Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyno od Ilya, nie jedź sama do Rosji

Polecane posty

Gość gość

Bo nie wrócisz :O

Gość gość
Ja chce jechać :3 jesteśmy razem i nic z jego strony mi nie grozi. Jesteście zazdrosne o mój wyjazd, ponieważ wy szukacie i żaden was nie zaprosił do siebie.....

Gość gość
Skąd wiesz, że Ci nic nie grozi?

Gość gość
Zaufanie w związku to podstawa gdybys nie wiedziała

Gość gość
Czeka na mnie mój lubowyj ;33 będzie zarabiał grubą kasę po studiach dużo miasto dużo możliwości. Nie zazdrość szmulo a szukaj swojego :3

Gość gość
Kiedy planujesz jechać?

Gość gość
Dlaczego ktoś znowu się pode mnie podszywa ? Ani jedna wypowiedź tutaj nie jest moja , mam zamiar wyjechać ale jak będę miała wystarczająco pieniędzy , podszywaczu skończ z tą zazdrością

Gość gość
Co wam daje takie pisanie głupot w czyimś imieniu ? Podszywaczu wiesz chociaż ile ilya ma lat ?

Gość gość
Co do samotnych podróży do Rosji lub samotna podróż, bo w internecie pewien Rosjanin wyznał mi miłość to naprawdę takie podróże są bardzo niebezpieczne. Taka kobieta musi mieć 100% świadomość, że może już nie wrócić a kochany Rosjanin w realu może okażąc się oszustem. Mam nadzieje, ze poinformujesz rodzine i znajomych. Musisz mieć jeszcze świadomość, ze w Rosji nikt Ci nie pomoże policja, ludzie, urzędy itp. Będziesz zdana tylko na siebie w razie czego. W razie czego jak zdołasz uciec to kieruj się w stronę ambasady.

Gość gość
Przesadzasz i nadużywasz słowa „zazdrość”. Uwierz mi, że żadna z nas Tobie nie zazdrości, bo naprawdę nie ma czego. Jest dużo młodych Rosjan i Ukraińców którzy proponują, ze przyjedzie bądź zapraszają do siebie. No właśnie, tylko zastanów się w jakim celu oni mogą chcieć Ciebie poznać w realu? Jest dużo możliwości. Może okazać się morderca, może mieć dziewczyne a z Tobą chce się tylko zabawić, może Cie sprzedać, porwać, ale może okazać się tez fajny facetem który nie zrobi Ci krzywdy. Jak facetowi naprawdę zależy to sam przyjedzie, uwierz. Pomysl czy naprawdę warto tak ryzykować swoim życiem? Twój wybór. Mam nadzieje, że to jeszcze przemyślisz. Ja pisałam z Anatolijem na początku całymi dniami do 4 w nocy. Były taki miły, grzeczny się wydawał a później wyszedł zbok i od początku proponował mi wycieczki zza wschodnia granice a ma dziewczyne na Ukrainie. To ciekawe w jakim celu chciał, żebym tam z nim jechała. Na pewno nic dobrego nie czekałoby mnie tam z nim.

Gość gość
Mam jeszcze dla Ciebie bardzo dobry pomysł. Wiesz jak możesz go sprawdzić? Załóż fałszywy profil i napisz do niego tak na luzie. Wtedy sama się przekonasz jak traktuje inne kobiety, czy dla nich również jest taki miły, czy pisze o sobie to co innym no i czy przypadkiem również nie proponuje jakiś wycieczek do siebie.

Gość gość
Jest dużo blogów o kobietach z Polski które wyjechały za mężem do Rosji :) poszukajcie sobie w necie.

Gość gość
Na przykład jaki?

Gość gość
Czesc, Ukraińcowa

Gość gość
I co? Dalej mam ciagnac temat z Antolem? :D

Gość gość
A pisał Ci coś? :D

Gość gość
W sumie jakby przyjechał to można się z nim spotkać w końcu na mieście nic nie zrobi :D

Gość gość
No na mieście raczej stop nam nie odgryzie :D

Gość gość
A ta agresywna chyba już wyruszyła do Rosji, bo w ogóle jej tu nie ma :D Podobno Ilya ma fajnych kolegów, wiec szaleje tam ona

Gość gość
Hahaha, tym bardziej teraz jak zimno to będą schowane :D masakraaa W Rosji to jeszcze my mu musiałybyśmy lizać stopy

Gość gość
Pracuje w burdelu dla myśliwych :D

Gość gość
Hahaha i co pisał do Ciebie coś?

Gość gość
W jakieś altance w lesie :D Może został jej Alfonsem a nie mężem. Ze on moze jak my nie No w sumie dobry pomysł. Jak nas nie wyrwie do inne weźmie w pl :D Jakby tak dużej posiedzieć na tym badoo i innych portalach to mogłybyśmy jakieś turne po Europie zrobić :D

Gość gość
Dobra, kończ z nim. Wyciągaj foty i niech spada :D

Gość gość
Hahaha pokaz k****a :D musimy wiedzieć co mamy trzepać stopami (footjob)

Gość gość
Hahaha :D Napisz tak do niego :D

Gość gość
Wątpię, ze zrozumie to

Gość gość
Ale wyciągnij od niego te foty :D