Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy Wasze trzylatki chętnie chodzą do fryzjera?

Polecane posty

Gość gość

Mój trzylatek strasznie boi się strzyżenia u fryzjera. Chodzi do przedszkola i chciałabym skrócić mu włosy, ale wpada w taką histerię u fryzjera, że strzyżenie jest praktycznie niemożliwe. Jak to u Was wygląda?

Gość gość
Mój syn jakoś specjalnie za tym nie przepadał ale żadnych histerii nie było. Bierzesz go na kolana?W niektórych salonach są specjalne fotele dla dzieci w kształcie auta, samolotu, zabawki itp

Gość gość
Mój nie usiedzi minuty na miejscu,jest tak niedotykalski ze na spaniu obcinam mu paznokcie i włosy tez, strasznie ciezko obcinac na lezaco. Skracam mu gore i boki a tyl zostawiam poki co

Gość gość
Do tej pory było tak, że dostawał telefon i czekoladki siedząc mi na kolanach u fryzjera, ale i tak wrzeszczał, że siłą musiałam go trzymać. Nie chce tak się z nim szarpać, bo i tak nie jest wtedy dobrze przystrzyżony.

Gość gość
Mój przez to ma długie włosy. Na 4 lata. 3 próby u fryzjera zakończone godzinna histeria. Dałam sobie spokój i ma teraz włosy za ramiona już.

Gość gość
Mój jako dwulatek został delikatnie ukluty podczas strzyżenia nożyczkami i od tamtej pory histerie,a obecnie ma 3,5 roku. Z tym,ze jemu rosną włosy jak szalone i często mu obcinam,płacze,ale cóż.

Gość gość
Ja mam 2,5 latka i obcinam go sama. Mieliśmy 2 próby podejścia u zaprzyjaźnionej fryzjerki i klapa. Po prostu szkoda mi nerwów syna i moich też:) Może nie jest jakoś super obcięty, ale coraz lepiej mi wychodzi:) zostawiam dłuższą górę, a boki i tył jak najkrócej

Gość gość
Wygląda to normalnie, syn chodzi co około 5 tyg z mężem, czasami ze mną

Gość gość
u fryzjera byliśmy raz i tak się córci podobało że sama dopytuje kiedy jeszcze tam pójdziemy. Panie z podejściem do dzieci, z tabletem ;) i lizakami w nagrodę...

Gość gość
Moja córka była u fryzjera raz. Zachwycona niebyła, trochę się sfresowała, ale siedziała w fotelu spokojnie, wyszła zadowolona. Żadnych tabletów, specjalnych fotwli i słodyczy