Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Szukam żony i mam pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość gość
To bardziej DD niż BDSM.

Gość gość
Lanie paskiem po tyłku to jedna z najpopularniejszych zabaw nawet u normalnych kobiet. x Chyba nie znasz normalnych kobiet. Nigdy w życiu nie dostałam paskiem po tyłku. Od nikogo. Nawet od rodziców. Klapsy mogą być, ale ręką i nie sprawiające mi bólu - bo wszystko ma swoją granicę.

Gość gość
Przez wiele lat zmagałem się z kompleksem rozmiaru penisa przez co moje życie seksualne praktycznie nie istniało. Byłem już bliski poddania się kosztownej i nie do końca bezpiecznej operacji. Na szczęscie w odpowiednim momencie trafiłem na Member XXL produkt naprawdę działa! Stosuję go dopiero przez 2 miesiące a mój penis jest już większy o 3cm. http://nplink.net/kV3xzEzE

Gość gość
gość dziś Mózg sobie powiększ człowieku od marketingu.

Gość gość
Jestem kobietą i uwielbiam spanking (lanie tyleczka) ale nie wiem czy odnalazlabym się w takim klimatycznym małżeństwie. Mysle, ze generalnie to nie najlepszy pomysl takie rozwazania na kobiecym forum. Sa fora inne, z klimatu, i tam probuj. Życzę powodzenia.

Gość gość
gosposię w nagrodę za dobre sprawowanie? hahaha jprdl...a co to jest dzieciak mały?

Gość gość
acha, do czasu aż wrócisz może robić co chce ale jak już wrócisz to ma robić tylko to co Ty chcesz? :-D I nie odpowiedziałeś co będzie jak spóźni się z obiadem. I co się stanie jesli nagle taka ułożona zacznie się buntować. Co wtedy jeśli się rozmyśli i zechce zrezygnować z układu? sorry za słowo układ ale ono bardziej psuje mi ni małżeństwo

Gość gość
Nikt nie mówi o żadnej przemocy w sensie dosłownym, nie zamierzam nad nikim się znecac. Ale takie i leczenie godzinne z zaciskami na sutkach czemu nie. xxxx z zaciskami na sutkach?! To sadyzm, na samą myśl czuję ból, to okropne

Gość gość
Ty chyba zakładasz u mnie jakaś zła wolę. Że będę ja co do sekundy rozliczal i na siłę szukam powodu aby ja ukrac. Po prostu chce mieć taki dom w którym obiad się celebruje, przy którym spotyka się cała rodzina. Nie chce żadnych "szybkich dan" jedzenia w kuchni czy przed telewizorem. Nie. Normalnie, w jadalni, o w miarę stałej porze, z zachowaniem należytej celebry. A co się stanie jak się zbuntuje. To co się dzieje w każdym innym związku gdzie się nie układa. Rozstanie, rozwód i tyle.

Gość gość
Trudno nie szukać złej woli u faceta, który gdyby nie było wiadomo, że pisze o kobiecie to pierwsze skojarzenie jakie przychodzi po słowach typu :'' posłuszna'', ''wytresowałem'', ''za dobre sprawowanie'' itd. to skojarzenie ze zwierzątkiem a nie ukochaną kobietą.

Gość gość
Ja mam psa i go bardzo kocham. I tez byłam z nim na tresurze:) dzięki temu kocham go bardziej a przede wszystkim dzięki tej tresurze jest najlepsza wersja siebie. ;)

Gość gość
gość dziś dla niego też?

