Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skąd wziął się mit ze ukrainki i rosjanki są piękne ?

Polecane posty

Gość gość
17:54 Co ty nawet ukraincy ich nie ruszaja bo są po Arabach(w anglii podobno jak widzisz. biała z Pakisem to na 95 % Polka)

Gość gość
Ale co cię to obchodzi palancie? Ja zamierzam stracić dziewictwo z moim chłopakiem Rosjaninem i co mi zrobisz?

Gość gość
Ja też poznałam teraz takiego z Moskwy i chce do niego pojechać

Gość gość
Brednie.Każdy widzi że to Ukrainki spotykaja sie z Polakami a w odwrotną strone to margines.haha

Gość gość
No tak. Widzieliście kto gustuje w tych Ukraińcach i ruskich? Ubogie dziewczyny z patologii, plastikowe, z tipsami, wulgarne cyganki, polskie pulpety, kobiety upadle

Gość gość
Ta ciebie nawet ukra nie chce bo siedzisz tu i ujadasz z bolem pały zamiast iść na romantyczną kolację z oksana, nie stać cię nawet na ukrainke? No tak nawet one mają wymagania żeby facet zarobił te nędzne 2000

Gość gość
Były tu wasze zdjęcia :) Jedna pulpet polujacy na kasę widac ze może nawet zostać panią do towarzystwa Druga wulgarna z cyganskimi genami tapeciara z cyckami na wierzchu dobra dla jakiegoś saszki z czarnym BMW i wypchanym portfelem taka tirowka

Gość gość
18:03 W ukraincach nawet one nie gustuja.Ale już w ukrainkach....

Gość gość
18:06 weź się smieciu nie odzywaj , nawet bym na ciebie nie splunela chamie / pulpet

Gość gość
Co za burak tępy obraza osoby których nawet nie zna , to jest jakiś stalking

Gość gość
Obie nie macie szans na Polaków czy pana z zachodu. Jesteście wulgarne, plastikowe, z cycami na wierzchu, z tipsami, pulpetowate takie prostytuty Tylko rusek z czarnego BMW///Ukrainiec z patologii na was spojrzy

Gość gość
Gdzie ja miałam piersi na wierzchu ? Czyżby halucynacje? Mnie twoje żałosne zdanie nie obchodzi / pulpecik

Gość gość
Ja już w tym temacie nie odpowiadam bo prymitywna swinia atakuje personalnie , co za zalosna zygowina

Gość gość
Oo.. juz widzę ze ktoś z samym sobą rozmawia.No to strzała.

Gość gość
Ta druga lampucera cycy na wierzchu, tipsy kolczy w pępku co to ma być? Gdzie taka kobieta pójdzie do pracy, będzie sprzątać, zmywać i rodzic dzieci? Wyglada jak brudna prostytuta tylko Ukrainiec z patologii z czarnym BMW będzie ja chciał Polak czy Niemiec nigdy

Gość gość
To raczej on ma ból pały że piękne dziewczyny wola ruskich od niego :D

Gość gość
Jestem eleganckim mężczyzna na poziomie

Gość gość
Na poziomie rowu marianskiego i lizesz rowy poteznym gejom za pieniądze

Gość gość
Zobacz czy tips nie odpadł

Gość gość
Tobie odpadl w doopie klienta geju

Gość gość
Najezdzasz na polki bo marzy ci się wielka pala w doopie i mordzie

Gość gość
Niech ktoś spełni jego fantazję i mu murzynska pałą w twarz bo inaczej będzie cały wieczór ujadal

Gość gość
"Co za burak tępy obraza osoby których nawet nie zna , to jest jakiś stalking" - a na jakiej podstawie prawnej (dokladny paragraf prosze przytoczyc) zakladasz, ze innym nie mozna robic dokladnie tego samego, co nagminnie wyprawiasz? ale sie baby rozgdakaly:D i takim wrzaskiem tylko udowadniacie swoja kulturalna nizszosc i kompleksy wobec innych - najczesciej tych, wobec ktorych stosujecie tak prymitywne i agresywne ataki. i jeszcze sie dziwicie, ze majac po prostu dosc takich wulgarnych, zapatrzonych w siebie i pomiatajacych innymi bab mezczyzni wola cos nawet dla niekorych kompletnie nieznanego. bo i lepsze nieznane, ktore moze sie w najgorszym przypadku okazac tak zle i odpychajace jak wy, jest lepsze od tego, co na pewno bedzie zle i odpychajace. szczegolnym przypadkiem jest udzielajacy sie w tym temacie jeden margines spoleczny, oskarzajacy innych o "ataki personalne" poslugujac sie jednoczesnie zargonem, ktorego szewcy by sie wstydzili uzywac i wszedzie gejow widzacym - to dopiero patologia:D i ten szok, ze wszyscy "okazuja sie gejami" i nikt nie chce takiego "skarbu":D

Gość gość
jak "rozmowa" o d***e i murzynach/arabach to to pewnie pierdziorna, znowu jej szambo mentalne wybija:D

Gość gość
Szambo wybija z twojej gejowskiej czarnej dziury jak cię obrabia 10 ciu

Gość gość
pierdziorna, nikogo nie rozczulisz opowiesciami o swojej zalosnej egzystencji. wracaj do tych swoich "czarnych", wiadro, przed ktorymi sie tak rozkraczasz:D

Gość gość
Wytrzyj śmietanę z gęby gejuchu :D

Gość gość
siorbaj dalej, pierdziorno, tylko do tego sie nadajesz, bo ani kultury ani pomyslunku nie masz:D

Gość gość
pierdziorno, tylko daruj sobie opowiesci o swojej rodzince. te twoje patologie sa odpychajace.

Gość gość
Ssalam dzisiaj Ukraińcowi a on wylizał mnie dokładnie