Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podobam mu się czy nie, nie mogę rozgryźć.

Polecane posty

Gość gość
tak, bardzo na Ciebie leci, tak bardzo że aż zapomniał cie gdzieś zaprosic, masakra x Przypominam, że pracujemy razem i on jest "nade mną". Może boi się #metoo :P Nie no jasne wiem, że to żadne wytłumaczenie.

Gość gość
A ty lecisz na niego? Jeśli tak to daj mu to do zrozumienia i to bardzo dobitnie a nie przez gierki bo facet może nie zajazyc. Może jest nieśmiały, nie potrafi poderwać lub myśli że jak spróbuję to go odrzucisz. A mówił coś o swojej byłej/ byłych? Też.n że może nigdy nie miał dziewczyny.

Gość gość
Nie opowiadal nigdy nic o zadnych dziewczynach, o bylych ani w ogole zadnych. Nigdy. A jest jakis sposob zeby dac mu wyraznie do zrozumienia ale jednoczesnie tak, zeby nie bylo to hmm.. zbyt narzucajace sie, tzn zebym w razie czego nie narobila sobie klopotow ze go napastuje czy cos.. Zebym po prostu nie zrobila z siebie glupka. Jakies pomysly?

Gość gość
Up. Zebym w poniedzialek mogla zadzialac :) ale nie wiem jak.

Gość gość
jest po prostu miły choć nie znam sie na takich sprawach do końca najlepiej sie go spytaj wprost

Gość gość
Skoro nie przenosi znajomości na wyższy poziom to uwaga uwaga NIE CHCE tego robić. Dla mnie typowy gawędziarz.

Gość gość
Chrzanisz ta powyżej. Może mieć po prostu swoje obawy, to normalne. I bada teren. Ważne jest na ile autorka daje mu do zrozumienia, że może się jej podobać. Bo jak w ogóle, to on też nic nie zrobi.

Gość gość
8:51 chyba Ty chrzanisz, koleś nie jest nieśmiały, więc jakby chciał to by coś wydukal osobiście lub pisemnie, ale w sumie niech autorka przejmie inicjatywę i zagai wprost, no inaczej nic się nie zmieni, będzie zabawnie :-)

Gość gość
Ona też mogłaby coś "wydukać słownie lub pisemnie", bo nie jest nieśmiała.

Gość gość
Jestem trochę nieśmiała. Ogólnie wydaje mi się, że daję mu oznaki zainteresowania, np. jak wysyła mi zdjęcia swoich postępów w związku z tym jego hobby to zawsze bardzo go chwalę, uśmiecham się jak nawiążemy kontakt wzrokowy itd.

Gość gość
Co mogę jeszcze zrobić żeby mu okazać zainteresowanie ale NIE WPROST? Nie chcę się zbłaźnić.

Gość gość
Juz nic nie bedzie, zje*alam. Dzieki za uwage.

Gość gość
No to szkoda a czym zawalilas?Ja tez za zawalilem bo mogem kilkanascie razy podejsc i zagadac i ostatnio znowu sie nie przemoglem i dupa.

Gość gość
14.49 a co się stało?