Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

najmadrzejsza rada lub zdanie jakie uslyszalyscie w zyciu...podzielcie sie.

Polecane posty

Gość gość
Kiedy brakuje pieniędzy, to kazda miłość się kończy oraz miłością dzieci nie nakarmisz

Gość gość
Do ludzi po rozum A do matki po koszule

Gość gość
Nie zeń się.

Gość gość
Nie szukaj księcia z bajki tylko faceta który ciebie będzie traktował jak ksiezniczke

Gość gość
Traktuj ludzi tak,jakbyś chciał żeby Ciebie traktowali...

Gość gość
Gościu 11:46 Byłam w takiej samej sytuacji w pracy. Wiem o czym piszesz...

Gość gość
pisda to nie mydło - nie wymydli się

Gość gość
Moja teściowa mówiła Co mój syn pokocha, to ja polubię. jestem potrójną teściową i też się do tego stosuję.

Gość gość
NiE czytaj kafe

Gość gość
Szczęśliwa matka to szczesliwe dziecko.

Gość gość
Takie o ślubie : ceremonia ślubu jest dla was, a wesele dla rodziny :)

Gość gość
Ostatnio czytałam wywiad z Joanną Kos-Krauze i bardzo mi sie spodobala jej wypowiedz, że nie mamy wpływu na to co się wydarzy ale mamy wpływ na to jaki będziemy mieć do tych wydarzeń stosunek.

Gość gość
"Dbajcie o to, co was złączyło. Dzieci odejdą, zostaniecie we dwoje, nie stańcie się sobie obcy jak ja i dziadek."

Gość gość
Rady radami, a życie życiem. Można sobie wmawiać różne afirmacyjki i mantry, a swoje i tak przeżyć trzeba i nikogo to nie minie.

Gość gość
"Mężowi się całej doopy nie pokazuje " A to tak się da ? No błagam was. Przeżyjcie 20 lat pod jednym dachem to zobaczycie że nawet jak będziecie fikołki skakać, żeby nie spowszednieć to i tak spowszedniejecie choćby skały srały, a po milionach sytuacji pod jednym dachem gdzie będzie wiele tysięcy schematów dzień po dniu to stwierdzicie, że to jest jednak niemożliwe. No chyba, że chodzi o robienie kupy to faktycznie tu sie nie obejdzie bez tajemnicy aczkolwiek przez drzwi i tak będzie słychać jak was bieguna dopadnie hehe. Po klubach sie szlajać nie każda ma ochote mieć opinie takiej żony.

Gość gość
1. Chłopu całej d**y się nie pokazuje. To prawda, ja nie wyjawiam tajemnic rodzinbych mężowi, bo przy kłótni wszystko by mi wypomniał. Żałuję tez, ze niektóre rzeczy powiedzialam o sobie.

Gość gość
"Mam wyj****e na wszystko"

Gość gość
To od teściowej - super porada, mam dwóch synów, przyda mi się :-) Moje życie zmieniła rada: jak coś funkcjonuje dobrze, to nie poprawiaj, bo możesz spieprzyc. Wyleczyłam się nią z ciągłego dążenia do perfekcjonizmu i wiecznie związanego z tym niezadowolenia, ze wszystko nie jest tak idealne, jak mogłoby być.

Gość gość
22:36 “Szczęśliwa matka to szczesliwe dziecko” o tak, znam świetny przykład na to. Kochanka mojego męża - po namierzeniu mojego męża najpierw rozwaliła swoje małżeństwo (ma kilkoro dzieci, ale przecież szczęście matki najważniejsze), a potem uczepiła się mojego męża - skutek - dwa małżeństwa z dziećmi rozwalone. Ale co tam, przecież matka szczęśliwa :-)

Gość gość
,,Nie zazdrość innym, bo idealne życie to tylko pozory, a każdy ma swoje problemy'' ,,Dla kobiety lepiej jest być kochaną niż kochać''

Gość gość
Najdrożsj kosztuje to,co dostajemy za darmo..

Gość gość
gość dziś Ech, głupia kobieto. Przecież wiadomo że ta rada jest w kontekście opieki nad maleńkim dzieckiem, a nie dawania d**y na prawo i lewo

Gość gość
Nie czyjaś rada ale moje spostrzeżenie z życia,k którym próbuje się kierować,choć nie zawsze mi wychodzi: "miej wszystko gdzieś, niczym się nie przejmuj, bo i tak prawie każdy problem kiedyś się rozwiąże i okaże się, że twoje zamartwianie się nie było potrzebne".

Gość gość
Najmądrzejsza rada to Przykazanie miłości ..Będziesz miłował ... Jak kochasz to wszystko przetrwasz nigdy się nie poddasz nigdy nie padniesz nigdy się nie zalamiesz nigdy nie odczujesz lęku nie będziesz się martwić

Gość gość
Nic się nie dzieje bez przyczyny.

Gość gość
Nie wychodz za mąż,zło dobrem zwyciezaj

Gość gość
Rada, aby nie wychodzić za mąż jest raczej głupia.

Gość gość
16:34 otóż nie. To był powód dla którego kochanka mojego meza rozwaliła (z nim razem) oba małżeństwa. Tak tez mi powiedziała (i jemu tez truła) A teoretycznie odnosi się to powiedzenie do mam malutkich dzieci

Gość gość
Kochanka twojego męża rozwaliła małżeństwa bo pochodzi z patologicznego domu a nie dlatego że stosuje ta teorie to że tak mówi to zasłona dymna

Gość gość
Grzechy pychy, egoizmu i rozwiązłości seksualnej uśmierciły nie jedno dobrze zapowiadające małżeństwo, a więc miłość pomiędzy mężczyzną i kobietą. Największą klęskę w takiej sytuacji najczęściej ponoszą dzieci, którym przyszło żyć w rozdartej rodzinie.