Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prosze niech ktos mi pomoze..

Polecane posty

Gość gość

Bede pisac chaotycznie bo juz po prostu nie daje rady, nie mam dokad uciec, gdzie zadzwonic, do kogo napisac.. moi rodzice pija codziennie (mocne wino i wodke) i zeby bylo normalnie tzn zeby byli lekko pod wplywem to jeszcze zniose.. ale oni padaja na nogi, musze sie nimi opiekowac, mam dopiero 16 lat.. mamy tylko pokoj i kuchnie, wiec nigdzie sie nie schowam.. mamie musze pomagac najczesciej, praktycznie wszystko za nia robie, doslownie. I jeszcze szkola na glowie, ciagle chodze zestresowana juz mam dosc tego.. zglaszalam swoj problem i w liceum i w opiece i co zrobili? Przyjechali raz, porozmawiali z rodzicami i wyszli. A pozniej dostalam od ojca niezly wp*****l i od tego czasu nikomu nawet nic nie mowie o tym. Gdybym uciekla z domu to po pewnym czasie by mnie policja spowrtem do domu sprowadzila.. powiedzcie mi co ja moge zrobic albo chociaz jakies slowa wsparcia bo naprawde nie mam nikogo komu moglabym powiedziec

Gość gość
szkoła na głowie? szkołą powinna cie cieszyc akurat] a wiele z niej nie wynosisz z powrotem

Gość gość
2 lata się pomęczysz a dalej masz wolną drogę :D

Gość gość
Ciekawe co wy byscie powiedzieli gdybyscie takie pieklo przezywali co ja :) typowe polaczki, musza jeszcze bardziej d***bac lezacemu