Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skąd wziął się mit ze ukrainki i rosjanki są piękne ?

Polecane posty

Gość gość
Połowa tych polsko ukraińskich związków się rozsypie tylko jak Niemcy ich zaproszą bo Ukraińcy są w tym kraju zakochani od czasow Hitlera ,nie dość że potęga gospodarcza to jeszcze oswobodzieciele

Gość Paweł Pazik
Liczba małżeństw z paniami ze wschodu w 2016 roku wyniosła prawie 1000 tyle samo prawie kobiety (niemcy,anglia itd).(zarejestrowanych w polsce sa tez te niezarejestrowane)to Panowie z Polski sa odpowiedzialni za wzrost małżeństw z obcokrajowcami(ukraina itd.)Zwiazki kobiet z inna nacja juz tak nie rosną jak mężczyzn.Wiadomo ze jest wysoka ale bedzie wychamowywac.Po masowym naplywie kobiety beda sie asymilować wiec to bedzie skutkowalo większa iloscia związków.To że związków Mężczyzn Polaków z Ukrainkami jest wysoka już widac wszędzie(ja mam bardzo duzo kolegów którzy sa z Ukrainkami czy Rosjankami)Jesli chodzi o to czy beda jeździć dalej na zachod napewno nie większość.Nie znaja Angielskiego zbyt dobrze a polski jest bardzo podobny.

Gość gość
Tak się pocieszaj , dla ukrainki poslubienie Polaka to taka sama egzotyka jak dla polki poslubienie Czecha , po prostu jesteś tym samym co Ukrainiec tylko bardziej skapy i gruby , bo Ukraińcy mają gest do kobiet i są często bardzo szczupli i przystojni w Polsce coraz więcej ulanych grubasow z zakolami bo im Polki nic nie mówią

Gość gość
Nie wszystkie wyjadą ale znakomita większość nie kryje się nawet w rozmowach z Polakami o swoich planach , kiedyś oglądałem filmik na you tube gdzie wypowiadala się młoda ukrainka i ona bez ogródek do kamery powiedziała że siedzi w Polsce bo jest lepiej niż na Ukrainie ale jak tylko będzie możliwość rusza w europe

Gość Paweł Pazik
No a teraz mozecie mnie wzywać o debili,analfabetów bez ambicji itp.Napisalem co mysle i tyle, ale widze ze was kobiety ten temat rozgrzewa do czerwoności no cóż....

Gość gość
Kolokwialnie mówiąc Polak służy co najwyżej jako trampolina do pięknego blond wlosego helmuta z Niemiec z kwadratową szczęka i ojrami na koncie

Gość Paweł Pazik
13:13 Znakomita cześć nie zna obcego jezyka!czy to trudno zrozumieć?

Gość gość
13:04 nie przeceniasz się czasem kochanie ? , Ukraińcy i Rosjanie są od Polaków zgrabniejsi przystojniejsi a faceci z zachodu bogatsi , Polacy to takie nijakie odpierdy Europy tak samo jak Węgrzy czy estonczycy

Gość gość
Język nie jest potrzebny jak ona da doopy a on solidne euro nie czaruj się więcej dziecko

Gość Paweł Pazik
Co was tak boli wcześniej to wy wiazałyscie sie z obcokrajowcami a teraz przyszedł czas na Panow.Proste.

Gość gość
Czy ja wiem , Ukraińcy za polkami też się bardzo patrzą , ja flirtuje od jakiegoś czasu z rosjaninem i w maju ma do mnie przyjechać

Gość gość
13:06 Tylko że dla tamtych bardzo przeciętne Ukrainki to żadna atrakcja, skoro mają do wyboru jeszcze piękne kobiety z południowej Europy, Azjatki itd..

Gość gość
Na pana to trzeba mieć wygląd i pieniądze typowy Polak nie ma ani tego ani tego , w Polakach zmienia się tylko to ze z roku na rok są coraz bardziej skapi i przekonani o swojej wyjątkowości nie mając nic do zaoferowania kobiecie

Gość Paweł Pazik
13:04 ten mit polaka lysego w dresie już mija.Ja mieszkam w Warszawie ale tez widze w duzych miastach mlodych Polaków którzy ubiorem,fryzurą czy ogolnym zadbaniem juz nie odróżniają sie od facetow z Zachodu.

