Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 21latnarostajudrog

21 lat, samotny, czy zacząć korzystać z portali?

Polecane posty

Gość 21latnarostajudrog

Witam, pytanie głównie do kobiet, bo mają wiekszą empatię i wrażliwość, ale panowie też możecie odpowiadać. otóz, mam 21 lat i jestem sam... nigdy nie miałem dziewczyny, nigdy sie nie całowałem... dodatkowo mam bardzo, bardzo mało znajomych, więc rzadko wychodze z domu i mała szansa na poznanie fajnej dziewczyny Mój kolega zaczął korzystać z tindera i innych takich portali i już nie jest prawiczkiem, a jest brzydszy ode mnie i zastanawiam się czy też nie spróbować... to co mnie powstrzymuje to fakt, że ja naprawdę wierzę w miłość, kiedy ludzie się spotykają, zaczynają rozmawiać itd. dlatego boję się spotkań sex... Zastanawiałem się nad dwoma portalami badoo i datesex. Mój kumpel je ma i od tamtego czasu pare dziewczyn miał... Co sądzicie? Dać sobie jeszcze czas czy skorzystać z ofert takich stron i poszukać kogoś w internecie, żeby nie być samemu?

Gość gość
Odradzam internet. Tylko się można zniechęcić to jest porąbane. Pisze się dobrze jeb koniec po spotkaniu. Już nawet nie wiem z kim i po co się spotkać.

Gość gość
Facet dla Ciebie to datezone i odloty. Dziewczynę i miłość to Ty zawsze zdążysz mieć ale 21 lat ma się tylko raz w życiu.

Gość gość
Dlaczego masz mało znajomych? Nie musisz ich mieć dużo, żeby wychodzic z domu

Gość gość
powiem ci z mojego doświadczenia... nie mieszaj się w te portale.. przestrzegam cię przed takimi. Tyle jest tam niespełnionych panienek, co szukają księcia. I zwykłych oszustek multum, piszą a potem znikają. Trafiałem ciągle na niezdecydowane panienki, spotkanie za spotkaniem a one nie wiedziały czego chcą i tak za każdym razem , wystarczy że im powiesz prawdę w oczy to się obrażają. Nie nie radzę. Chyba że chcesz mieć stracone połowę życia. Nie warto.

Gość gość
21 lat i już portale randkowe? Słabizna.

Gość 21latnarostajudrog
Pytam, bo pomysł wziął się z samotności. Gdyby nie ona, nie myslalbym o tym...

Gość gość
Młody jeszcze jesteś, znajdziesz kogoś. Co robisz, studiujesz, pracujesz? Może tam kogoś poznasz

Gość gość
No i autor się zmył

Gość 21latnarostajudrog
Studiuję i pracuję. W pracy nikogo nie poznam, bo tam głównie faceci... na studiach... może, ale nie za bardzo chodzę po eventach, a na moim kierunku podoba mi się wyłącznie jedna dziewczyna. Do tego nie wiem czy byłaby zainteresowana mną...

Gość gość
A dlaczego mialaby nie być zainteresowana?

Gość gość
gość dziś Mało ze sobą rozmawiamy, ona jest ode mnie starsza.

Gość gość
To zacznijcie rozmawiać więcej :) Dużo jest starsza?

Gość 21latnarostajudrog
4 lata... Ten mój znajomy to on nie jest przystojny, ani nawet romantyczny, a nie jest już prawiczkiem i miał parę dziewczyn dzięki portalom, a ja jestem sam... Gdyby nie samotność nigdy bym nie pomyślał o stronach do randkowania. Nie wiem co robić? Przy dobrym świetle mam 6pak, więc ktoś w końcu powinien się skupić. Tylko o czym rozmawiać z takimi ludźmi? Czy nie zniszcze swojego pierwszego razu? Jestem typem marzyciela/romantyka, osobą spokojną

Gość gość
Jejq, faceci obecnie to naprawdę takie płaczki że 21 lat i już biadoli że nie ma dziewczyny i musi szukać po portalach? Trąci od Ciebie desperacją a to jest skrajnie nieatrakcyjne. Na portalu czeka Cię masa rozczarowań niezależnie od Twojego wyglądu, nie warto się w tym babrać w tak młodym wieku. Aha, i jeszcze ten Twój kolega co stracił prawictwo - byłeś świadkiem tego jak je traci? :D Bo wmówić coś zdesperowanemu koledze nie jest trudno :)

Gość 21latnarostajudrog
Widziałem jego dziewczyny + on zmienił nastawienie. Od teraz jest piewniejszy siebie od czasów randkowania na portalach

Gość gość
Prawdziwy mezczyzna uprawia seks z kim popadnie z prostytutkami. Zgadzam sie zgość dziś

Gość gość
Autorze, ja w wieku 21 lat również się jeszcze nie całowałem. Jedyne formy intymności z dziewczynami jakich wtedy doświadczyłem było przytulanie się i trzymanie się za rączki. Rok później zacząłem wychodzić z dołka- pierwszy pocałunek, trzymanie cycka. Dziewczyna była przelotną znajomością, ale dzięki niej nabrałem pewności siebie. Potem już było tylko lepiej.

Gość gość
Na portalach to same ksieżniczki, a facet jest zwykłym śmieciem.

Gość gość
Kolega nie jest przystojny, a Ty to pewnie ósmy cud świata, przy dobrym swietle sześciopak, buhahahahaha. Może po prostu masz za duże mniemanie o sobie i w tym problem? Wiesz wygląd nie zawsze jest najważniejszy, może po prostu traktujesz kobiety z góry?

Gość 21latnarostajudrog
gość dziś Właśnie na odwrót. Mam niskie mniemanie o sobie. Ale wiem, że mogę wstawić zdjęcie z 6pakiem. On nie. Ja ćwiczę, spędzam czas na pasjach, a on tylko na tych portalach. On ma dziewczyny, ja nie. I wcale nie wywyzszam się nad kobiety. Przy nich staram się być miły i grzeczny. Źle mnie oceniasz.

Gość gość
Zacznij pracować i zarabiać powyżej 5000 miesięcznie. Nie będziesz mógł się opędzić od dziewczyn.

Gość 21latnarostajudrog
U kobiet szukam inteligencji, a nie wyglądu, dlatego nie interesują mnie te, co lecą na hajsik