Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nawet się nie pożegnał

Polecane posty

Gość gość

Straciłam po części z czyjejś winy pracę. Na koniec ta osoba starała się uratować jakoś sprawę, ale niestety się nie udało. Starałam się trzymać fason do końca i mimo wszystko napisałam wiadomość pożegnalną do tej osoby z podziękowaniem za próbę pomocy. Ta osoba jednak nawet się ze mną nie pożegnała. :o

Gość gość
Podziwiam Cię autorko za to, że jeszcze mimo wszystko podziękowałaś i się pożegnałaś. Gdybym ja straciła przez kogoś pracę to w życiu bym się nie pożegnała. Pewnie jeszcze nawrzucałabym takiej osobie.

Gość gość
Ja straciłem pracę nawrzucałem kadrowej monice tarasiuk i dostałem dwa wyroki, pomimo, że cała wina jest po jej stronie - ale tak sędziują sądy i pracują polcicjanci i prokuratorzy w polsce, aby zawsze z******ać słabszych - bo to taki system. monika tarasiuk oblała krwią podwójnego kaleki swoje dziecko, ponieważ wzięła na swoje dziecko - wypowiedziała się za nie i dzięki temu także zostałem skazany. krew kalekiej osoby na dziecku moniki tarasiuk i na niej samej, na świadkach moniki tarasiuk, sędzi, prokuratorze, policjantach i poicjantce, pracownikach magny automotive z Dąbrowy Górniczej na rozdzieńskiego 12.

Gość gość
O tym, że jestem niewinny [wersja dla debili], swiadczy to, że monika tarasiuk tam juz nie pracuje, bo nikt normalny nie uwierzy, że bała się mnie i musiała uciekać w inne miejsce kraju. kto odchodzi z pracy, w której jest mu dobrze, zarabia się rewelacyjnie, i nosi się tak wysoko, ze ta szmata nie zapodała, podczas tej akcji żadnej pomocnej dłoni, zawsze z wysoka pokazywała swoją pozycje... ale ja nie gadam ze szmatami - wyroki stały się faktem mam więcej faktów na ten temat - monika tarasiuk jesteś winna, ja ci nie wybaczam i spłoniesz w piekle, bo skrzywdziłaś najmniejszego mając świadomość mojego podwójnego kalectwa.

Gość gość
Lecz się na głowę, bo na nogi już za późno.

Gość gość
Oczerniasz mnie gnoju.. zginiesz za to w piekle, aż się cieszę, nie szkoda cię diable ! :P posuwaj się ze swoją rozpaczą kmiocie!! oczernianie podwójnego kaleki :P matka cie wychowała na szmate cudownie !