Gość Załamana ekspedientka Napisano Wrzesień 22, 2018 Witam jak udowodnić komuś kradzież pieniędzy ? Sytuacja miała miejsce w sklepie w którym niestety nie ma kamer , dochodziła godzina zamknięcia sklepu , pieniążki leżały na ladzie przykryte zasłonami na sprzedaż , w sumie nie było ich widać , z racji ze nikogo nie było wyszłam dosłownie na minutkę do toalety w tym czasie przyszedł pan „ stały klijent „ na zakupy , po jego wyjściu chciałam z tamtąd wyciągnąć pieniążki , jak się okazało już ich tam nie było , sadze ze pan musiał oglądać zasłony i zauważył leżące tam 20 zł i moje pytanie brzmi jak udowodnić mu kradzież ? Oprócz niego nie było nikogo w sklepie , czy jak przyjdzie następnym razem to zrobić zasadzkę i położyć w tym miejscu pieniążki i wyjść na chwile do toalety żeby przez chwile mojej nieuwagi znów mógł je ukraść ? Czy poprostu powiedzieć mu w prost ze leżały tam pieniążki a po jego wyjściu już ich nie było i zgłosić sprawę na policję ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach