Gość gośćAnia Napisano Wrzesień 15, 2018 Witam mam liszaj płaski stwierdzony przez dermatologa zaczelo sie od nóg nadgarstki dlonie najgorsze byly stopy trzy tygodnie nie umialam chodzic tak mialam spuchniete myslalam ze gorzej juz nie bedzie mylilam sie zaatakowalo mi jamę ustną i zaczal mi sie psuc paznokiec u stopy .Dermatolog przepisal mi masc dermovate i wit b6 bralam tak jak mi zalecila ale zauwazylam ze masc dzialala tylko jak ja uzywalam gdy skonczylam wrocilo jeszcze bardziej wiec skonczylam z tym bo to niemialo sensu nie wspominajac o tabletkach sterydowych .Postanowilam odstawic sterydy i zaczac sie sama leczyc i to byl szczal w dziesiatke .Po pierwsze zrobic badania morfologia mocz ,kał na pasożyty, badania pod katem wątroby cukrzycy,tarczycy.U mnie okazalo sie ze jestem na granicy anemi wiec kupiłam spiruline jedna kapsulka dziennie oraz kurkume w kapsulkach tez biore po jednej kapsulce po miesiacu po wszystkich zmianach zostaly tylko plamy poprawila mi sie skora jest gladka i jędrna co chodzi o samopoczucie dostalam mega energi .Polecam ja jestem zadowolona z efektow mam nadzieje ze pomoglam czasami nie warto faszerowac sie sterydami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach