23:07 Jak podnieść samoocenę? Nie wiem, może jakaś terapia by pomogła?

Gość gość
Gość 23:14 Bardzo mądrze, nie wpadlabym na to. Super poziom prezentujesz. Zazdroszczę.

Gość gość
Nie skazuje tylko blogoslawi :D samotnosc jest cudowna, zero problemow z debilami i debilkami :D

Gość gość
Niczego nie reprezentuje.

Gość gość
Jeszcze raz do 23:14 Masz rację, kopnij leżącego to na pewno poczujesz się lepiej.

Gość gość
Jestes sztywny jak widły w gnoju. Zero dystansu. Pa.

Gość gość
Żartować trzeba umieć kolego czy też kolezanko.

Gość gość
Od Teraz będe poważna.

Gość gość
No teraz na poważnie doradz coś autorowi, bo ma problem. Może masz jakiś fajny pomysł?

Gość gość
Nie wiem.

Gość gość
Bo ja myślę, że autor wcale nie jest taki brzydki, tylko może ma jakieś kompleksy z dzieciństwa, może w szkole mu dokuczali i stąd zaniżone poczucie wartości? Podobno terapia pomaga na takie rzeczy.

Gość gość
Nie ważne czy jestes brzydki czy piękny . Ważne czy podobasz się czy nie . Czy kobiety cie dostrzegają . Jest tylko 5% facetów którzy podobają sie kobietom . 30% facetów to substytuty . A reszta niestety taka jest gorzka prawda skazani na kawalerstwo .

Gość gość
Gość 23:33 Naprawdę nie widzisz na ulicy takich par gdzie jedno nie grzeszy urodą? Poza tym zawsze można szukać dziewczyny trochę mniej atrakcyjnej fizycznie.

Gość gość
Nie mąć w głowie facetowi . Jak jesteś taka mądra to poznaj mnie np. A nie wypychaj innych dziewczyn na paszczury . Wy mmusicie mieć wszystko najładniejsze . Ciuchy . Fryzurę i faceta z bajki . I nie p*****l ze sa dziewczyny które będą z kimś z litości

Gość gość
Gościu wyżej, nie wszystkie dziewczyny lecą na wygląd, przykro mi, że tylko takie spotkałeś na swojej drodze. Poza tym jak już pisałam zawsze można uderzać do dziewczyny mniej atrakcyjnej.

Gość gość
Ja nic takiego nie napisałam, żeby ktoś miał być z kimś z litości.

Gość gość
Nie chce być z kimkolwiek byle nie być samemu...

Gość gość
jeszcze nie spotkalem dziewczyny co by nie leciala na wyglad albo kase ale na kafe to wszystko mozliwe :Ddzisiaj wolne kobiety to albo samotne matki albo takie po 40 ktore niewykiorzystaly swojej szansy gdy byly mlode bo szalaly z wieloma facetami a teraz sa w desperacji. Jak kobieta jest przecietna to ma facetow do wyboru do koloru nawet jak z kims zerwala to tydzien pozniej moze miec kolejnego znam facet co latami nikogo nie maja i naprawde takich jest pelno.

Gość gość
Mogę wysłać jakiejś kobiecie zdjęcie twarzy i ona oceni czy jestem brzydki? Interesuje mnie przedział wiekowy kobiet lat 18-39