Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bankomat

Polecane posty

Gość gość

Mam konto w banku dopiero od niedawna (po 18 założyłam, w nest banku) i ostatnio jak chciałam wypłacić pieniądze, to bankomat nie wydał mi karty. Zadzwoniłam do banku, z którego był bankomat i karta była u nich do odebrania. I teraz nie wiem, co zrobiłam nie tak i boję się wypłacać pieniądze po raz kolejny XD Wiem, że to brzmi śmiesznie, ale nie uśmiecha mi sie drugi raz zapieprzać na drugi koniec miasta XD Jakie jest ryzyko, że znowu się tak stanie? Tamten bankomat był z PBS, jeśli to ma jakieś znaczenie. Można po prostu wybrać pieniądze w siedzibie swojego banku? Po prostu idę i mówię, że chcę kasę wybrać? Sorry za niedorobiony temat, ale nie chcę znowu takich akcji

Szanowny Panie, w takiej sytuacji zalecamy kontakt z infolinią Banku w celu uzyskania informacji dotyczącej statusu karty oraz ewentualnego jej zastrzeżenia i wydania nowej. Jeśli karta trafiła do osoby trzeciej nie wiemy, czy ktoś nie próbował się nią posługiwać lub jej nie skopiował. Gdyby pojawiły się jeszcze jakieś pytania, pozostaję do dyspozycji. Pozdrawiam, Opiekun Klienta Nest Bank nestbank.pl