Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Happy birthday to me

Najgorsze urodziny w życiu!

Polecane posty

Gość Happy birthday to me

Tak, właśnie strzeliło mi 19 lat. Ciasto, które kupiłam w cukierni, okazało się czerstwe. Tylko jedna koleżanka złożyła mi jakieś życzenia ("najlepszego", wysłane na Facebooku). Paczka z liceum rozpada się, a poza tym znowu zaczynam cierpieć na zatoki. Generalnie to boję się o jutro, brak mi wiary w siebie, kompleksy odbijam sobie szpanowaniem zasobnością portfela. Nie wiem nawet, czy dam sobie radę na studiach. Możecie się tu wpisywać, zawsze jakoś weselej będzie.

Gość gość
O rany ale masz problemy. Za bardzo jestes skupiona na sobie. Zrob co dla innych, zajmij sie czyms ciekawym, poszerz horyzonty, to od razu reakje ludzi z FB czy ich brak przestana byc problemem. Ogolnie to dorosnij, bo piszesz jakbys miala 12 lat a nie 19

Gość gość
Wszystkiego najlepszego. Mi tez nikt nie zlozy zyczen poza domownikami a mam urodziny za 3 tygodnie. Wczesniej bylo mi przykro. Teraz po 30 mam wszystko w D . U. P . I. E

Gość gość
Wszystkiego najlepszego. Ja też mam dziś urodziny :) Najbliższa rodzina właśnie pojechała. Upieklam sama moj pierwszy tort i wyglądał mega słabo ale nadrabial smakiem. Teraz popijam sobie Martini i zbieram chęci do pozmywania stosiku talerzy... Tobie też radzę się czegoś napić za swoje zdrowie i nie przejmować się tak życiem. Tak czy siak jutro nadejdzie i zwykle nie jest takie straszne jak nam się wydaje :)

Gość gość
Wszystkiego co najlepsze w dniu urodzin i na co dzień :)