Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu ludzi bulwersuje karmienie piersia ?

Polecane posty

Gość gość

Pytam powaznie. Ja nie mam dzieci a jak widze ze ktos karmi w miejscu publ to dla mnie widok taki sam jakbym ogladala jak ktos je gofra czy loda. Jest mi to kompletnie obojetne. Dlatrgo pytam tu - dlaczego ktos sie tym bulwersuje? Co taka osoba czuje?

Gość gość
Nie wiem, ha też nie mam dzieci i mi to nie przeszkadza, to tylko jacyś psychole mają z tym problem.

Gość gość
No wlasnie dlatego o to pytam. Jestem ciekawa co takie osoby czuja ze je to bulwersuje

Gość gość
Kiedyś czytałam gdzieś biologiczne wytłumaczenie. Bulwersa maja zwykle faceci, kobiety same z siebie nie, ale kobiety się częściej podporządkowuja masie, więc skoro faceci mają problem to i wiele kobiet za tym ślepo dąży i nasladuje. Taki brak solidarnosci jajników. A faceci dlatego maja bulwersa bo dla nich pierś to symbol seksualny i widok karmiącej matki wyzwala w nich agresje bo to znaczy że nie może tej samicy zaplodnic bo ona ma młode przy sobie i jest niedostępna, na dodatek młode z obcymi genami. Wiec się złości. W ludziach się często wyzwalania pierwotne instynkty, nawet sami nie wiemy jak bardzo one nami kierują :)

Gość gość
Wow, wielkie dzieki za odpowiedz. Mega konkretna i o taka mi chodzilo

Gość gość
Chodzi o to, ze jak robisz cos w miejscu publicznym to nie kazdemu musi sie to podobac. Masturbowac sie tez mozesz prywatnie ale na ulicy juz nie.

Gość gość
Hahaha akurat jakby jakas kobieta sie masturbowała w mc publicznym to faceci specjalnie by przystaneli zeby popatrzeć :D

Gość gość
Bo robią to ostentacyjnie i wywalaja cyca.

Gość gość
gość dziś Jak masz zbrzydki ryj to też nie musisz się każdemu podobać a jakoś nie chodzisz że szmata na głowie.

Gość gość
Jak podszedlem do takiej matki i zaczalem komentowac, ze chetnie bym jej possal to zaczela gadac bym sie nie patrzyl ale skoro odslonila to popatrzylem bo mam do tego prawo

Gość gość
Bo popatrzec i skomentowac w głowie a skomentowac publicznie i pokazac ze jest sie prymitywem którego podniecaja cycki karmiacej to troche róznica :D

Gość gość
gość dziś Typowy lewak jak z parlamentu europejskiego zadnych argumentow tylko wyzwiska

Gość Sara012
Chyba ludzie czasem za mało obowiązków mają i przyglądają się kobiecym piersiom. Moja przyjaciółka kilka razy przy mnie karmiła i widziałam tylko główkę dziecka. Sama rzadko karmię w miejscach publicznych, za bardzo się krępuję, ale popieram. Ogólnie bez tłumaczeń mojego Partnera, że wszytko będzie ok i uda mi się kp, no i bez picie mlekopędnego lactosan mama to nie wiem, czy karmiłabym tak długo.

Gość gość
Może dlatego że ekshibicjionistki tylko wykorzystują pretekst żeby masturbować się publicznie! ...bo nikt mi nie wmówi że dwulatek nagle umrze na ulicy z głodu :-D