Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam stulejkę

Polecane posty

Gość gość

Witam mam 13 lat i stulejke kiedy próbuje ściągnąć napletek to z jednes trony mam jakąś żyłkę która jest zrośnita do napletka i penisa co zrobić? Jak powiedzieć rodzicom?

Gość gość
Konieczny będzie lekarz

Gość gość
musisz konia walić więcej heh

Gość gość
Pogadaj ze starym jak facet z facetem

Gość gość
O czym pogada jak babcia go ciągnie tylko do kościoła zero intymności ma chłopaczyna haha

Gość gość
księża to specjaliści w tych sprawach

Gość gość
Jak tu ktoś napisał wcześniej, musisz częściej bawić się 'ptakiem' albo iść do lekarza.

Gość gość
Nie opowiadajcie mu bdzur jak nie macie pojęcia cwele! Z opisu wychodzi, że nie masz stulejki, a za wysokie wędzidełko. Prosty zabieg w znieczuleniu miejscowym załatwi sprawę. Jest chyba nawet finansowany z NFZ. Musisz iść do swojego lekarza, pediatry, on ci wypisze skierowanie do chirurga. Poszukaj, bo najlepiej zrobić to w niewielkiej klinice, gdzie robią zabiegi i puszczają do domu. Zabieg trwa 10-15min. W sumie że znieczuleniem może z pół godziny. Ale jako nieletni musisz być z rodzicem/opiekunem. Zrób to jak najszybciej, szkoda twoich nerwów i wstydu kiedy zaczniesz współżycie. Koniecznie zacznij od rozmowy z rodzicami.

Gość gość
gość dziś Dobrze napisał. Szybko do ojca, a potem do lekarza. Dziwne tylko, że masz 13 lat, a jesteś na forum 18+ XD

Gość gość
do gość dziś bo on ma 13 lat dawno skończone ale zapomniał tego dopisać !!! xxx:D