Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie umiecie utrzymać kobiety i dzieci i wy chcecie żonę ?

Polecane posty

Gość gość
ja tam jako "baba" lubie inne baby, o wiele bardziej niz "chłopow" juz tu nie fantazjuj.

Gość gość
gość dziś gość wczoraj Mój temat to odpowiedź na pisanie ze kobietą która nie gotuję i nie sprząta nie zasługuje na faceta > a czemu facet sam ma utrzymywać babe i bachory? wy kur/wy macie dziś kariery i zarabiacie to się dokładać a nie narzekać, bo same chciałyście pracować, więc wara X To naucz sie gościu najpierw gotować i piec ciasta oraz zajmować sie dziećmi bo kobiety robią kariery i nie będą utrzymywać darmozjada z o wiele niższa wypłatą.

Gość gość
Pokaż mi piękną, dojrzałą psychicznie świadomą swej sexualnosci kobietę która mężczyźni olewają i traktują jak robot kuchenny. Znasz? Ja nie. Bo kobiety są traktowane jak kobiety, z szacunkiem, są stawiane na piedestale. Chyba że mówisz o babochlopie który twierdzi że jest kobietą, a przejawia się u niej tym że nie ma penisa. Wszystko wiedząca, rozczeniowa, poniżająca mężczyzn - i ona chce być traktowana jak kobieta.

Gość gość
Bo życie Polaka jest zawsze lepsze w jakimkolwiek zwiazku niż samotnie a życie Polki jest lepsze TYLKO W DOBRYM ZWIĄZKU LUB SAMOTNOŚCI. I tu jest ambaras żeby się taki dobry Polak znalazł coby nie pił,nie bił, pracował i nie zdradzał część obowiązków domowych wykonywał i kobiecie dogadzał tak jak ONA chce. Czy Ty znasz JEJ potrzeby i pragnienia? Nie chodzi o to, żeby robić z siebie jelenia ale żeby RAZEM było LEPIEJ niż w samotności.

Gość gość
Ja jako kobieta też o wiele bardziej wolę inne kobiety niż zdesperowanych pluajacych się nieudaczników którzy tylko na forum mogą przez chwilkę być kimś a w życiu realnym to nieudacznicy mieszkający w piwnicy u mamusi

Gość gość
Nie pier/dol bzdur. Zwiazki to same problemy co widac np po placzach na kafe. Lepiej byc samemu.

Gość gość
Roszczeniowe, leniwe i pasożytnicze Polki, które mają dwie lewe ręce i nic nie potrafią, po jakichś pedagogikach, administracjach i innych badziewiach, chcące żyć na czyjść koszt. Ale same mają wymagania że ho ho. Naprawdę, super "partia" dla każego faceta :)

Gość gość
Co za dureń, nieudacznik wrzuca wszystkie kobiety do jednego worka?:D pewnie w dzieciństwie miał pod górke:-o

Gość gość
Wszystkie kobiety mają wymagania , polki ukrainki Niemki , każda szuka czegoś u faceta , ty myślisz darmozjadzie z jajami ze kobietą to ma spełniać tylko twoje roszczenia

Gość gość
Wszystko przez feministki, które robią więcej szkody niż pożytku tfu

Gość gość
gość dziś żeby się taki dobry Polak znalazł coby nie pił,nie bił, pracował i nie zdradzał.... > znam takiego i jest SAM, kobiety go olewają a on sam jest zbyt nieśmiały aby jakąś poderwać

Gość gość
gość dziś każda szuka czegoś, tak!!!!! JELENIA !!!!

Gość gość
Ludzkość chyba wymrze, jak tak dalej pójdzie, przynajmniej w Polsce. Ale wy się wszyscy nienawidzicie, co temat to aby przysrać płci przeciwnej.