Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Siostra łatwi mi pracę w Holandii zgodzić się czy nie na tak i układ

Polecane posty

Gość gość
Mowie o doradzaniu pracy w Polsce na produkcji. A nie odradzaniu pracy w Holadnii. Bo ta druga opcje tez odradzam. Ale po czesci zdaje sobie sprawe ze znalezienie pracy nawet za najnizsza krajowa w malym miesice jest trudno. Jestem wlasnie w takiej sytuacji. Tyle ze nie mam noza na gardle i nie zalamuje sie

Gość gość
Dobra, sorry... To autorka pisze o pracy na produkcji w zakladzie miesnym. Zle to odczytalam.

Gość gość
22:17 Nie o to chodzi że on nie wie... chodzi o to że ona jest dużo starsza i powinna nie dopuścić w ogóle do takiej sytuacji..

Gość gość
do 22:19 No właśnie po ja doradzałam pracę w Polsce ale raczej miałam na myśli jakieś chociaż pół etatu aby dzidzi nie zostawiać. Wszystko tylko nie wyjazd za granicę.

Gość gość
Tak jak pisałam nie mam z kim zostawić dziecka żeby iść do pracy w Polsce

Gość gość
Autorko , a jak Ty to czujesz? Czy nie czujesz w sercu że rozłąka z dzieckiem będzie dla Ciebie trudna? Że będziesz tęsknić? Że maleństwo Ciebie potrzebuje? Że nie zawsze pieniądze są ważne a miłość i mama blisko? Ktoś dobrze powiedział, straciło ojca i zaraz matkę straci. Brak rodzica w momencie kiedy dziecko przechodzi skoki rozwojowe może wpłynąć na rozwój dziecka. Czy Ty patrząc na to dziecko nie czujesz tego że jesteś mu potrzebna ?

Gość gość
Jest w mu potrzebna ale pieniądze z nieba nie lecą a wydatków przybywa. Muszę ch9dzux do dentysty ż małym gdzie za 1 wizytę plac w 150zl

Gość gość
Mysle, ze to tak naprawdę super propozycja. Na dlugo wyjazd? Zawsze jesli dziecko bedzie to zle znosic, to przeciez mozesz wiecej nie wyjezdzac. Ogolnie jak masz w planach wyjazd to polecam dokumenty z dokumencika, bo czesto sie przydaja;)