Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Którą wybrać?

Polecane posty

Gość gość

Mam na studiach dwie dziewczyny. Jednej się podoba. Charakter ma wspaniały, ale z wyglądu jest średnia. Drugi mnie się podoba. Z charakteru nie jest już taka miła, lojalna, ale jest o wiele ładniejsza. Ta pierwsza wiem, że będzie wierna i wpatrzona we mnie jak w obrazek, ta druga mnie pociąga, intryguje, inspiruje... Która wybrać?

Gość gość
*pierwszej się ja podobam ** druga mnie się podoba Obie są w moim zasięgu. Ta pierwsza jest od tak, a za drugą będę musiał się nalatac...

Gość gość
Drugą. W życiu nie chciałabym być z facetem któremu się nie podobam.

Gość gość
Tą z większym biustem.

Gość NÓW___________
wiadomo, drugą jeżeli ona da ci się wybrać, bo nic nie ma o tym, czy ty jej się podobasz. Jeżeli jesteś średni, to zastanów się czy nie za wysoko mierzysz.

Gość gość
Uroda jest tak ulotna, ze moze byc zluda. Zreszta rzecz gustu. Pomijam wyjatkowe maszkary. Charakter i cala reszta, o lojalnosci nawet nie wspomne to cos sie dostaje w pakiecie w chwili narodzin. Widocznie chcesz gonic kroliczka i pobiegniesz za zluda. Ja stawialabym na cos co daje poczucie spokoju, bezpieczenstwa. A i w brzydkiej zabie moze byc arystokrata.

Gość gość
Druga wybierz

Gość gość
Nr 2. Bez pociagu nie ma milosci i bedziesz sie meczyl

Gość gość
widocznie zadna ci sie nie podoba wysarczajaco skoro nie umiesz dokonac wyboru, poczekaj na ta jedyna

Gość gość
Bierz się za Panią nr 2... bo Panią nr 1 tylko skrzywdzisz gdyż będziesz się oglądać wiecznie za kimś bardziej atrakcyjnym fizycznie... skoro nie umiesz docenić jej charakteru to niech ona trafi na faceta dla którego będzie "obrazkiem"... z czasem może dorośniesz do tego że to nie ładna buźka sprawia że tworzymy z kimś udany związek ;)

Gość gość
tą z która chcesz żyć jak potrzebujesz stabilizacji - wybierz pierwsza jak wyzwania - drugą a w każdym wypadku weź pod uwagę, że to człowiek a nie trofeum ani nie zabawka

Gość gość
z czasem może dorośniesz do tego że to nie ładna buźka sprawia że tworzymy z kimś udany związek x Z czasem może dorośniesz do tego, że to właśnie ładna buźka i powierzchowność przede wszystkim sprawiają, że facet tworzy z kobietą udany związek i się stara.

Gość gość
Pierwsza moze i jest przecietna ale widzisz na co sie decydujesz i zawsze moze stac sie ladniejsza - odpowiedni makijaz. Nie wspominajac, ze charakter w zwiazku ma duze znaczenie w dogadywaniu sie. Druga moze i ladniejsza ale czy naturalnie?? A moze ma kilo warstw i nad ranem bez rzes i calej reszty mozesz sie zdziwic. Plus charakter - jesli wiesz jakie moze miec loty to juz powinienes tez wiedziec, ze bedzie trudno w zwiazku z nia. Podsumowujac... jesli chcesz na dluższa mete to wybierz pierwsza, jesli na jakis czas i czesc - drugą.

Gość gość
dziś hahaha... co za płytki człowiek z Ciebie