Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie umiecie utrzymać kobiety i dzieci i wy chcecie żonę ?

Polecane posty

Gość gość
Tak naprawdę on marzy o tym tłustym dupsku. Byle mieć w co wsadzić ale udaje takiego który bzyka się z prima sort towarem. Jak każdy zresztą buaha. Szkoda że w fantazjach albo jpgach.

Gość gość
23:44 nauczone że facet to pan i władca ale też nauczone że facet ma mieć pieniądze , znam ukrainki z mojej pracy im jest obojetne czy facet ma 40 lat czy 20 , czy ładny czy brzydki , ale za to patrzą jaki ma dom , auto , mój kuzyn niski brzydki gruby a poleciala na niego młoda ukrainka jak tylko zobaczyła jaki ma dom i auto , ciągle tylko opowiada wszystkim jako prezent od Łukaszka dostała , a jaki piękny samochód ma , nie bój się ukrainka na dziada tez nie poleci

Gość gość
23:43 patrz swojego niekulturalnego rzygu, krowo bez szkoly. szewc by sie zarumienil jakby cie przeczytal, szympansie.

Gość gość
Nie bój nic. Będziesz stara to cię kopnie w d**e albo przestanie kochać. Będzie rozwód i z ulgą se sam pomarszczy bez twoich fochów.

Gość gość
To co pisze to przeniesienie , on marzy o starej grubej mamusce która by go utrzymywała , oblesna swinia manifestujaca swoje zboczenia na forum dla kobiet

Gość gość
Haha jak zawsze zabawnie.

Gość gość
Tandetne karyny... Powinien ktoś wam połamać paluchy, żebyscie kalumni tyle nie wylewały. Jeszcze się dziwić będą, że pogardę im ludzie pokazują, jak się tak prymitywnie zachowują. Absurd.

Gość gość
Pewnie marszczy do zdjęć starych bab i wyobraża sobie że glaszcze go po tym pustym prawickim łbie i mówi " synku kupie ci nowe buciki"

Gość gość
Chyba tobie Januszu. Idź marszczyc kuca bo już pora.

Gość gość
Ja tam swoją żonę utrzymuje bo bierze kasę że wspólnego konta ile chce , a 90 % kasy jest moje

Gość gość
Kolejny nieudacznik który chciał by zeby kobieta go utrzymywała , prala , sprzatala gotowała a on tylko będzie leżał i będzie wrzodem dla kobiety

Gość gość
koeljna pasozytka ktore chce zeby mezczyzna za nia placil, robil kolo niej, opiekowal sie, bronil, uslugiwal, a ona bedzie lezec i tluszczem obrastac we wlasnej glupocie sie kiszac.

Gość gość
"Mój temat jest odpowiedzią" - autor tamtego tematu się wygłupił a z tej autorki wylazło zawzięte karyńsko, zresztą pełno tutaj takich.

Gość gość
23:58 Tu sa wieeeecznie tematy obrazajace kobiety, az do zarzygania, ciezko zeby nie bylo odzewu

Gość gość
i zazwyczaj faceciki tutaj pozuja na wszechwiedzacych panow i wladcow co jest troche smieszne, pouczaja i groza palcem hurr durr

Gość gość
ooojeeej, jakie to przykre, pojawiaja sie tematy obrazajace baby, no cos strasznego. szczegolnie tu, gdzie tematy obrazajace mezczyzn nie tyle pjawiaja sie, tylko wyskakuja jakby w nowoczesnej fabryce tasmowo byly produkowane. dobre, dobre, ale racjonalizowac takie wyskoki mozna z kazdej strony. wiec moze bedzie trzeba zakladac pierdylion tematow wiecej, zeby obrazaniom czynionym przez baby dorownac.

Gość gość
00:01 skoro zachowujecie sie jak bezmyslne dzieci, to i pouczenia sie znajduja. szczegolnie pod niektorymi pytaniami np. "co on o mnie mysli" - jprdl jak mozna wymyslec glupszy temat...

Gość gość
00:05 te bezmyslne dzieci to twoj target przeciez, taka idealna dla ciebie.

Gość gość
Chciec zone :D trzeba miec niezle nasrane hehe :D

Gość gość
mój snapik sylwiaaaxxd prosze ostre snapy :* nie widzialam nigdy penisa :-/

Gość gość
00:06 kpisz czy na grunwald chcesz trafic?

Gość gość
Skot klikarz ty wyrzej nad mojim wpisem

Gość gość
a ja mam z******tego meza, pomaga, wspiera i jest najlepszy na swiecie. obowiazkami sie dzielimy i nawet teraz smiejemy z tych postow oplutych jadem :) milego zabijania.

Gość gość
gratulowac meza i zadowalajacego obie strony patnerskiego wspoltraktowania sie nawzajem. powodzenia.

Gość gość
Kolejna ktora sie chwali mezusiem ktoremu kiedys sie znudzi i na bank zdradzi i on jej tez zreszta :D

Gość gość
ojtam tu juz bez przesady ;p tego nie wiemy.

Gość gość
mowilam, jad plynie strumieniami :] zdradze ja, zdradzi on, jak to wszyscy lepiej. ide w cholere :D dobranoc żmijkowo

Gość gość
gość wczoraj Mój temat to odpowiedź na pisanie ze kobietą która nie gotuję i nie sprząta nie zasługuje na faceta > a czemu facet sam ma utrzymywać babe i bachory? wy kur/wy macie dziś kariery i zarabiacie to się dokładać a nie narzekać, bo same chciałyście pracować, więc wara

Gość gość
baby są dziś agresywne bo to frustracja rywalizacji i większość na księcia nie trafi za chiny, baba to największy wróg innej baby, wróg śmiertelny

Gość gość
kto chce żone? do czego? ja tylko chce poruch/ać i tyle, żona do niczego nie potrzebna, tylko kotwica u nogi