Gość gość
A co masz do zaoferowania takiej Rosjance czy ukraince oprócz przmadrzalej gadki? Czyżby sama obecność miała kogoś zaszczycic ? Masz jakieś zaplecze finansowe dla niej ?

Gość Paweł Pazik
13:10 takie przypadki jak twoj pewnie sie zdarzają ale w przytlaczajacej wiekszosci to Polacy wiążą się z Ukrainkami,Rosjankami czy Bialorusinkami a nie na odwrót.

Gość gość
Ale pytam co masz do zaoferowania takiej kobiecie ? Bo Rosjanie w większości nie mają problemów utrzymywać kobietę od a do z a polaczek ma nawet problem zapłacić za obiad kobiecie

Gość Paweł Pazik
13:17 ale to nie o mnie chodzi tylko mówię jak jest jaki jest trend i to co widze.

Gość gość
No bardzo dziwne że człowiek się wiąże z człowiekiem jakby te ukrainki co najmniej były marsjankami , to normalne że człowiek się wiąże z kims komu pasuje a nie ze względu na narodowość , boże jacy ograniczeni debile tu siedzą

Gość Paweł Pazik
13:22 no tak to walczylyscie o równouprawnienie a teraz jak trzeba płacić na spółkę to źle(OMG).Te co beda wymagaly utrzymywania na jakimś dużym poziomie to uwierz ze znajda takich ,w polsce ich niebrakuje.

Gość Paweł Pazik
13:31 nie nie są marsjankami ale są pewną grupą społeczna.I z punktu socjologicznego możemy wyrazić pewne spostrzeżenia na ich temat.

Gość gość
Niemcy na was czekaja j cala europa zachodnia skoro takie super z was kandydatki i idealy wyjezdzajcie. Tam mezczyzn duzy wybor i eropejczyk i czaeny i arab. Same idealy:p

Gość gość
Głównym powodem dlaczego rosjanki nie chcą Polaków jest ich skapstwo , wola swoich na dorobku w obcym państwie

Gość gość
Kiedyś rozmawiałam z rosjanka która się spotykała z Polakami i powiedziała że to najgrosi mężczyźni w Europie bo od razu wywalaja jaja bezwstydnie do seksu ale nie kupują żadnych prezentów kobiecie , ona mówiła że Rosjanie sa inni potrafią bardzo długo czekać na seks z kobietą i często kupują dziewczynom perfumy ubrania a jak biedny to slodycze

Gość Paweł Pazik
13:48 A mnie kiedyś koleżanka powiedziała że ziemia jest płaska. Ps.juz nie jest moją koleżanką:)

Gość gość
Powiedziala że dała sobie spokój po trzecim spotkaniu gdzie polaczek nawet czekolady jej nie przyniósł na wschodzie to wstyd z gołą ręką do kobiety

Gość gość
Co z tego ze polak ma więcej kasy skoro taka Rosjanka czy ukrainka nic sobie z tego nie skubnie to już wolą swoich nowobogackich , Polak to dla nich skapy dziad

Gość Paweł Pazik
13:52 Ochłoń dziewczyno bo zawału dostaniesz.

Gość gość
Kiedyś też gadalam z takim ruskim to mówił ze jak nie zapłacisz za rosjanke w restauracji to na drugi dzień telefonu od ciebie nie odbierze i zerwie kontakt , a znowu Ukrainiec z naszej firmy opowiadał jak jego była ukrainka była dla niego miła tylko wtedy kiedy dostawala prezenty

Gość gość
Powiedzmy sobie szczerze Polacy to naprawdę gorszy sort facetów od wschodniakow , ja sama bym chciała ukrainca bo są chojni i zaradni u nas Ukrainiec 25 lat 2 lata w Polsce już nowym volvo jeździ z 200 tysięcy dał jak nic