Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczke... arch. 4

Polecane posty

Przedsiębiorca postanowił odwołać się do słynnej klauzuli sumienia, na którą powołują się lekarze i farmaceuci, odmawiając ludziom pomocy medycznej, gdy nie jest ona w zgodzie z ich wiarą lub przekonaniami. x Mianowicie w sklepie pojawił się napis: “w związku z niedzielą niehandlową członków i sympatyków PiS nie obsługuje, gdyż nie pozwala mi na to klauzula sumienia“. x x :D:D:D

Komu zależy na rozpuszczaniu fake newsa nt. nowego świadczenia? Sasin: Nigdy nie zapowiadaliśmy 500+ dla emerytów. To nieprawda. /wPolityce.pl/ x Ale nie zapowiada, właśnie to jest całe oszustwo tego komunikatu, który gdzieś w mediach non stop się pojawia. My nigdy nie zapowiadaliśmy – mówię o PiS – 500+ dla emerytów— tłumaczył na antenie Radia Zet szef Komitetu Stałego Rady Ministrów Jacek Sasin. Mówienie o 500+ nie jest prawdą— podkreślił. x A tymczasem... x Będą środki na tzw. 500+ dla emerytów - powiedział Jarosław Kaczyński w rozmowie z Super Expressem. Prezes PiS potwierdził również, że trwają rozmowy na temat świadczenia dla emerytów. Czy już wkrótce możemy spodziewać się wprowadzenia 500 plus dla emerytów? Kaczyński zaznaczył, że na szczegóły jest jeszcze zbyt wcześnie, jedno jest jednak pewne: środki na 500+ dla emerytów się znajdą.

Gość Olesno województwo Opolskie
Shatyn masz problemy z sercem to zapraszam tu Uniwersytecki Szpital Kliniczny w Opolu - Oddział Kardiologii www.wcm.opole.pl/kardiologia_index.php Oddział Kardiologii Uniwersyteckiego Szpitala Klinicznego w Opolu ... Oddział jest ośrodkiem referencyjnym w dziedzinie kardiologii w województwie opolskim.

Gość Olesno województwo Opolskie
Uniwersytecki Szpital Kliniczny w Opolu - Oddział Kardiologii www.wcm.opole.pl/kardiologia_index.php Oddział Kardiologii Uniwersyteckiego Szpitala Klinicznego w Opolu ... Oddział jest ośrodkiem referencyjnym w dziedzinie kardiologii w województwie opolskim. Uniwersytecki Szpital Kliniczny w Opolu - Spis telefonów www.wcm.opole.pl/telefony.php 27 lip 2017 - Spis telefonów Uniwersyteckiego Szpitala Klinicznego w Opolu ... rejestracja@wcm.opole.pl. 77 45 20 111 ... Oddział Kardiologii · Oddział ...

Węgierski minister spraw zagranicznych i handlu Peter Szijjarto oświadczył w poniedziałek w Moskwie, że w Europie jest już kilka państw, które zamiast automatycznego przedłużania sankcji wobec Rosji wolałyby, dialog i uczciwe spojrzenie na ich skutki. x x Kumple jarosława k. koniecznie chcą objeć Putina.

Gość gorszy sort
Dwie informacje: Zła - to że poparcie dla PO zmalało o 7 punktow a PiS wzrosło o 2 Dobra- poparcie dla Unii to aż 86%

Gość gość
Platforma Obywatelska straciła 7 pkt proc. poparcia - wynika z sondażu Kantar Millward Brown SA na zlecenie "Faktów" TVN i TVN24. Na partię pod wodzą Grzegorza Schetyny chce zagłosować 21 proc. Polaków. Na pierwszym miejscu znalazła się Zjednoczona Prawica z poparciem 38 proc. badanych. Na trzecim miejscu w sondażu Kantar Millward Brown uplasowała się Nowoczesna z wynikiem 7 proc.

Gość gość
Biegunka sondażowa charakterystyczna dla Polski. Sondaże powinny być dozwolone nie częściej niż raz na 3 miesiące. Mamy sondażo-krację, która wypacza wynik wyborów i zniechęca ludzi do głosowania. Prawdziwy sondaż jest w dniu wyborów pod warunkiem, że wybory są uczciwe na co liczyć obecnie do końca nie możemy. Nie ma więc znaczenia wynik PO. Liczy się to KTO liczy głosy.

Gość gość
Aczkolwiek socjal jaki płynie do ludzi obecnie i wypaczanie rzeczywistości, które to łyka część Polaków wystarczą do wygrania przez PIS wyborów. W zasadzie fałszerstwo jest tylko kołem ratunkowym. PIS wygra i bez fałszerstwa na głupocie Polaków.

Gość gość
CBOS i wszystko jasne. A... sorki... to Milward Brown dla TVN... No to... Robili sondaż po sumie w Pcimiu? Wśród słuchaczy Radia Maryja? Itd.. itp... Nie ma to jak sobie zrobić małą platfusiarską psychoterapię. :)

Gość gość
86% za UE nie ma znaczenia. PIS już nas w 5 % wyprowadził z UE. KRS została wywalona z europejskiej organizacji. My w zasadzie od 2 lat jesteśmy poza UE. Ustrój Państwa mamy obecnie taki jaki do UE nie przystaje.

Gość gość
Ale zanim to dotrze do ludzi minie jeszcze jedna kadencja PIS. A co najgorsze wybory do europarlamentu też wygra PIS.

