Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wstyd123

Niebawem nie będę miała co jeść...

Polecane posty

Gość Wstyd123

Wiem, zapewne uznacie, ze to zalosne. Jestem tu bo skończyły mi wiem oszczednosci, szukam pracy, która mogłabym pogodzić ze studiami ( całe lato miałam darmowe praktyki pielęgniarskie w szpitalach i przychodni). Pracowałam opiekując się kimś schorowanym w nocy, ale wrocila poprzednia opiekunka i nie mogę już tej pracy kontynuować.. Potrzebuje pomocy. Boje się, bo bardzo mi zalezy by nie przerwać studiow ( będę na 2 roku ).. czy ktoś z Was ma może nadmiar jakiejś kaszy ? Warzyw.. może jakieś buty na jesień, kurtkę ? To jest coś co bardzo by się przydało... wstyd o to pytać, ale zupełnie Noe wiem jak przetrwać :/ Mieszkam, wynajmuje pokoj w Warszawie.. i to tez kolejna obawa żeby go niPolecam litanie do Jose Maria Escriva,jest niezawodny. stracić...

Gość kardulaki
Darmowe praktyki w szpitalu ??

Gość Wstyd123
Tak, taki jest hormonogram zajec na studiach pielęgniarskich. 320 h darmowych praktyk latem...

Trzeba bylo wyjechać zagranice na zbiory zeby odłożyć sobie na studia ,a nie siedziec za darmo w szpitalu!! Jednak czasu sie nie cofnie ,a jak studiujesz dziennie czy zaocznie?

Gość gość
Możesz jeść na jadłodajni w Warszawie. Wydają posiłki osobą bezdomnym i biednym. Jaki.Masz numer buta? Mam nowe ocieplane botki, nie będę w nich chodzić wiec mogę Ci oddać.

Jesli zaocznie to jest dużo pracy dla studentów ,a jesli dziennie to tylko jakaś praca w weekendy..

Gość gość
Osobom, słownik.

Gość gość
Zawsze będziesz miała co jeść, dopóki ja mam czym srać z głodu nie umrzesz. Możesz jeść moje gó\wno, najwyżej się rozchorujesz i zdechniesz:)

Gość Wstyd123
Jakbym wyjechała za granice... tak jak zreszta zrobiłam to rok temu, przed rozpoczęciem studiow, nie byłabym już studentką.

Gość gość
Mój syn jest w podobnej sytuacji. Przez praktyki stracił wakacyjną pracę i będzie biedować w nadchodzącym semestrze. Jaki masz rozmiar ciuchów i butów?

Gość gość
Wygol pippe i zabaw sie w galerianke.

Gość gość
prowokacja stac ją na najem w warszawie i studia tam, a pracy tam jest pełno może dorabiać studia nie zajmują całego zycia mogła nie isc proo ohyda żenada

Gość gość
no, błagam, nie rozśmieszaj mnie każdy mac donalds czy supermarket szuka pracowników na popołudnia i weekendy, a ty w Warszawie żebrzesz? kredyt studencki weż, złóż podanie o stypendium i do roboty. nie bedziesz miała czasu, ale ci wystarczy jakies pół etatu na weekendy

Gość gość
Kardulaki przygłupie, tak w ramach studiów zajecia praktyczne, które trzeba zaliczyć sa darmowe i jest Określona ilosc godzin:O boze jak tępy:O

Gość gość
zxaliczyłaś? to teraz pracuj za pieniądze, niekoniecznie w zawodzie

Gość gość
Kupę. Jedz kupę i nie biadol. Możemy na forum zrobić zbiórkę stolców i Ci podarować w dobrotliwym geście te wiktuały:)