Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Iwona83

Polecane posty

Gość gość

Przeniosłam sie do tego lekarza po opiniach i na prawde nie zaluje!!wcześniej leczylam sie prywatnie w przychodni epoka mimo ze lekarze i personel bardzo mili nadskakiwali to za dużo mi nie pomogli.ciesze sie ogromnie ze trafiłam na pana Jacka. Moze wyglada na powaznego do pacjentów jest dosc miły podejście ma,jednak nie to jest najważniejsze a podejście do choroby. Tyle co dowiedziałam sie na paru wizytach nie powiedzieli mi poprzedni lekarze gdzie leczylam sie prywatnie. Szkoda ze do pana doktora nie można udac sie prywatnie bo ludzi jest masa i naprawde trzeba trafic zeby zapisac sie do niego ale juz trudno. Wszystko wyjaśnione,zostalam wysłana na badania o których wcześniej nikt mi nie powiedział.teraz jestem na stałych lekach i powoli samopoczucie sie poprawia. Problemy z sercem mam od dziecka jednak przez nie wiedzę innych lekarzy i zle dobierane lekarstwa nabawilam sie ciezkiej wady. Powoli dochodze do siebie odkąd trafilam na tego lekarza!!! Co mi sie podoba to ze nie przepisze nic mocniejszego bez wcześniejszych wynikow i pewności co inni lekarze mieli gdzies i chyba te lekarstwa dawali na "oko" nie zlecajac mi szczegolowszych wyników co zawdzieczam temu panu doktorowi. Widać Ze młody dość a wiedza innych lekarzy u ktorych dotad sie leczylam to sie chowa

Gość gość
Jako lekarz słyszałam ze dobry ale jesli ktos nie ma problemow ze zdrowiem to i tak nie szkodzi się zapisac :) he he. Co najwazniejsze przystojny ze nic tylko chorować zeby trafic do doktora :) mialam raz styczność w szpitalu troche cwaniakowaty ale przystojny jeszcze bardziej Ps ciekawe czy zlamane serca tez leczy czy tylko je lamie :) :) pozdrawiam przystojnego pana doktora - Asia z brzozy