Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co mu powiedziec zeby dal mi spokoj

Polecane posty

Gość gość

Unas w firmie zostal przyjety facet i od tego czasu nie mam spokoju jak ide do kantyny zaraz jest obok mnie ide do tranwaju to samo jedynie w toalecie mam spokoj. Ja mam chlopaka i jestem z niego bardzo zadowolona tak w lozku jak i w towarzystwie i nie mysle sie z nim rozstawac. A ten co tak za mna chodzi tez jest przystojny,jak bym byla sama to juz bym w lozku z nim lezala, czy mu powiedziec zeby nabral cierpliwosci i spokojnie zaczekal.Jest taka sprawa ze chlopak moze byc wyslany na trzy letni kontrakt za granice, to wtenczas miala bym pewnego zastepce, sama nie wiem jak sie zachowac czy dac mu szanse ze sie przepie z nim jak bedzie taka mozliwosc juz sama nie wiem Dziewczyny poradzcie mi-- z gory bardzo dziekuje

Gość gość
Kup sobie wibrator.

Powiedz mu, że widzisz go raczej jako przyjaciela niz kochanka. Albo, że po pracy nie masz czasu bo biegniesz na roraty czy inne nieszpory. Powini9en od razu odpuścić. :P

Gość gość
daj mu doopy w kiblu, wtedy da ci spokój

Gość gość
powiedz mu żeby się odwalił bo nie zarooha aż twój wyjedzie, wtedy mu dasz, i jak da ci teraz spokój to potem mu zrobisz z połykiem, więc niech ma cierpliwość

Gość gość
Wsadzić sobie rurę od odkurzacza i włącz.

Gość gość
Autor to ten sam co założył temat o ty że go brat wkurza. To jest prowo