Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Macie sekret przed mężem,ja mam

Polecane posty

Gość Pauuulaa27777
Ja w lipcu 5 tygodni po ślubie pojechałam na wyjazd służbowy do Berlina. No i niestety 2 lampki wina za dużo i poszłam z 3 Turkami w tango ... załamana byłam moralniak straszny ... aczkolwiek dobrze mi było wtedy podczas seksu, bo pierwszy raz w życiu na dwa baty i trzeci w buzi, chyba z 3 godziny baraszkowalismy. Tego nigdy nikomu w życiu nie powiem nawet przyjaciółce !!!

Gość gość
kilka lat temu miałam kryzys w związku z moim mężem, miałam w tym czasie kochanka, po kilku tygodniach wróciłam do męża i okazało się ze zaszłam w ciąże z kochankiem, łatwo było przekonać męża, ze to jego dziecko, syn ma dziś 7 lat a mąż wciąż nic nie wie

Gość gość
Mój się nigdy nie dowie co zrobiłam pół roku po ślubie jak byłam na szkoleniu kilkudniowym. Pojechałam tam z fochem na męża, bo nie bardzo chciał mnie puścić. No to się puściłam z kolegami z kursu. Jeden 30 lat, drugi 42 a ja 26 rozdrażniona przez męża młoda mężatka. Przez trzy noce we trójkę.Wszystko oprócz podwójnej penetracji. Poza tym robiłam z nimi co chcieli a oni to, co ja chciałam. Wino,prysznic,seks. Jeden kończył a drugiemu już stał. Trzy upojne noce,poza nimi niewiele pamiętam z tego szkolenia.

Gość gość
kiedy poznałam męża pracowałam jako tancerka erotyczna, po ślubie robiłam to jeszcze przez trzy lata, mężowi nie powiedziałam

Gość gość
sypiam z moim starszym ode mnie o 34 lata szefem

Gość gość
Za namową męża zaczęliśmy się spotykać na seks z innymi. Zawsze mam powodzenie wśród panów ale udaję taką co nie wie czy naprawdę tego chce. Mąż myśli, że robię to żeby spełnić jego fantazje i jest mi bardzo wdzięczny. Tymczasem tak może było na początku. Teraz nie mogę bez tego żyć. Czekam niecierpliwie na kolejne spotkania, jestem zdenerwowana i spragniona tego seksu, mężczyzn i … kobiet ...

Gość gość
w tajemnicy przed mężem od kilku tygodni spotykam się na seks z kobietą

Gość gość
że przed moim mężem wcześniej przez parę lat dymał mnie jego ojciec