Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Baba pijana dupa sprzedana. Prawda.

Polecane posty

Gość gość

Jestem kobieta 30 pare lat myslalam ze jestem z tych porzadniejszych a tu zonk. Wypilam dosc troche i przyszedl kolega mojego i co? Dalam d**y... fatalnie sie z tym czuje rozstalismy sie chcialam tylko ostrzec ze to prawda...

Gość gość
każda da ok pijaku chyba że jeszcze za mało wypiłem ;) czasami tylko trzeba samemu się obsłużyć ,)

Gość gość
Tu autorka. Masakryczna sytuacja.. moj mial klucze do mnie... wszedl do domu jak zawsze a ja na jego koledze siedzialam... spojrzal tylko i wyszedl... czuje sie jak szmata nie wiem co mi odwalilo, ten kolega przyszedl do nas nie do mnie konkretnie. Tak sie potoczylo. Jak zadzwonilam potem do mojego to mi powidziala jak w tytule baba pijana dupa sprzedana....

Gość gość
prowokacja, łeeeeee

Gość gość
Jako mezatka nigdy nie chodzilam na imrezy sama zawsze z mezem albo wcale, troche to bajeczne zycie nam sie urwalo maz msial wyjechac za praca za granice zebysmy mogli do knca splacic mieszkanie. Dni plynely mi w samotnosci, trafilo sie w rodzinie wesele dosyc to daleko bylo prawie nikogo tam nie znalam zaraz na poczatku doczepil sie do mnie facet zaczal nadawac co za mix jestem i to bez opiekuna, odpowiedzialam ze to nieprawda bo opiekun siedzi obok mnie zamilkl ale po chwili poprosil mnie do tanca poszlam. Okazal sie ze swietnie tanczy jak jakis zawodowy tancesz. I tak powoli przekonal mnie do siebie ja sie pewniejsza poczulam to zaczelam drinki konsumowac.Powiedzialam mu ze sie goraco zrobilo i ide sie przewietrzyc, uslyszalam czy moze mi towarzyszyc odpowiedzialam bardzo prosze,Parenascie krokow zrobilam gdy zostalam mocno przycisnieta buzie skierowalam w jego strone i czekalam czy zaskoczy nie pomylilam sie Takiej slodkiej meskiej buzi jeszcze nigdy nie poczulam swietnie bylam wycalowana. Powiedzialam mu ze tam nizej cos bardzo twardego poczulam,zapytal a co przeszkadza, odpowiedzialam ze nie ale go szkoda zeby sie meczyl.Czulam to po sobie ze zle robie ale w sumie nie ja tylko te drinki powiedzialam ze idziemy na chwile do gosci i zapraszam do mnie na kawe, Gdy weszlismy do srodka to ja juz nie moglam trafic na swoje miejsce, jeszcze pare szybko wychylilam z mlodymi sie pozegnalam. Taxi juz czekalo i ten facet tez adres kierowcy powiedzialam.Na miejsce gdy dojechalismy ten facet rachunek zaplacil, gdy do mieszkania weszlam powiedzialam mu ze mi bardzo goraco,zzucilam z siebie wszystko zostalam tylko w bielisnie osobistej.Zapytalam a co tobie nie goraco, bo to bardzo zle swiadczy o mnie ze nie umie faceta rozgrzac. Powiedzialam mu ze jak to prawda to idziemy do sypialni a kawa to pozniej. w sypialni siaglam reszte i zapytalam sie czy wie co z taka kobieta ma robic ktora w sypialni przed nim nago stoi a ten pod brzuchem tez stoi i na cos czeka, kleklam sobie przed nim do buzi tego twardziela wzielam i juz czulam ze dzisiaj bede pozadnie zerznieta bo naprawde mial czym do nieprzytomnosci doprowadzi. I tak sie stalo jak wszedl wemnie to zaczal rytmicznie calegov az po jadra we mnie pakowac a ja jeszcze nigdy po paru posuwach tak silnego orgazmu nie mialam juz po jakims czasie lezalam jak kloda zaproponowalam mu ze teraz spimy a rano to nadrobimy, zgodzil sie. Ja rano wytrzezwialam i tak szybko duupy mu nie dalam ale to co obiecalam to dokonczylismy i przyjaciolmi zostalismy, a pozniej przyjaciela zmienilam na kochanka

Gość gość
kurwa ile literówek jak w gimnazjum

Gość gość
Kilka razy tak miałam.Alkohol i spontan. W przygodnym towarzystwie,jako panna i obecnie jako mężatką. To norma na imprezach firmowych z kolegami a raz z kolegą i koleżanką.

Gość gość
Ten idiota z 00:04 dalej tu siedzi ? Zamęczysz swojego konika .

Gość gość
Kiedyś przyszła znajomej córka ( jej matka mnie poprosiła ) by jej pomóc przy pracy na koniec studiów z informatyki itp ( ja 45 ona około 25lat ) ale trochę to trwało i postawiłem winko - nawet do głowy mi nie przyszło by z zamiarem kochania się ale wypiliśmy po około 3 lampki ona podeszła i zaczęła mnie po głowie / szyi dotykać i pyta czy może pocałować :) i tak pomału aż znaleźliśmy się nadzy w łóżku . nie była już dziewicą ale miała cudowna ciasną brzoswkinke ;) , później jeszcze kilka razy powtórzyliśmy zabawę :)