Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wissienkaaa

Kocham go choć się nie znany

Polecane posty

Gość wissienkaaa

Pracowałam w restauracji, on często przychodził ze znajomi. Jak go ujrzałam pierwszy raz to odleciałam dosłownie, nie mogłam się skupić, pierwszy raz miałam coś takiego nawet nie wiem jak to opisać :) Zawsze gdy był na sali traciłam rozum, myliłam zamówienia i nie mogłam normalnie myśleć :/ Gdy szlam do pracy modliłam się by dziś go nie było ale jak na złość pojawiał się akurat na mojej zmianie, chyba przyciągałam go myślami. Z pracy zrezygnowałam na rzecz innej, już ponad rok go nie widziałam, ale dalej pojawia się w mojej głowie :/ Odnalazłam go na fb, czasami oglądam jego zdjęcia i wyobrażam sobie nas jako pare ale wiem ze to jest nie możliwe, bo nie pasujemy do siebie wizualnie. Pozatym z tego co zauważyłam za nim ciągnie się wianuszek dziewczyn atrakcyjniejszych ode mnie, to mnie boli najbardziej :( Nawet gdybym była 10/10 to nie napisałabym do niego na fb pierwsza, taka mam naturę ze nigdy nikomu się nie narzucałam i nawet GDYBY nasze drogi znowu się gdzieś przecięły - nie zrobiłabym kroku. Eh :/ Pozostaje mi tylko kochać go w myślach, może kiedyś mi przejdzie, może nie :/ To najgorsze półtora roku w moim żuciu, nie mogę wyrzucić go z głowy. Tez tak miałyście?

Gość gość
Kocham tak ponad 3 lata a znamy się tylko z widzenia.

Gość wissienkaaa
Najbardziej mnie boli, ze to jest niemożliwe. On jest facetem bardzo kokieteryjnym, jednym spojrzeniem potrafi oczarować i chyba on zdaje sobie z tego sprawę :/ Na fb większość znajomych to dziewczyny, jego tablica z życzeniami urodzinowymi to głównie życzenia dziewczyn, które piszą serduszka, wiecie co mam na myśli. Nie wiem czy jest kobieciarzem ale na pewno nie jednej złamał serce :( Być może się mylę bo nie znam go osobiście, jedyna forma rozmowy to było zamówienie jedzenie heh :/

Gość zielonakawa_40
To raczej zauroczenie :)

Gość gość
Nie kochacie ludzi a wyobrażenia swoje, to bardzo dziecinne.

Gość gość
@zielonakawa_40 dziś być może to tylko zauroczenie, ale nigdy wcześniej nie czułam czegoś tak silnego, od półtora roku nie mogę przestać o nim myśleć

Gość gość
On ci się tylko podoba zewnętrznie. Przecież nie znasz go w ogóle a z tego co piszesz niezbyt ciekawy i do tego nie pasujecie do siebie wyglądem. Nie marnuj czasu na głupoty.

Gość gość
A co by się stało jednej z drugą, gdyby wykonała pierwszy krok? Ziemia rozwarłaby się, czeluście piekieł wciągnęłyby a z nieba spadłby ognisty deszcz siarki?

Gość gość
Zapomniałam dodać żeby się odezwała i wtedy jej wątpliwości znikną.

Gość wissienkaaa
dziś Tu nie chodzi o jakaś dumę czy zasady, ze to facet musi zrobić pierwszy krok. On jest bardzo przystojny, a ja jestem średnia. Dziewczyny z jego paczki są bardzo ładne, nie wiem czy kogoś ma ale jeśli wśród nich byłaby jego dziewczyna to nie mam co przy niej stawać, nie ta liga :(

Gość gość
Więc chyba logiczne że bez sensu się w ogóle zastanawiasz nie? Dorosnij.

Gość wissienkaaa
Nie potrafię go wyrzucić z myśli! Nawet jak nie chce to myśle o nim

Gość gość
Moja kumpela ze szkoły średniej przez całe 4 lata czyli przez cały okres nauki w tej szkole była zakochana bez wzajemności w koledze z klasy, który nawet o tym nie wiedział. Dziewczyna zmarnowała 4 lata młodości gdyż w tym czasie z nikim się nie umawiała ponieważ bez przerwy myślała tylko o tym jednym chłopaku. Wszyscy inni byli dla niej powietrzem. To jest dziwne i niezrozumiałe. Miłość jest jednak ślepa.

Gość gość
Czyli kochasz za wygląd

Gość gość
Może nie kocha, ale mocno się zauroczyła. I tak, wygląd jest bardzo ważny.

Gość wissienkaaa
Nie znam go osobiście wiec mogę kochać go tylko za wyobrażenie kim może być, a wygląd? No coś widziałam przystojniejszch, jednak podoba mi się i ciągnie bardzo. Zastanawiam się co by było gdyby eh :(