Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Byliście kiedyś w takim związku, że druga strona zachowuje się jakby

Polecane posty

Gość gość
Tylko patologia mogła wpaść na taki pomysł i patologia mogła taki pomysł uznać za fajny. Obie jesteście idiotkami.

Gość gość
W każdym związku po x latach bycia razem, chemia już opada. I będzie zdarzać się "świeża". To jest kwestia wyboru, czy będzie się świeżą eksplorować. Ja miałam do wyboru świeżą, atrakcyjniejszą od niego, ale wybrałam go. A on wybrał świeżą...

Gość gość
MOCNY, debilu. MOCNY nie równa się fajny. Skończ się udzielać.

Gość gość
Ja właśnie tak zrobiłabym. Napisała do niej jak mi jest przykro, ze tak się stało i wybaczam jej to wszystkie do jej rodziny i znajomych, ze przez nią poroniłam, ze spotykała się z różnymi mężczyznami, ze buntowała mojego partnera na mnie, wyzywała mnie i poroniłam

Gość gość
a tam się k.... już nie tłumacz skoro miałaś okazję to znaczy, że na boku spotykałaś się z innym a teraz żal d.... ściska bo nie masz nic masz za swoje a teraz masz co chcialas - wychodze mozecie dalej snuć patologiczne wątki i pląsać się we własnej głupocie

Gość gość
Zgadza się, spotykałam się z innym, bo chodziłam do pracy i nie miałam innego wyjścia, jełopie. Na tym spotykanie się skończyło. Widać ty jesteś nie dość że debil, to tak obleśny i odrażający, że nie rozumiesz takiego zjawiska i tylko zwistwnie tryskasz jadem. Nic innego ci nie zostało.

Gość gość
Nie zwracaj na niego uwagi ;) to sobie w końcu pójdzie