Gość gość
Bruno Shatyn dziś Mianowicie w sklepie pojawił się napis: “w związku z niedzielą niehandlową członków i sympatyków PiS nie obsługuje, gdyż nie pozwala mi na to klauzula sumienia“. <> No super. Kto czym wojuje od tego ginie :-D :-D :-D

Zmiany w sądownictwie mają służyć podporządkowaniu wymiaru sprawiedliwości partii rządzącej. Tak sądzi ponad połowa badanych przez Kantar Millward Brown w sondażu przeprowadzonym na zlecenie "Faktów" TVN i TVN24. W sondażu pytano o przeprowadzone i planowane zmiany w sądownictwie. x O tym, że zmiany te mają służyć podporządkowaniu wymiaru sprawiedliwości rządzącym, mówi ponad połowa - bo 52 procent biorących udział w sondażu. Tylko 35 procent badanych jest zdania, że zmiany w sądownictwie służą przede wszystkim reformie wymiaru sprawiedliwości i usprawnieniu pracy sądów. x Odpowiedź "nie wiem/trudno powiedzieć" wybrało 13 procent ankietowanych. (http://www.tvn24.pl)

Członkostwo nowej polskiej Krajowej Rady Sądownictwa w Europejskiej Sieci Rad Sądownictwa (ENCJ) zostaje zawieszone - poinformował przewodniczący nowej KRS Leszek Mazur. 100 głosów było za, 6 przeciw, 9 osób wstrzymało się od głosu. ENZJ proponowała "zawieszenie członkostwa KRS z powodu niespełniania wymogów ENCJ o niezależności od władzy wykonawczej i ustawodawczej" - zapisano we wniosku przegłosowanym w Bukareszcie. (http://www.tvn24.pl)

Gość gość
Bruno Shatyn dziś Komu zależy na rozpuszczaniu fake newsa nt. nowego świadczenia? Sasin: Nigdy nie zapowiadaliśmy 500+ dla emerytów. To nieprawda x hehehe hahaha pisowcy zacznają się gubić w swoich kłamstwach

49 procent badanych zdecydowanie źle lub raczej źle ocenia ocenia słowa prezydenta Dudy, którą mówiąc o Unii Europejskiej, użył sformułowania "wyimaginowania wspólnota". 30 procent respondentów oceniło te słowa zdecydowanie dobrze lub raczej dobrze. 21 procent wybrało odpowiedź "nie wiem/trudno powiedzieć". (http://www.tvn24.pl)

Gość gość
Nowogrodzka. - Oj co to będzie dalej ... - lamentuje Kaczyński patrząc na swój portret - Nic - odpowiada portret. - Mnie zdejmą a ciebie powieszą :-D :-D :-D

Na pytanie, jakie jest zdanie ankietowanych na temat obecności Polski w Unii Europejskiej, 86 procent badanych odpowiedziało, że Polska powinna pozostać w Unii. Tylko 11 procent jest zdania, że powinniśmy opuścić Wspólnotę. 3 procent pytanych nie miało w tej sprawie zdania. (http://www.tvn24.pl) x x x hehehe hahaha pisowcy zacznają się gubić w swoich kłamstwach x x Jak się tyle nakłamało to nic dziwnego... :D x x x gość dziś Nowogrodzka. - Oj co to będzie dalej ... - lamentuje Kaczyński patrząc na swój portret - Nic - odpowiada portret. - Mnie zdejmą a ciebie powieszą x x Stary dowcip a jaki aktulany... :D

Gość Carpe  diem
gość dziś Platforma Obywatelska straciła 7 pkt proc. poparcia - wynika z sondażu Kantar Millward Brown SA na zlecenie "Faktów" TVN i TVN24... X Widocznie na razie suweren nie odczuwa aż tak dotkliwie rządów PiSu. Osobiście się dziwię bo fakty sa porażające. Jak oficjalnie podają media wydatki w polskich domach poszybowały w gorę i to o 62% w stosunku do roku 2015 :(

Gość duo2
Bruno Shatyn wczoraj Morawiecki przyłapany na ordynarnym kłamstwie. <>> Brednie MM świadczą o jego inteligencji i poziomie jego odbiorców

Gość gorszy sort
Mnie również rozczarował ten sondaż, czasami sobie myślę a właściwie pocieszam się że te wysoki sondaże PiSu to taka taktyka żeby uśpić przeciwnika,

Gość prosto  z  mostu
Bruno Shatyn wczoraj Morawiecki przyłapany na ordynarnym kłamstwie. <> Ten człowiek jest chory i niebezpieczny. Kłamie bez zmrużenia okiem, a wyznawcy to łykają. Nic dziwnego, że z JK jest mu po drodze. Zaplecza politycznego nie ma więc doszedł do wniosku, że tylko tak może wygrac z Ziobro i Jojo

Gość vi   sana
Przeciez oni grają w tej samej drużynie. Kwestia jest inna, kto wierzy w te jego głupoty bo są jakies granice naiwności

Gość gość
gorszy sort dziś Mnie również rozczarował ten sondaż, czasami sobie myślę a właściwie pocieszam się że te wysoki sondaże PiSu to taka taktyka żeby uśpić przeciwnika x Tez tak mysle, PiSuary zrobią wszystko żeby wygrac wybory więc kłamią, tumanią, zastraszają ile się da :(:(:(:(

gorszy sort dziś Mnie również rozczarował ten sondaż, czasami sobie myślę a właściwie pocieszam się że te wysoki sondaże PiSu to taka taktyka żeby uśpić przeciwnika, x x Może tak być... Nie wiem.

Gość vi   sana
Polacy musza po d***e dostanie, żeby zrozumieć i się zjednoczyć ... Już tak mamy, że Polak mądrzy po szkodzie ...