Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piterMMMxxx

Sklep motoryzacyjny

Polecane posty

Gość piterMMMxxx

hej, jakieś 2 lata temu założyłem swój własny sklep motocyklowy w mieście liczącym około 40tyś mieszkańców. Niestety od jakiegoś czasu biznes bardzo słabo mi idzie, jest to spowodowane, sklepami które powstały w okolicy, które oferują dużo niższe ceny niż mogę zaoferować je ja. Jest jakieś rozwiązanie aby nie zamykać firmy a jakoś uratować firmę?

Gość gość
Do każdej opony dodawaj prezerwatywe.

Gość gość
A nie myślałeś czasami nad opcją francyzy? Z tego co się orientuję to mój kolega tez po szkole zaraz założył swój sklep z silnikami do motocykli oleje i te sprawy i również po kilku latach biznes zaczął upadać. Zdecydował się w tedy na współpracę z firmą Lucart na zasadzie francyzy więcej inf tutaj http://lucart.pl/zostan-franczyzobiorca/, firma zaoferowała mu reklamę jak i bardzo dobrą jakość produktów i niskie ceny dzięki czemu zyskał nowych klientów i do dnia dzisiejszego świetnie sobie radzi.

Gość xxxyyy34
Frnacyza to dość dobra sprawa również posiadam sklep na zasadzie francyzy i świetnie to wszystko się kreci. Mam ogromną swobodę działania, nie muszę martwić się o reklamę, stronę internetową i te sprawy. Firmę lucart kojarzę bardzo dobrze na osiedlu mamy sklep tego typu i często tam zaglądam po oleje czy też inne części motoryzacyjne.

Gość Mirkoo
branża motoryzacyjna to dobry pomysł, wciąż się rozwija i nigdy nie przestanie, co rusz wchodzą nowe technologie i produkty, na to będzie popyt zawsze.

Gość Eksa35
Jak chcesz francyzę z Lucart to polecam, mogę trochę więcej o tym opowiedzieć jeśli chcesz. Mąż ma punkt sprzedazowy m.in akumulatorów czy filtrów do samochodów właśnie jako francyza z Lucarta. Dobrze mu idzie, klientowi ma sporo i ciągle się rozwija. Myślę, że to dzięki konkurenycjnym ceną, jakie daje lucart.

Gość alekson
francyza z lucartem to dobry pomysl, z tego co widzialem dosc dobrze sie sprzedaja produkty u niego, jezeli otworzy sie biznes motoryzacyjny to mozna niezle zarobic, szczegolnie gdy poszerzy sie o sprzedaz wysylkowa :)

Gość gość
Jeżeli szukasz dobrego dostawcy akumulatorów , jump starteryów, ładowarek i tym podobne to skontaktuj się z nimi https://sklep.emu.com.pl. Ja tam kupuję i jeszcze się nie zdarzyło, żeby coś poszło nie tak.

Gość Ediloka
Lucart ma dobre ceny, warto wejść we francyzę. Znam człowieka, który niezłą kasę na tym robi. Akurat w jego miejscowości są 2 sklepy z takimi produktami jak np akumulatory czy oleje samochodowe i konkurencyjny sklep ma ceny dużo wyższe od niego. Jak francyza na sklep motoryzacyjny to tylko lucart.

Gość Nikot
Jak konkurencja ma niższe ceny to dobrym pomysłem będzie wejście we francyzę z Lucart. Mają najniższe ceny w Polsce na akumulatory, filtry samochodowe, oleje itd.

Gość marcinstaruciec
Popieram poprzednika marka Lucart jest dość znana wśród właścicieli samochodów także na pewno klientów nie zabraknie jak ktoś zdecyduje się na założenie sklepu na zasadzie franczyzy, zresztą u nas na osiedlu jest sklep lucart i klientów nie brakuje.

Gość dagmara233
Mój kuzyn z tego co pamiętam to założył sklep stacjonarny pod marką lucart i biznes z tego co mówiła babcia idzie mu nieźle.

Gość Michał

Ja znam świetny sklep motoryzacyjny w Carwit w Szczecinie Firma oferuję sprzedaż : leje samochodowe, elementy układy hamulcowego, klocki hamulcowe, rozruszniki , alternatory, akumulatory, części do silników , elementy układu hamulcowego, łożyska i wiele innych części. Cała oferta widnieje na stronie wiec można się z nią zapoznać.