Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Badanie ginekologiczne bez zgody?

Polecane posty

Gość gość

Muszę się wygadać, bo przeszedłem ciężki wieczór. Moja dziewczyna jadąc na rowerze zderzyła się ze słupkiem i rozcięła "myszkę". Po wypadku zadzwoniłem po pogotowie, które ją zabrało i wylądowała na szpitalnym łóżku, tym ginekologicznym. Dziewczyna nie chce na ten temat rozmawiać, ale czuję jakiś dziwny niesmak i mam pytanie, bo podczas badania ciągłe krzyczała "auaaa, boli" i "nie chcę". Wiem, że jak podczas tortur przypięli ją pasami do tego łóżka. Czy lekarz w takim przypadku może wykonać jakieś badania "w środku" bez zgody pacjentki??

Gość tojajato
straciła cnote z rowerem :D

Gość gość
To nie jest zabawne. Dziewczyna jest cała roztrzęsiona i nie wiem, czy byłoby to zgodne z prawem, badać tak bez zgody?

Gość gość
Czy jest możliwość żeby jej zszyli błonę dziewiczą?

Gość xxxxxxxxxxy
"myszke", czy chodzi o ci*pke?

Gość Karris
Rozumiem że masz ogromną chcice żeby posuwać swoją dziewczynę. Niestety teraz to niemożliwe, będziesz musiał sam trzepać siusiaka.

Gość O0987654321
Czy twoja dziewczyna była dziewicą?

Gość gość
Jeśli to ma jakieś znaczenie to tak, w teorii jest dziewicą.

Gość gość
Z pewnoscia robili jej badanie sonda usg, zeby stwierdzic jak rozlegle sa obrazenia i czy nie ma obrazen wewnetrznych, krwiakow.

Gość upupupu
Jak ona jest dziewicą to muszę przyznać, że nie przykładasz się do TYCH spraw. Nie staje ci?

Gość gość
Nikt jej nie zrobil krzywdy, wolalbys zeby sie wykrwawila i zmarla?

Gość gość
Czy producent roweru zapłaci jej odszkodowanie? W instrukcji obsługi roweru nic nie pisze że jadąc na nim dziewczyna może stracić wianuszek.

Gość gość
E tam, wianuszka nie stracila.

Gość gość
Ja mam 20 lat a ona 40. Czy po zabiegu ona odzyska potrzeby seksualne?

Gość gość
Potrzeby seksualne rodza sie w mozgu a na glowe nie upadla.

Gość brokeninside87
chłopie! ja przy normalnym badaniu dostaję kręćka z bólu, a Ty chcesz racjonalnych zdań od dziewczny w szoku, po wypadku, z "przymusową" wizytą gin, w bólu i nie wiadomo czym jeszcze składnych zdań "hm, chyba nie podoba mi się takowa operacyja, waszmość medyku" mężczyźni nie mają wyobraźni:O rozcięcie myszki na rowerze to jak poród jeża:O byle jej to dobrze złożyli. i o seksie zapomnij na pół roku.

Gość gość
brokeninside87 nie pocieszyłaś mnie, jak mam zreygnować z seksu skoro ona ma w oczach koooorfiki?

Wiem, że jak podczas tortur przypięli ją pasami do tego łóżka. x też bym wolała, żeby mnie przypięli, niż wiadro od mojego brykania rozorali:O musisz być dla niej kochany teraz i kategorycznie zabronić jej samej jeździć:(

Gość gość
brokeninside87, to może spotkam się z Tobą bo nie mogę wytrzymać bez seksu, oczywiście Ci zapłacę

Gość gość
Inne czesci ciala ma nienaruszone, wiec w czym problem.

Gość gość
brokeninside87 Tobie kasa sie przyda i rozładujesz moje ogromne napięcie seksualne a przy okazji swoje, to kiedy się spotkamy? poważnie pytam

Gość gość
w tym problem że on teraz musi chodzić na płatną miłość

Gość gość
brokeninside87 daj sie wyroooochać

Gość gość
Podczas badaniu i zabiegu mamy prawo do osoby bliskiej nawet w szpitalu ust 2008 r art 21 prawo pacjenta! Mój jest podczas każdego badania cipki nawet w szpitalu i zabiegach wspierał porody. Wielu ginekologów to zboczenców jak ten z Zabrza i kolejny. .." Dlatego podczas badań i zabiegów powinna być osoba bliska gdy ginekolog wyprasza jest zboczencem! To kolejny ginekolog gwałciciel !!!!"

Gość gość
Faceci to często są zboki i powinno sie chodzić do kobiety. Ginekolog może molestować bezkarnie placówką udając że szuka jajnika i nie może go znaleźć. Ja chodzę z chłopakiem i jest obok obojętnie czy ginekolog kobieta czy facet. Nie pozwolę go wyprosić bo ja sie rozbieram a nie ginekolog i to ja decyduje o swej intymności nie zbok ginekolog.

Gość gość
23:48 Masz rację. W ostatnich latach bardzo dużo wyszło spraw z ginekologami-gwałcicielami. A ile jest ukrytych, tego nie wiadomo. Przeciez to oczywiste, ze jak facet idzie na ginekologa to jest zboczencem. Przeciez facetowi ciezej jest zrozumiec jak "dziala" kobieta, powinni byc urologami. Ginekolog tylko kobieta.

Gość gość
Rozmawialam kiedys z ginem prywatnie. Podpytalam, czy podniecaja go pacjentki. Odpowiedzial ze tak, ale tylko te ladne i mlode.

Gość gość
Trzeba przyznac, że w krajach arabskich chociaz pod tym wzgledem jest lepiej, bo tam kobiety maja lekarki, a faceci lekarzy. Pamietacie te sprawe z g****icielami-sanitariuszami? Mnie kiedys podrywali kolesie z karetki, dobrze ze mama byla ze mna, bo nie wiadomo jakby sie to skonczylo...

Gość gość
00.05 tak nie ma zboczonych facetów ginekologów bo po co idzie chlopak ma ginekologa by się podniecają i dla kasy. Mam również swego faceta przy KAŻDYM badaniu cipki i uczestniczył podczas porodów. Raz jedyny raz co kreatura ginekolog chciał pozbawić mnie obecności mojego faceta. Spytałam a kto decyduje o obecności przy badaniu mojego partnera? Spojżał i odpowiedział ze pacjent ja mu no właśnie! Powiedział zboczeniec że może zostać ale on chciał zadbać o moją intymność. Odpowiedziałam ja mam z partnerem swoją intymność nie z obcymi!