Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie do niczego

Nie umiecie piec i gotować i wy chcecie faceta?

Polecane posty

Gość takie do niczego

głupie czy naiwne???

Gość Nów__________
Nie umiem piec, gotować i na razie nikogo nie chcę. A jakbym chciała, to kogoś kto potrafi gotować bo mi dla mężczyzny by się nie chciało.

Gość gość
Wystarczy że dobrze loda robi, tego się uczą na wakacjach z murzyńską pytą

Gość gość
A co ja służąca?

Gość gość
Umiem piec, gotowac, szyc, zrobic drobny remont, naprawic drobna elektronike, mam dobre serce, i jestem inteligentna, a i tak to nie pomaga :)

Gość gość
Umiem gotowac i nie mam faceta, dla mnie wszyscy faceci moga wyzdychac z glodu,a gotowac bede dla bezdomnych zwierząt :)

Gość gość
Ja facetom dodaje np.krwi menstruacyjnej,szaleja za mna, oswiadczaja sie wtedy ich porzucam ale zostaje mi pierścionek

Gość gość
Jak szukasz kucharki to nie ten adres. Tak, chcemy faceta, nie niedojdy który ni potrafi zrobić koło siebie.

Gość NÓW___________
Porządny mężczyzna potrafi ugotować i codziennie przynosi kochance śniadanie do łóżka.

Gość gość
Mam nadzieję,że kazdy rozszczeniowy facet trafi na bladź swojego pokroju,interesowna,ktora porzuci go w trudnym momencie badz wydoi na kasę:) to spotkalo mojego bylego i bardzo się cieszę

Gość gość
Kochanka to ci tak opiieertoli Mongoła ze żadna żona tak nie zrobi.

Gość gość
Najbardziej mnie śmieszą "feministki" które wszelką pracę w domu traktują jako ucisk.Podział obowiązków? No przecież wielka pani nie będzie kurą domową, nawet jeśli nie pracuje nigdzie, to ona będzie co najwyżej leżeć i pachnieć. A mąż po pracy, ten zły patriarchalny szowinista ma zasuwać w domu.Ewentualnie co bogatsza "feministka" ma służbę, przeważnie (o zgrozo) też kobietę... Ja jestem złym męskiem szowinistą, bo pragnę podziału obowiązków. Sam nie mógłbym wytrzymać nie robiąc nic, licząc tylko na to kobietą, to by była dla mnie plama na honorze.No ale ja jestem diabłem wcielonym dla progresywnych nowoczesnych pań. I co gorsza nie mówię innym co mają robić i nie wtrącam się np jeśli znajoma para ustali wspólnie że kobieta zajmie się domem, a mężczyzna pójdzie do pracy albo na odwrót to nie będę wzywał od kur domowych czy pantoflarzy. Dlatego jestem zły, dlatego jestem be.Bo pragnę kobiety, z którą da się żyć, a nie wiecznie rozkapryszonej infantylnej istoty z wiecznym wymaganiami nie potrafiącej niczego docenić ani dać od siebie. Może dlatego faceci szukają Ukrainek do związków. ..

Gość gość
gościu z 14.04 To logiczne, że jak oboje pracują, to podział obowiązków MUSI być. Jak któreś nie pracuje, to niech wtedy zajmie się domem, tyle może zrobić. Ja w życiu nie pisałabym się na układ, że tylko i wyłącznie ja gotuję, sprzątam, mimo, że też chodziłabym do pracy. Kiedyś to może tak było, że facet zarabiał a kobieta siedziała w domu, teraz mamy inne czasy i nikogo nie dziwi podział obowiązków, bo obie strony pracuja. A Wy, skoro tak chcecie, szukajcie sobie biednych Ukrainek, które po polsku z Wami nie porozmawiają, ale obiadek ugotują, piweczko przyniosą, kołocze upieką :) Powodzenia :)

Gość gość
Ukrainki są bardzo fajne i fakt, że warto się z nimi wiązać. Ładne, niegłupie, a nie są wiecznie sfochowane i roszczeniowe jak Polki.

Gość gość
Mile dopóki czuja w tobie pieniądz

Gość gość
Nie mierz swoją miarą polska materialistko.

Gość marawstala
Potrafię, ale to tak dla siebie... : )

Gość czy to pani magister
gość wczoraj Umiem piec, gotowac, szyc, zrobic drobny remont, naprawic drobna elektronike, mam dobre serce, i jestem inteligentna, a i tak to nie pomaga usmiech.gif > to co z tobą jest nie tak???? pewnie ofiara losu czekająca na księcia, albo wyżej srasz niż doope masz i odpychasz

Gość gość
gość wczoraj Umiem gotowac i nie mam faceta, dla mnie wszyscy faceci moga wyzdychac z glodu,a gotowac bede dla bezdomnych zwierząt usmiech.gif Zgłoś to nic dziwnego że faceta nie masz i mieć nie będziesz, pewnie jakiś badboy cie olał i teraz zgrywasz samowystarczalną twardzielke

Gość gość
NÓW___________ wczoraj Porządny mężczyzna potrafi ugotować i codziennie przynosi kochance śniadanie do łóżka. > chyba gej lub męska pissda, nie facet, śnij dalej

Gość gość
Ja i moj maz oboje pracujemy i zamawiamy jedzenie do domu lub idziemy na miasto. Czasem tylko ugotuje. Nie rozumiem dlaczego miałabym siedzieć przy garach codziennie po pracy skoro gdybym była sama to jadalabym na mieście lub cos lekkostrawnego i latwego do przyrządzenia w domu.

Gość gość
obecne baby są bezużyteczne, nawet seks z nimi jest do doopy

Gość gość
Kto co broni bzykać sie z mezczyznami?

Gość NÓW__________
o nikim już nie śnię a prawdziwy mężczyzna właśnie taki jest.

Gość gość
3:47 zaden badboy, zawsze interesowali mnie "grzeczni" okazywali sie dupkami. Teraz zauroczul sie mna żonaty, czyli tez d**ek,gotow zdradzac żonę. Nie ma porządnych facetów ja po prostu przejrzalam na oczy. Trudno nie być twardzielka w tych czasach.

NÓW__________ dziś o nikim już nie śnię a prawdziwy mężczyzna właśnie taki jest. V A jaka jest prawdziwa kobieta?. Tak z ciekawości pytam bo się nie znam.

Gość gość
prawdziwa kobieta to puszczalska kur/wa mieszkająca u rodziców nawet po 30stce

Gość gość
Nie gotuje, raz cos niedobrego upieklam. Nie lubie tego robic i mam meza ;)

Gość gośćnów___________
Z ciekawoćci możesz zapytać kogoś innego. Ja nie zamierzam i nie chcę być prawdziwą kobietą dla mężczyzny, bo żaden na to nie zasługuje, nie chce mi się. Mogę być tylko dla mnie samej.

Gość gość
ja lubie gotowac*****ec, ale zauwazylam, ze tylko mamie i siostrze, ojcu nie chce bo jest szowinista i duzo chlal, czuje do niego tylko niechec.