Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blednygosc

Jedziemy na wycieczke

Polecane posty

Gość gość
Kto to pisior?

Gość gość
Łazisz po ero pijaczko i wypytujesz jaki kto miał wcześniej nick :O Jesteś tą samą upośledzona Nowa 97 od Tabasko ten sam tok myślenia ten sam znak zodiaku, alkohol, bełkot, łażenie za żonatymi :(.

Gość Maryyyś
Ładnie o niej napisałeś, Bledny :) Myślałam, że to nick faceta. Nie dopytuje, intuicja coś mi podpowiada... ;) Nie kojarzę bym coś czytała na kafe w tym temacie. To chyba dalej na osi czasu niż niecaly rok temu, tak?

Gość gość
Napisał o kimś kogo znasz matole z Warszawy :P Loguj się na infantylną Nową97 i nie zaczepiaj kurfo po alkoholu zajętych facetów panimajesz?

Gość gość
19.39 co tu się dzieje ? masz linka gdzie Nova pisała .ja tu nikogo też nie znam.

Gość gość
19.38 ma być. )

Gość gość
To ona :(

Gość gość
to stara kurfa suedzi tu od lat

Gość gość
Nowa97 szmata Maryś przyjaciółka Błędnego udaje że ich nie zna nie pracuje żyje z renty na głowę uwielbia żonatych smuty zapija alkoholem, kłamie, sama bo nikt jej nie chce :/

Gość gość
Długo tu siedzisz p**do latasz po innych działach i pytasz innych o ich nicki stara kurfo leć gdzie widzisz portki:P

Gość gość
leć leć i tak spadniesz na zbity pysk

Gość gość
marycha inwigiluje starszego i chce go zobaczyć

Gość gość sk
Tadaam, mam kluczyki, mamy dostawczaka sliczniusia biała renóweczka z napisem "cukiernia Sparrow" nooo będziemy podróżować z drozdżoweczkami, jagodziankami oraz ciachami :classic_cool: No sorki nic lepszego nie dało sie załatwić Było tak: Rano zapukałam do sąsiada puk-puk Otworzył Sparrow zaspany i w samych gatkach spojrzał na mnie spode łba i spytał bez entuzjazmu -Co tam znowu? kawy? A ja na to, że tym razem nie, że zaistniała sytuacja taka że jestem w wielkiej potrzebie i bardzo pragnę jego ognistego rumaka. I wiecie co zrobił Sparrow? Od razu bez mrugnięcia powieką sięgnął po kluczyki i mi je wręczył i tadaam mamy dostawczaka [ śpioch] :classic_cool: Aha wzięłam kluczyki ładnie podziękowałam i powiedziałam że akurat to tym razem to liczyłam na dwumasztowca ze sterem aaale nie będę wybrzydzać dobre i to :classic_cool: Na to Sparrow uśmiechnął się zawadiacko, błysnął okiem i powiedział, że jeszcze o tym pogadamy :classic_cool: Już się nie mogę doczekać. Dobra pakujcie się do środka i jazda :) Miłego dnia :)

Gość gość sk
Kapitanie, dobrze się składa, że masz dwa ramionka, bo ja mam sis Paulinkę ;) Kapitanie, a kto tam wcześniej przesiadywał na tych ramionach, co? :classic_cool:

Gość gość
A co ci to obchodzi?

Gość Kapitan Jack Sparrow
Dziñ dubry. Gości ale wy macie w uj nieciekawe życie. Moje wyrazy współczucia. Maryś litości. No nie wiem przecież może do lidla trzeba będzie wejść. Dubra nie to nie, niech się te drobne w kieszeni dalej przyjemnie obijają.:) Sk. Będę mówił do Cię Eska. Ci się renówka z nyską 502 pomyliła. 14 ltr na 100km. Bezołowiowej. Robimy zrzutę. Maryś! Masz drobne? ;) Eska! -" siedział na ramionach" 😭:D Ale że okrakiem?

Gość Maryyyś
Mam drobne! W kieszonce ... na biodrze ;)

Gość gość
zielony taki spiertalaj na ero

O chłooopy! , a Maryś ma w kieszonkę. ;) jak znam życie to pikna.

Mówi że ma tam drobne.. Uch ty. ;)

Gość gość
skąd wiesz że on jest piratem?

Gość Gapą być
Wyrobicie się do jutr wycieczkowicze? Skład kompletny? Wolne mam i chętnie usiądę obok kjs skoro Maryś prowadzi i drobnych nie chce, a kieszenie korcą mnie. Pewnie w bermudach je trzymasz, te monety? A reszta poparzona kawą 3 ;)

Gość Gapa na gapę
W takiej nysce to można tyle prowiantu nabrać Maryś, a ile wina i piwa i cukierków Michałków, mniam, mniam, że poezja. Błędny coś mówił, że lubi się prowadzić. On kierowca, Ty Maryś bierzesz drobne? Aha, to Ty z kjs, reszta ja tam nie orientuję się. Ja na Gapę. ;)

Gość Gapa na gapę
No ale Ty wyciągasz z kieszeni Piratowych ;)

Gość gość
Zielony Andrzej cię szuka

Gość gość
w cukierkach michałkach są białe robaki wczoraj pisali w internecie.A głópki wpiertalajo

Gość gość
ładna jesteś tylko ty Mari