Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nocne dusznosci i trudności z oddychaniem

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam 16 lat i w czoraj po powrocie z osiemnastki przyjaciółki wykonczona cała impreza padłam na łóżko i natychmiastowo zasnęłam. Po kilku godzinach obudzilam się, a raczej zerwalam ze snu i poczułam ogromną falę gorącą, przy czym zaczęłam pocic się jak nigdy dotąd. Po chwili doszły też trudności ze zlapaniem oddechu i szybkie łomotanie serca. Myślałam może, ze dostałam jakieś wysokiej gorączki jednak pomimo okropnego wręcz nie do wytrzymania gorącą moje ciało było zimne! Najbardziej przestraszylam się tego ich oddychanie sprawiało mi wielką trudność. Po jakimś czasie walki z własnym oddechem powoli wstałam i otworzyłam okno w pokoju i zrobiłam kilka okrazen wokół niego i wszystko jakby ustalo. Była godzina około piątek więc pomimo mojego zmeczenia nie poszłam już spać ponieważ bałam się okropnie ze to znowu powróci. Błagam powiedzcie mi co to mogło być i czy znów może mi się coś takiego przytrafić. Nie mogę nawet opisać słowami jak bardzo byłam w tedy przestraszona.

Gość gość
kostucha dobija sie do ciebie

Gość gość
Mogłaś mieć tachykardię wywołaną koszmarem sennym. Na pewno warto skonsultować z lekarzem.

Gość gość
Nie onanizuj się tyle bo w końcu zejdziesz i dopiero będzie. :)