Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Partner uderzył wczoraj mojego syna mój ojciec strasznie zareagował

Polecane posty

Gość gość

Mój 9letni syn został uderzony przez mojego faceta. Sytuacja jest bardzo skomplikowana bo myślałam że w końcu ułożyłam sobie spokojnie życie po tych wszystkich przeżyciach. Pierwszy facet jakiego miałam zg****ił mnie Drugi facet jakiego miałam mnie bił Trzeci zdradzał A czwarty zostawił mnie jak byłam w ciąży. Teraz myślałam że ten piąty to już ostatni, ale niestety kilkakrotnie podniósł rękę na moje dziecko. Uderzył je nie raz. Nawet zamieszkał on u mnie w domu, ze mną, z moim dzieckiem i z moimi rodzicami. Wczoraj sytuacja zaostrzyła się tak że on uderzył mojego syna przy moim ojcu. Niestety między moim facetem a moim ojcem również doszła do rękoczynów, dla mojego ojca do tej pory jest nie do uwierzenia że ktoś podniósł rękę na dziecko. Robił mi awantury że ja ciągle sprowadzam śmieci, że jestem nieodpowiedzialna itp. To nie było jakieś wielkie uderzenie, trochę przesadził bo odbił mu dłoń na plecach. A dziecko jak to dziecko, zobaczył że ma sojusznika w dziadku i to wykorzystuje. Bo dziadek już dzisiaj zabrał go do MCDONALDA, później kupił mu pościel z samochodzikami, itd. Co teraz robić? facet obiecał mi że to się nigdy nie powtórzy a ojciec że jeśli znowu wystawie jakiś numer odda mnie do szpitala psychiatrycznego.

Gość gość
no to prawda, sprowadzasz śmieci. Dziwie sie Twojemu ojcu ze jeszcze go nie wywalił na zbity pysk, a Ty to po prostu głupia jestes

Gość gość
ŁATWO OCENIAC ALE ZYCIE NIE JEST CZARNO BIALE

Gość gość
"Uderzył je nie raz" "facet obiecał mi że to się nigdy nie powtórzy" moze w koncu ty oberwiesz i przejrzysz na oczy

Gość gość
Jeśli to nie prowo (mało logicznie pisane) to ty nie wiesz co robi się w sytuacjach gdzie jest przemoc? przecie z sama wcześniej jej doświadczałaś. Bolało ?!

Gość gość
Dorośnij i zajmij się dzieckiem, a nie kolejnymi g****o wartymi atrapami facetów

Gość gość
To prowo juz bylo.

Gość gość
Super dziadek, pozazdrościć

Gość gość
Kolejna ku===wa dla której dziecko to zabawka i droga do bankomatu. Tfuj. Zwykła szmata.

Gość gość
To juz było

Gość gośćhomosuperior
Współczuję twojemu ojcu, kur'wisko je'bane przyprowadza bad boyow do jego domu a teraz jeszcze jeden z nich mu wyje'bal w plery a ten bezsilny nic mu nie moze zrobić nawet intruza z własnego domu nie może wyje'bac we własnym domu jest na stare lata bity bo córusia mało inteligentna nie potrafi rozpoznać wartościowego faceta albo jest szm'ata która lubi być ponizana stąd ta fascynacja agresywnymi troglodytami teraz ku'rwie jeden bachora zrobił i zostawił i ten benkard wyrośnie na gorszego z ku'rwy syna (i to dosłownie) niż swój stary

Gość gość
Za co go uderzył?To też ważne.

Gość gość
To jakieś prowo a wy się nakręcacie.

Gość gość
20.39 Za to ,ze zle wytarl doope,po sraniu.

Gość gość
20.39 Za to ,ze zle wytarl doope,po sraniu.