Gość gość
bazienka dziś Bravo Ty

Gość gość
Posluszna? Oj tytytyty.. psychiatra sie klania tylko wybierz nie poslusznego bo posłuszny moze cie prawidlowo zdiagnozowac

Gość gość
Bazienka ma całkowitą rację. Twój wybór i droga poszukiwań jest czysto seksualna i zaoszczędzisz sobie czasu i rozczarowań, gdyY zamiast szukać porad na kafe, pytać normalnych kobiet o radę, zamieścisz ogłoszenie na portalu zrzeszającym ludzi w klimatach bdsm. Nie wyobrażam sobie sytuacji gdy moje dorastające dzieci,syn i córka wynoszą z domu takie wartości. Syn widzi jak ma traktować kobietę a córka - kim jest- ile (nie)znaczy i do czego sluży. Zgroza. Przypuszczam, autorze,że twoja mama(nie mam w żadnym razie zamysłu aby ją obrazić więc nie zrozum źle)pełniła przy Twoim ojcu taką właśnie rolę, podległą. Istnieje też opcja,że było odwrotnie, była dominującą,despotyczną osobą i dlatego takich kobiet właśnie nie lubisz.

Gość gość
znajdz spokojna, szara myszke,na pewno sie Toba zaoopiekuje, a Ty nia :)

Gość gość
Kiedyś na wykopie nawet widziałam ogłoszenie tego typu :'' szukam relacji bdsm, na stałe 24/7 do zamieszkania i stworzenia związku w przyszłości''to silnie skrócone bo tam był cały opis wymagań :-D internety pełne są różnego chłamu.

Gość gość
W jednym się z bazienka nie zgadzam. Wiele normalnych kobiet też lubi BDSM a zabawa w spanking to żadne zboczenstwa. I jestem kobietą. Po prostu większość z kobiet jakie znam lubi takie zabawy tylko w łóżku a nie koniecznie w życiu realnym. Ale złapałam się też na tym, iż widzę że dużo zależy od słów, i zapewne sposobu, w jaki autor będzie chciał to wprowadzić. Co innego "żądam obiadu o tej samej porze " bo brzmi chamsko, a co innego opis jaki autor zamieścił później. Że chce codziennie celebrować obiad. To nawet mi się spodobało. Więc jeśli zachowa w tym wszystkich pewna kulturę i klasę to może się to udać. Mysle ze jest wiele kobiet które nawet nie słyszał o bdsm a widza się w roli kury domowej mogli by to zaakceptować.

Gość gość
Hahaha hahaha......Ale z tym jednym kolorem paznokci u rak i stóp to facet ma rację. ;)

Gość gość
Mam wrażenie, że wszędzie same wyzwolone kobiety i rozumiejący kobiecą potrzebę niezależności i wolności - mężczyźni. Nie zawsze wszystko jest czarno-białe. Kobieta dla ukochanego faceta, sporo może zmienić. W sytuacjach intymnych znajdzie się wielu, którzy w łóżku chcą mieć ostrą partnerkę, z którą chcą eksperymentować i wiele kobiet: z miłości, oddania i chęci zadowolenia swojego faceta się na to zgodzi, a później być może i same odkryją, że to coś dla nich. O tym, jak wygląda życie codzienne decydują obie strony. Jeśli jednak jedna otwarcie mówi, czego oczekuje, a drugiej to odpowiada, to kogo to obchodzi? Szczerze.. myślę, że część zwyczajnie zazdrości. Jest sporo kobiet, które chciałyby mieć przy swoim boku stanowczego faceta, w każdym aspekcie życia codziennego; mają jednak "normalnego" i trochę jak pies ogrodnika... same nie mają, ale jak to tak, żeby któraś chciała? To zboczone i nienormalne. Ludzie oburzają się, bo gdzieś skrycie sami marzą o uległej żonie / dominującym mężu, jednak nawet przed samym sobą boją się przyznać, czego tak naprawdę pragną. A szkoda. Więcej patrzenia w lustro, mniej oceniania innych. Jeśli obie strony mają pełną świadomość, na co się decydują i godzą się na pewne warunki - to ich sprawa. Tylko i wyłącznie ich. Powodzenia Autorze w poszukiwaniach, bo znajdziesz na pewno. Ale szczerze wątpię, byś otrzymał tu odpowiedź, której szukasz.

