Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dobierał się...

Polecane posty

Gość gość
Ale wymyslasz

Nie widzę niczego złego w jego zachowaniu, bo gdy mu odmówiłaś, to zrozumiał i przestał. Bądź dojrzalsza. W świecie zwierząt to samce inicjują kontakt seksualny. Mamy ten sam instynkt. Bądź blizej natury.

Gość gość
Owszem... Krzywdy mi nie zrobił, nie zmuszał do niczego, ale taki sam fakt, że myślał o mnie w tym względzie, a ja traktowałam go trochę jak ojca czy coś w tym rodzaju. Dlatego mnie zaskoczył.

Gość gość
Lepiej się przyzwyczaj :)

Gość gość
Ja Cię rozumiem autorko. W takiej sytuacji, też czułabym się podle, jeśli ktoś komu ufalam, uważałam za prawdziwego odpowiedzialnego mężczyznę. Okazał się dupkiem myślącym przyrodzeniem. Przecież to oznacza, że zawsze w ten sposób o tobie myślał i fantazjowal. Już nie umialabym patrzeć na tego faceta z szacunkiem.

Gość gość
Kazdt facet to swinia u tyle. Nie robia nic bez interesownie.

Gość gość
A jak miał zapytać czy jest "dzisiejszą dziewczyną" i pozwala sobie wkłądać od każdego dyskotekowego maczo jego mieczo ? bo jeżeli taka jest autorka, to miał prawo oczekiwać, że i dla niego się coś ostanie! To tylko nieporozumienie. Autorka powinna uprzedzić przyjaciela, że jest dziewicą i że czeka na jedynego, wtedy miałaby zasłużone pretensje gdyby się dobierał. A jeżeli nie jest dziewicą, to znaczy, że worek z bramkami jest rozwiązany, znaczy rozwiązał się i on mógł strzelić sobie kolejnego gola, ale miałaś świetną obronę w tej sytuacji :P K

Gość gość
On wiedział, że nigdy tego nie robiłam, to znaczy domyślał się... Zapytał mi się czy nie mam na to ochoty czasami.

Gość gość
znajdz prace w internecie i natychmiast jedź to kwestia 3dni, a jak widac stac cie na telefon z internetem internet najelabys pokoj poszla do noclegowni opieki do roboty i oszczedzaj a nie internety gadżety

Gość gość
W takim razie jest dopkiem. Chciał cię po prostu wykorzystać. Inaczej chcąc cię zdobyć zacząłby to robić tak aby cię zdobyć a nie wykorzystać.

Gość gość
Weź sie do roboty. Niezle ziolko z ciebie, starego jelenia znalazlas zeby cie utrzymywal. Co przeskrobalas że do rodziny nie mozesz sie zwrócić? Czy raczej nie chcesz?