Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

17 latka i miłość

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, mam problem. Otóż, mam 17 lat. Pamiętam, że tylko raz byłam na poważnie zakochana, a raczej kochałam pewnego chłopaka, trwało to 3 lata, nie znaliśmy się. Jestem teraz w szkole średniej, widzę pary, dwójki osób przytulających się na szkolnych korytarzach i zastanawiam się, dlaczego mi nigdy nie udało się zbudować ,,związku", w końcu mam już 17 lat, jest to odpowiedni wiek. Dbam o swój wygląd, o swoją higienę, ubieram się zwyczajnie, skromnie, często noszę koszule i delikatnie się maluję. Zwykle zwracają uwagę na mnie mężczyźni w dojrzałym wieku 30-40 lat. Do tej pory może z dwóch chłopaków z mojej szkoły zawiesiło na mnie wzrok, dziwię się, bo jeden z nich jest faktycznie bardzo atrakcyjny. Czuję, że nie znajdę swojej drugiej połówki. Brakuje mi tego, rozmów, przytulenia, pocieszenia, pośmiania się razem, spacerów... w czym może być problem? Pozdrawiam.

Gość gość
ja piertole ja mam 10 i też nigdy nikogo nie miałem a ta ma DOPIERO 17 i już wielka depresja, to co ja dopiero mam mówić albo tacy co nawet w okolicach 40stki nigdy nie byli w związku jak taka siksa już jęczy

Gość gość
Proszę? W moim temacie nie było mowy o jakiejkolwiek depresji , a to jak to odebrałaś/łeś, to już Twoja sprawa. Chodziło mi o to dlaczego jest tak, że każdy chłopak się tylko patrzy i na spojrzeniu się kończy.

Gość gość
Bo są zbyt nieśmiali, wydaje im się że masz za duże wymagania, boją się porażki, wyśmiania, potraktowania jak śmiecia dlatego nie podchodzą i nie podrywają.

Gość gość
Spróbuj sama podrywać chłopaków podejdź i spytaj się czy nie pójdzie z tobą na pizze :)

Gość gość
Widocznie działa to w obie strony. Gdy widzę pewnego, atrakcyjnego chłopaka, czuję się gorsza, jakbym była z niższej półki. Dobrze, więc jak nasze spojrzenia już się spotykają na ,, szkolnym korytarzu'' i po chwili każde z nas odwraca wzrok to jak mam działać? Patrzeć dalej?