Gość gość
15:02 Masz rację. Jednak zabawa w łóżku i odgrywanie ról( o fajnie dziś bawimy się w pana i sukę) jest ok i wiele kobiet to kręci to już niekoniecznie kręci w życiu codziennym bycie na utrzymaniu i pozwalanie aby ktoś inny za nas decydował o naszym życiu, nawet w kwestii takiej jak kupno majtek albo butów. Ciekawe na jak długo autorowi starczy tej cierpliwości, klasy i delikatności. W swoim życiu miałam okazję przyjrzeć się z bliska małżeństwu, gdzie panowały chyba podobne zasady. Sądząc po tamtych ludziach to starczy najwyżej do czasu gdy urodzi się pierwsze dziecko. Dzięki bardzo za taki dobrobyt.

Gość gość
Ja jestem normalna i też czekam z obiadem na meza, przyznaje się bez bicia (oczywiście w przenosni) że większość decyzji podejmuje on (wolę jak to on robi) a bieliznę staram się kupować taka jak on lubi. Więc w sumie to dużo by się nie zmienilo:))) Z jednej strony temat trochę mnie śmieszy, z drugiej trochę zazdroszczę że facet ma "jaja" aby mówić o tym otwarcie, z jeszcze innej nawet chciałabym czegoś takiego spróbować, trochę też bym się bała. W sumie to nie mogę go jednoznacznie ocenić. Może to jakiś seryjny morderca, a może ktoś całkiem normalny który chce się spełniać w związku. Trudno ocenić.

Gość gość
Rzecz w tym, że TY jako Ty nic zmieniać nie musisz :-) Dopuść do siebie myśl, że są INNE osoby, które są w stanie zmienić sporo i to nie dlatego, że ktoś je gnębi, ale dlatego, że SAME, świadomie tego chcą. Są też osoby, które nic zmieniać nie muszą, nie chcą, bo mają pewne przyzwyczajenia, preferencje, itp. Autor zadał pytanie. Rozumiem, że dla części osób jest to pewna kontrowersja, jednak nikt Was nie zmusza, do czytania wątku, więc skoro Was tak bardzo drażni, to po co się męczycie? Niech każdy żyje tak, jak chce i da żyć innym, tak jak ONI tego chcą. Każdy ma jedno życie, ma prawo przeżyć je tak, jak sam to sobie zaplanuje.

Gość gość
16:10 Czytam ten wątek bo chcę, jestem zaciekawiona i wyrażam jedynie swoje zdanie, do którego mam prawo, jak wszyscy tutaj. Jeśli jest to opinia negatywna to trudno, jest przynajmniej szczera a ja odpowiadam za siebie a nie za innych. Autor chyba zakładając tu temat, musiał liczyć się również z różną oceną, prawda? Mówmy co myślimy ale mówmy tylko to co dobre, tak? ;-)

Gość gość
Jak najbardziej się zgadzam :-) Każdy ma prawo do własnego zdania, do pozytywnej bądź negatywnej oceny kogoś lub czegoś :-)

Gość gość
Ja do samego autora nic nie mam ;-) Co więcej, życzę mu nawet powodzenia, co pisałam już wcześniej, w którymś poście ;-) na kafe jednak nie znajdzie czego szuka. ;-)Mimo pomyj jakie na niego spadły, dostał kilka przydatnych rad.

Gość gość
Dziewczyny wy tak poważnie. Jak można w ogóle coś takiego rozważać. Nie ważne czy on by to robił w kulturalny sposób i czy miałby dobre zamiary to dla mnie to chore. Nawet jako zabawa sypialniana wydaje mi się to chore i p******e.

Gość gość
gość dziś Mam takie same odczucia, to kwalifikuje się do psychiatry

Gość gość
To ja jestem tą kobietą którą szukasz, jestem posłuszna i mogę być twoja niewolnica seksualną.( oczywiście za odpowiednia opłatą) https://link.do/96oBe

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować