Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o obecnym konflikcie Kingi Rusin i Małgosi Rozenek??

Polecane posty

Gość gość

Krótko... Po czyjej stronie jesteś? Bo ja po Rozenek, a widzę, że net po stronie Rusin więc jestem w szoku...

Gość gość
No ja też po stronie Rozenek, bo wszyscy celebryci reklamują wszystko dla kasy. Cóż... Kożuchowska reklamowala niedawno TO SAMO i było ok, a Rusin po prostu jej nie lubi, zazdrości, a przy okazji tego konfliktu sama NON STOP reklamuje swoje kosmetyki :o żenada. W dodatku ubliza Rusin od wypindrzonych lalek, od tanich tandeciar, a to już nie ładnie. Wielka mi ikona, wzór do naśladowania :o

Gość gość
Gdyby nie ten konflikt nie wiedziałabym nawet, że Kinga ma jakąś firmę z kosmetykami :p Ona się na tym konflikcie wzbogaca, reklamuje.......

Gość marawstala
Nie wiem o co im poszlo...

Gość gość
Zupełnie nic nie myślę - jest mi doskonale wszystko jedno :D

Gość gość
Ja mam to głęboko w o******cy z której właśnie wypływa mazista ciecz.

Gość gość
Niby Rusin ma rację, ale wyskoczyła na Nią za mocno. Powinna się opanować! Jeszcze gowniara jej córeczka się wtrąciła :o

Gość sówka1313
Ależ macie problemy

Gość gość
Zupełnie nic nie myślę - jest mi doskonale wszystko jedno smiech.gif x Piąteczka! Idę po kawę :)

Gość gość
No bo Rusin ma klasę, a Rozenek to tandeciara, mam tu na myśli głównie styl ubierania, jednak ich konflikt mnie zupełnie nie interesuje, mam swoje sprawy i nie mam czasu na takie pierdy.

Gość gość
Serio kogoś takie bzdety interesują?

Gość gość
Jestem za Rozenek. Kinia pokazała rynsztok...

Gość gość
Do teraz nie wiedzialam ze one maja jakis konflikt:)

Gość gość
Ja za Rozenek.Rusin nigdy nie lubiłam.Jej córeczki też zarozumiale po mamusi i tatusia.Dlaczego Kinga nie czepiała się tak Kożuchowskiej czy Rosati?Sama taka obrończyni zwierząt a psa wszędzie ciągnie za sobą.A poza tym co ja obchodzi co ktoś inny robi?Nie jej cyrk,nie jej małpy.Nie jej sumienie,nie jej pieniadze.Czyzby ból d**y miała Kinia?

Gość gość
18:41 dokładnie. Ból duu py

Gość gość
A ja jestem za Kinga. Skoro Rozenek jest obronczynia zwierzat nie powinna reklamowac kosmetykow testowanych na zwierzetach.

Gość gość
Te wszystkie obrończynie zwierząt to są same hipokrytki.Rozumiem,że Kinga w swojej szafie nie ma ani jednej pary butów ze skóry,ani jednej torebki czy paska skórzanego????No proszę was!!!

Gość gość
ja uważam, że Kinga w końcu ma pretekst, żeby zaatakować Rozenek za to, że uwiodła Kraśke

Gość gość
Sie podniecacie pewnie to nie zaden konflikt tylko celowe dzialanie zeby ladnie sie kremy pani rusin sprzedaly ale wy glu..ie jestescie i nie myslicie

Gość gość
Rusin to lewaczka i antypolka z niemieckiej telewizji wiec jestem za Rozenek

Gość gość
Kogoś to obchodzi? Rusinowa to porażka. Nikt jej nie lubi przecież...

Gość gość
Dramatyczne.....

Gość gość
Obie mnie wkurzają, ale Rusinowa to wariatka. Pamiętam jak był odcinek Kossakowskiego, w którym wcielał sie w rusinową. Pojechali do puszczy, do protestujących ludzi, którzy mieszkali w namiotach, zimno było jak diabli. Kossakowski spytał rusin czy mogłaby tu spać jak oni w tych namiotach, to powiedziała, ze nie, że dla niej to za dużo i ona takie akcje może wspierać pieniędzmi, swoją twarzą i nazwiskiem, ale w namiocie mieszkać nie będzie. W tym momencie wyszło jaka z niej wielka obrończyni. W wywiadzie zapytana, o to czy nosi skórzane torebki, buty itd. odparła, ze tak, ale tylko ze skór zwierząt zabijanych dla mięsa, anie z tych zabijanych specjalnie dla wyrobów skórzanych. No kvrwa ręce opadają. Podobno jest wegetarianką, więc gdyby tak kochała zwierzątka, to z tych zabijanych dla mięsa, tym bardziej by nie nosiła niczego. A odnośnie sztuczności, to sama ma poprawiony nos, co łatwo można sprawdzić porównując jej stare foty. No i te jej super kosmetyki jak widać cudów nie działają, bo twarz ma obwisłą jak cholera, w związku z tym jest chodzącą antyreklamą własnej firmy. I ciekawe z czego są wykonane opakowania jej kosmetyków?

Gość gość
Po******la w klapkach za gruby hajs z futrem i nosi skórzane torby razem z coreczkami. Hipokryzja debilek z tv nie zna granic. Rozenek to jakaś lambadziara a wydawała się normalna. No ale czego się spodziewać po kobiecie która się wzięła za byłego dodziny z tupecikiem jak u alfonsa.

Gość gość
A Rusin jak niedorozwinięta. Wyrzyguje Rozenek, ze ta kradnie cudzych męzów:D trzymajcie mnie hahahaa To Kraśko taki pissduś, ze rozenkowa mogła przyjść i go ukraść? Przecież w końcu, został z żoną i na zgodę zrobili sobie dzieciaka. Czyli Gochę miesza z błotem za romans, a on jakby nigdy nic jest nadal jej najlepszym przyjacielem? O żonie Kraśki nie wspomnę, jaka idiotka bez honoru

Gość gość
mamy to w d***e

Gość gość
Związek z radziem Gosi chyba nie służy bo się robi coraz większą wiesniara :D teraz doda ma więcej klasy.

Gość Cloud_Dancing
Nawet nie wiedziałam,że mają jakiś konflikt...;-)

Gość gość
Kinga Rusin tłumaczy się, ze jie atakowała poprzednich celebrytek, które reklamowały Avon, bo nie wiedziała, ze oni testują na zwierzętach. Ok, powiedzmy, ze jej wierzę, no ale teraz juz wie i powinna skierować komunikat również w ich stronę, aby oddały honorarium z tamtej kampanii na powiedzmy schroniska dla zwierząt. Skoro Majdanowej KAŻE (nie wiem kim jej się wydaje, ze jest skoro myśli, ze może coś komuś, poza swoimi córkami kazać) wycofać się z kampanii i pokazać, ze ma honor, to niech wobec tamtych też się ustosunkuje i niech uratują swój honor wpłacając kasę na zwierzęta, bo wszystkie z nich okrzyknęły się wielkimi obrończyniami zwierząt, i nie chce mi się wierzyć, ze nie wiedziały co reklamują.

Gość gość
W takim razie na kim lub na czym rusin testuje swoje kosmetyki przed wpuszczeniem na rynek? Pytam z ciekawości.