Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PYTANIE DO PANÓW!!

Polecane posty

Gość gość

Jak zwrócić uwagę naprawdę atrakcyjnego chłopaka ze szkoły? Jakie cechy wyglądu lubicie u kobiet/dziewczyn?

Gość gość
Zagaduj do niego. Pytaj o jakieś banały - kiedy dzwonek, gdzie następna lekcja, czy w sklepiku jest coś tam itp. Tylko bądź naturalna. Może połknie haczyk i zacznie też zagadywać. Na początek możesz przechodząc "niechcacy" uderzyć go barkiem i przeprosić.

Gość gość
No tak, tyle, że on jest naprawdę przystojny... niewysoki blondyn i piękne niebieskie oczy. Szczerze mówiąc, to czuję się przy nim jakbym była z niższej półki. Czasami jak mijamy się korytarzem to na mnie zerka, jednak wątpię, że to coś znaczy.

Gość gość
Najpierw pytasz co zrobić, a potem od razu się wycofujesz. To siedź dalej jak mysz pod miotłą. :-P

Gość gość
Najważniejszą cechą jaka zwracam u kobiety jest to z jakiego domu ona pochodzi czy dobrego czy patologicznego Ale większość facetów o tym nie dlatego poniżej są zdziwienia kłótnie rozstania i rozwody Dlatego nie uroda nie kasa a to z jakiego domu się pochodzi Znam gościa ma dużo kasy ale jest alkoholikiem ma 5 dzieci kto poleci na kasę i weźmie sobie jedno z tych dzieci będzie miał później problemy Ostatnio znana aktorka w Polsce bardzo ładna z patologicznego domu związała się już 3 facetem rozbiła jego małżeństwo a on nie wie że to ona pochodzi z patologicznego domu i nie umie żyć w związku

Gość gość
Jak na razie to dopiero dowiedziałam się jak ma na imię :p

Gość gość
Absolutnie się nie wycofałam, tylko napisałam swoje spostrzeżenia, od jutra zaczynam działać. Dziękuję bardzo za pomoc i rady :)

Gość gość
Musisz zacząć z nim gadać. Tematy rozmów to rzecz trzeciorzędna.

Gość gość
Jak na razie muszę zabiegać o to, żeby mnie ,,zauważył''

Gość gość
Zapros go na randke, badz oryginalna, powiedz mu kilka komplementow.

Gość gość
Randka? żartujesz... a co do komplementów co masz konkretnie na myśli?

Gość gość
Młodzi chłopcy lubią lizać od\byt kobietom. Starzy faceci wolą kiedy to kobiety im liżą. Taka życiowa prawda.